Det storslåede Portugal

4,3 UD AF 5

På denne omfangsrige rundrejse til Portugal oplever du det bedste, landet har at byde på

Her oplever du de smukke landskaber, hyggelige middelalderbyer og de to kulturbyer Porto og Lissabon. Du får et indblik i Portugals fantastiske historie, der er præget af søfarere, konger, tempelriddere og maurere, når vi besøger slotte, fæstninger og klostre, og i de små landsbyer vil du opleve, at traditionerne lever i bedste velgående.

Du oplever den portugisiske folkesjæl til en fado-aften med middag og musik i Lissabons historiske Alfama-kvarter. I Porto besøger du et portvinshus, og i den smukke Douro-dal besøger vi et danskejet vinhus, der ligger midt i Douro-dalens grønne landskab.

Blandt de mange højdepunkter på denne rundrejse til Portugal er den historiske middelalderby Coimbra, hjemsted for et af Europas ældste universiteter, og nationalpaladset i Sintra, hvor eventyrdigteren H.C. Andersen faldt i svime over de skønne bjerge og smukke slotte. Glæd dig også til Óbidos – en af Portugals perler, som ligger malerisk på en bakke.

I Batalha ligger en af Europas smukkeste katedraler bygget i Portugals guldalder, og du besøger også den historiske by Braga. Portugals natur er præget af store kontraster fra frodige landskaber i  til barsk Atlanterhavskyst, som du oplever ved Cabo da Roca – Europas vestligste punkt.

 

Fra kr. 15.995

Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, hotelværelse osv.

9 dage med dansk rejseleder

Vores rejseledere er passionerede eksperter med et hjerte, der banker for Portugal. De glæder sig til at dele deres store viden om landets historie, kultur og natur

Overnatning

Ophold i delt dobbeltværelse på 3- og 4-stjernede hoteller

 • På rejsen ser du en perlerække af hyggelige atmosfærefyldte og maleriske byer
 • Oplev den portugisiske folkesjæl i Lissabons historiske Alfama-kvarter
 • Rejsen er spækket med autentiske oplevelser i de byer vi besøger
 • Glæd dig til at opleve den smukke Douro-dal og besøg på en vingård i området
 • Du får også tid til oplevelser på egen hånd i de pittoreske byer
Beskrivelsen af hvad der er på billedet - SEO
1.portugal..390x323
Portvin_iStock-610543724_333-270
Det_storsl_ede_Portugal.Sk_rmbillede_2023-09-25_110155

Dagsprogram

Fold alle dage ud
Dag 1Ankomst til Porto, sejlads på Douro-floden og velkomstmiddag

Porto er en fantastisk og travl handelsby beliggende ved Douro-floden, bygget op ad de nordlige skrænter og med Atlanterhavet et par kilometer mod vest.

Portos havn har i århundreder været byens omdrejningspunkt, og Douro-floden, der skærer sig gennem byen, har lige så længe spillet en væsentlig rolle i produktionen af portvin.

Langs med floden ligger det gamle Ribiera-distrikt, der i 1996 blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste, og det var herfra, at den verdenskendte portvin blev udskibet til resten af verden. I dag er det et tætbefolket område med snævre snoede gader, skyggefulde buegange, caféer og de allestedsnærværende konditorier, der er typisk portugisisk, og som sælger ”Pastel de nata” – den traditionelle butterdejskage.

Vi tager på en sejltur på floden og sejler langs med de gamle kvarterer og under flere af de gamle broer, der forbinder Portos to bydele.

Efter vores sejlads på Douro-floden går vi tilbage til bussen og kører til vores hotel, hvor vi tjekker ind. Om aftenen spiser vi en god portugisisk middag inkl. vin på en restaurant i Porto.

 

 

Her bor du

Hotel HF Tuela Porto

  LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Aftensmad

 

3.portugal.det-storslaaede-portugal.Dag_1.555x450
Dag 2Byvandring i Portos historiske kvarter med Bolsa-paladset og portvinssmagning

Porto skal opleves til fods, og det gør vi på dagens byvandring. Vi kører i bus ind til centrum, hvorfra vi oplever Portos historiske bymidte. Byens centrum udstråler en falmet skønhed og charme med arkitektur i forskellige stilarter, bl.a. de karakteristiske farverige huse, som vi ikke kan undgå at se, når vi går gennem Ribiera-distriktet.

Havnefronten er uden tvivl Portos mest ikoniske og fotogene område med de farverige huse, der er bygget i lag som legoklodser, og med hyggelige caféer, hvorfra man kan nyde udsigten over de gamle træbåde på Douro-floden og til de mange portvinshuse på den anden side af floden.

Vi bevæger os gennem Portos gamle, historiske kvarter og kommer forbi det store marked, Mercado De Bolháo, hvor du kan købe alt fra bønner til blæksprutter. Ikke langt herfra ligger Portos mest berømte café, Cafe Majestic. Caféen stammer fra 1921, og indenfor er det som at træde tilbage i tiden. Caféen har også sat sit spor i vores moderne historie, da J. K. Rowling skrev den første roman om Harry Potter ved et af caféens borde.

Vi besøger også byens banegård Sao Bento fra 1903, som må siges at være en af verdens smukkeste. Banegårdens hall prydes af ikke mindre end 20.000 kalkfliser med dramatiske blå malerier af historiske slag.

Turen går videre ad den smukke og brede Aliados-boulevard til Bolsa-paladset, hvor vi kommer en tur indenfor i den gamle neoklassicistiske bygning. Bolsa-paladset regnes for en af de smukkeste bygninger i Porto og har oprindeligt huset børsen. Bygningsarbejdet startede i 1842 og varede hele 38 år, hvilket resulterede i en stor variation i arkitekturen og udsmykningen af husets mange værelser.

Ikke langt derfra ligger Igreja de São Francisco-kirken, som gemmer på nogle af Portugals mest blændende barokudsmykninger.

Vi krydser floden via Dom Luis-broen, der blev bygget af en af Gustave Eiffels studerende i 1886. Broen har to niveauer – det øverste for gående og byens metrolinje og det nederste for billister og et smalt fortov til gående. Fra begge niveauer er udsigten over Douro-floden og Portos gamle bydel simpelthen forbløffende.

På den anden side oplever vi det gamle distrikt Gaia, der i dag er et moderne område med caféer og hyggelige butikker. Men det er også her, de gamle portvinshuse ligger. Vi besøger den mere end 150 år gamle portvinsproducent Calem og får naturligvis også lov til at få en smagsprøve på varerne.

Resten af dagen og aftenen er fri på egen hånd i Porto. Der er mulighed for at blive i centrum eller at følge med bussen retur til hotellet.

 

Her bor du

Hotel HF Tuela Porto

  LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

11.portugal.det-storslaaede-portugal.Dag_2.555x450
4.portugal.det-storslaaede-portugal.Dag_2.270x333
14.portugal.det-storslaaede-portugal.Dag_2.555x450
Dag 3Den maleriske havneby Aveiro og den gamle universitetsby Coimbra med besøg på det verdensberømte bibliotek

Syd for Porto i bunden af Ria-lagunen ligger den maleriske havneby Aveiro. Den gamle bydel er præget af de mange kanaler, der skærer gennem bydelen, og de mange utroligt farverige huse, der ligger langs med kanalerne, hvoraf nogle er prægtige art nouveau-bygninger.

På kanalen vugger de gondol-lignende både, der kaldes ”moliceiros”, afsted og vidner om byens maritime arv. Det gamle og meget imponerende fiskemarked, Praça do Peixe, ligger midt i byen, og rundt om markedet findes et væld af caféer og barer. I denne livlige bydel findes også flere museer og kirker, der er et besøg værd, og man må under ingen omstændigheder snyde sig selv for Aveiros berømte småkager ”ovos moles”, der består af en sprød dej fyldt med en smagfuld creme af æggeblommer og sukker.

Vi går en lille byrundtur i Aveiro, hvorefter der er tid til at nyde byen på egen hånd eller tage på en sejltur på kanalen med en af de mange “moliceiros”-både.

Først på eftermiddagen fortsætter vi gennem den smukke natur til Portugals universitetsby og gamle hovedstad – middelalderbyen Coimbra. Coimbra var i middelalderen Portugals hovedstad, og flere middelalderkonger blev født i byen. Den atmosfærefyldte historiske bydel er bygget på skråningerne rettet mod Mondego-floden, der løber øst for byen. Floden er medvirkende til, at den gamle bydel er et skønt og meget stemningsfuldt sted.

Efter vi har tjekket ind på hotellet, går vi rundt i området gennem smalle gader, der er omgivet af middelalderkirker og farverige gamle bygninger.

Midt i den gamle bydel ligger det verdensberømte universitet fra 1290. Universitetet var et af Europas første, og hovedbygningen ligger i det gamle kongepalads. Vi går en tur i universitetsområdet, og vi skal også besøge det verdensberømte og helt unikke bibliotek. Et besøg i biblioteket er et must på alle rejser i Portugal, og når man træder indenfor i den gamle barokbygning, står det klart hvorfor. Freskoer, træudskæringer, guldbelagte ornamenter og bøger fra gulv til loft gør biblioteket til noget helt specielt. Forfatteren J.K. Rowling brugte biblioteket som inspiration for Hogwarts-biblioteket i sine verdensberømte romaner om Harry Potter.

Vi får en rundvisning på biblioteket, hvorefter der er tid på egen hånd i Coimbra, inden vi om aftenen spiser middag på hotellet.

 

Her bor du

Hotel Dona Ines Coimbra

  LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

7.portugal.det-storslaaede-portugal.Dag_3.555x450
8.portugal.det-storslaaede-portugal.Dag_3.270x333
Dag 4Palacio Nacional i Sintra, Europas vestligste punkt Cabo da Roca og fado-aften i Lissabon

I dag fortsætter vi sydpå til Sintra, hvor Portugals konger gennem århundreder tilbragte sommeren. Eventyrdigteren H.C. Andersen opholdt sig også i Sintra i en periode i 1866 og faldt i svime over de skønne bjerge, hvor de portugisiske konger har efterladt flere både små og store slotte.

På torvet i Sintras centrum ligger byens mest iøjnefaldende landemærke, Nationalpaladset Palácio Nacional – en massiv bygning med to kegleformede skorstene. Slottet er præget af forskellige stilarter, for det tog usædvanligt lang tid at opføre bygningen, og man mener, at de første mure blev rejst af maurerne, der herskede over Portugal i middelalderen. Indtil begyndelsen af 1900-tallet blev paladset brugt af kongefamilien, og paladsets overdådige indre har en interessant historie at fortælle om de mange efterfølgende beboere, hvilket vi oplever på en spændende rundtur i paladset. Udenfor paladset ligger den hyggelige gamle bydel, hvor der vil være mulighed for at gå en lille tur og besøge et af byens berømte konditorier.

Fra Sintra kører vi lidt længere mod vest ud til den barske kyst ved Cabo da Roca. Det er en særlig oplevelse at stå med vind i håret og skue ud over Atlanterhavet her på det forrevne klippefremspring med det lille fyrtårn ved Europas vestligste punkt.

Vi fortsætter langs kysten gennem de gamle fiskerbyer Cascais og Estoril. Vi passerer det berømte kasino i Estoril, og hotellet hvor forfatteren Ian Flemming var udstationeret af den engelske underretningstjeneste under 2. verdenskrig, og som også inspirerede ham til en af James Bond-romanerne. Det var også her i Estoril, at flere europæiske kongefamilier levede i eksil under 2. verdenskrig.

Om aftenen venter der os en helt speciel oplevelse, når vi kommer tæt på den portugisiske folkesjæl til en fado-aften. Fado er en musikform, der kan spores tilbage til 1820’ernes Portugal og er et autentisk stykke musik, der ofte er melankolsk og sentimental. Fado bliver normalt sunget af enten en mand eller kvinde akkompagneret af en portugisisk og en klassisk guitar. Fado er desuden blevet optaget på UNESCO’s kulturelle verdensarvsliste.

I det gamle Alfama-kvarter, nedenfor Lissabons gamle mauriske fæstning, skal vi opleve fadoen i dens originale form, når vi besøger en fado-restaurant, hvor vi hører de smukke fadoer og får serveret typiske portugisiske retter inkl. vin. Du kan godt glæde dig til en helt speciel mad- og musikoplevelse.

 

Bemærk venligst!
Bemærk, at vi på enkelte afgange kan benytte andre hoteller end det viste på denne dag – standarden vil være den samme.

 

 

Her bor du

Hotel Turim Europa

  LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

iStock-469854968_450-555
iStock-1092867104_333-270
Dag 5Byrundtur i Lissabon med de historiske bydele Belém, Alfama, Baixa og Bairro Alto

Lissabon er Portugals hovedstad og en smuk og pulserende by, hvor kontrasterne mødes i gammelt og nyt.

Vi starter dagen med at køre til Belém-kvarteret, som ligger, hvor floden Tejo munder ud i Atlanterhavet. Herfra sejlede skibe i det 16. århundrede ud på ekspeditioner i verdenshavene. I dag er Belém-kvarteret et hyggeligt og afslappet område med caféer, historiske monumenter og moderne museer. Vi ser det imponerende monument til minde om Portugals opdagelsesrejsende, der blev opført i 1960 på 500-året for Henrik Søfarerens død. Lidt længere oppe ad floden ligger Belém Tårnet og det prægtige Jerónimos Kloster, hvor Vasco de Gama ligger begravet.

Ingen rundtur i Belém er komplet uden at besøge det berømte konditori Pasteis de Belém. Her kan du smage lækre, varme tærter bagt i en let, sprød dej. Opskriften er stadig en velbevaret hemmelighed.

Efter lidt godt til ganen går turen videre til det gamle kvarter, Alfama. I de smalle, stejle gader med et virvar af trapper og små handlende leves det traditionelle liv, og her i det ægte Lissabon glemmer du for en stund, at du er i en storby. Vasketøjet flagrer over dit hoved, der er en duft af grillede sardiner og fadoen strømmer ud fra caféen på gadehjørnet. Dele af det gamle Alfama-kvarter var en gang den gamle jødiske bydel, og vi ser tegn på den jødiske arv overalt i den gamle by. Vi går en tur i bydelen og spiser frokost på en lokal restaurant.

I forlængelse af Alfama ligger det storslåede Baixa-kvarter. Området føles som porten til Lissabon med den myldrende aktivitet og de raslende gule sporvogne, der slæber sig op ad de stejle gader til udsigt over byens tage.

Vi ser den majestætiske plads Praça do Comércio, der ligger ud til Tejo-floden omgivet af tre store, gule bygninger. En triumfbue gennemskærer bygningerne og leder ud til den store forretningsgade Rua Augusta, der ligger bag pladsen. Langs med Rua Augusta ligger de gamle forretningskvarterer, der i dag er omdannet til gågader. I forlængelse af gågaderne åbner den ene store plads sig op efter den anden, og arkitekturen vidner om den stormagt Portugal var langt op i moderne tid. Vi går gennem kvarteret og ser nærmere på Lissabons storhed.

Ovenfor Baixa-kvarteret ligger Bairro Alto, hvor vi går en tur og nyder de fantastiske udsigtspunkter over Lissabon. Vi slutter dagen af i Bairro Alto-kvarteret, og resten af dagen er fri til at opleve fantastiske Lissabon på egen hånd – der er både mulighed for at blive i centrum eller at følge med bussen tilbage til hotellet.

En slentretur fra Praça do Comércio langs Tejo-floden til Cais do Sodré kan bestemt anbefales, eller gå op gennem Alfama-kvarteret til den gamle fæstning, der troner over Lissabon. Mulighederne er mange, og rejselederen står selvfølgelig til rådighed med tips.

 

 

Her bor du

Hotel Turim Europa

  LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost

 

5.portugal.det-storslaaede-portugal.Dag_5.555x450
1.portugal.det-storslaaede-portugal.Dag_5.270x333
17.portugal.det-storslaaede-portugal.Dag_5.390x323
Dag 6Byvandringer i de smukke byer Óbidos og tempelriddernes by Tomar

Efter morgenmaden kører vi fra Lissabon til den lille by Óbidos. Óbidos er en af Portugals perler, og byen ligger malerisk på en bakke, der rejser sig fra et smukt slettelandskab bestående af vinmarker, gammeldags vindmøller og små gårde.

Vi går en tur i middelalderbyen med den velbevarede bymur og oplever den særlige stemning i de smalle brostensbelagte gyder, der snor sig mellem traditionelle portugisiske huse med rustikke hvidkalkede facader. Vi ser Óbidos’ renæssancekirke Santa Maria, som gør et flot indtryk med de specielle kakler fra det 17. århundrede. Kirken har også gravkamre og malerier af kunstneren Josefa de Óbidos.

Vi forlader Óbidos og kører ind i landet til tempelriddernes by Tomar. Tomar var tempelriddernes og derefter Kristusordnens hovedkvarter i Portugal. Byen er utroligt charmerende og oser af portugisisk charme, med smalle gader, gamle broer og et flot bytorv. Vi besøger naturligvis tempelriddernes borg fra det 12. århundrede, der er på UNESCOs verdensarvsliste, og går en tur i tempelriddernes fodspor gennem byen.

Vi fortsætter mod byen Viseu, der er hovedstad i Dão-Lafões-regionen og hvis navn stammer fra det romerske udtryk “viso”, som betyder god udsigt. Det er bestemt heller ikke uden grund, at byen har fået netop det navn. Fra byens højeste punkt kan du nemlig opleve en spektakulær udsigt over byen og de smukke omgivelser. Det var faktisk også på dette punkt, at den første romerske bosættelse fandt sted.

Om aftenen spiser vi fælles aftensmad på hotellet i Viseu.

 

 

Her bor du

Hotel Grao Vasco

  LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

6.portugal.det-storslaaede-portugal.Dag_6.555x450
15.portugal.det-storslaaede-portugal.Dag_6.270x333
Dag 7Douro-dalen, besøg på vingård og den gamle, historiske by Braga

Efter morgenmaden går vi op og ser udsigten fra Viseus smukke katedral, der blev grundlagt i det 12. århundrede, og som i dag er smukt udsmykket med forskellige skulpturer og azulejos. Vi går også en lille rundtur i byen, der vrimler med kunstneriske og kulturelle aktiviteter som gadeteatre, udstillinger og koncerter.

Dagens næste stop er Douro-dalen, et af de mest betydningsfulde og ældste vinområder i verden. Douro-dalen er ikke kun en vinoplevelse, det er i høj grad også en dejlig naturoplevelse, hvilket vi oplever på dagens køretur. Her produceres årligt omkring 165 millioner liter vin, hvoraf ca. halvdelen er portvin. Vi besøger den danskejede vingård Quinta do Pego, der ligger smukt placeret midt i Douro-distriktet – bemærk, at der er en lille gåtur op ad bakke fra bussen til vingården. Vi spiser frokost på gården og smager naturligvis også på de lokale produkter i form af to rødvine og to portvine. Udsigten over Douro-dalen fra Quinta do Pego er intet mindre end fabelagtig, og der vil være tid til at nyde omgivelserne, inden vi fortsætter vores rejse nordpå til Braga.

Braga ligger i den nordvestligste del af Portugal og er landets 3. største by. Byen har en lang kristen historie og er i dag stadig Portugals religiøse centrum, hvor bl.a. biskopperne har hjemme i paladset Antigo Paco, der er landets bispesæde.

På bakken øst for Braga ligger en af Portugals mest berømte turistattraktioner, kirken Bom Jesus do Monte. Stedet er kendt for sin gigantiske trappe og mange fontæner. Her kan man nogle gange se pilgrimme, der på knæ klatrer op ad de mange trin, men vi kan heldigvis også tage den interessante kabelbane fra 1882, som benytter en særlig teknik baseret på vand, og som stadig fungerer i bedste velgående.

Vi overnatter i Braga og spiser middag på hotellet.

 

Her bor du

Hotel Vila Gale Braga

  LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Let frokost m. vinsmagning   Aftensmad

 

10.portugal.det-storslaaede-portugal.Dag_7.555x450
iStock-178875701_333-270
Dag 8Flådebyen Viana do Castelo og byvandring i Braga

Viana do Castelo ligger, hvor floden Rio Lima flyder ud i Atlanterhavet, og byen er derfor også en by fuld of flådehistorie. I det 15. århundrede havde byen sin storhedstid som udskibningshavn for Portugals flåde, og den rige maritime arv afspejles i de maleriske gader og en imponerende havnepromenade.

På vores tur rundt i byen ser vi de største seværdigheder og besøger også et af byens højdepunkter (bogstaveligt talt), nemlig den imponerende Santa Luzia-basilika, som fra sin bakketop byder på en storslået udsigt over byen og Atlanterhavet. Det historiske centrum er en charmerende labyrint af brostensbelagte gader, og der er rig mulighed for at finde gode spisesteder.

Efter frokost på egen hånd, kører vi tilbage til Braga, hvor vi deltager i en spændende byvandring i den historiske by.

 

 

Her bor du

Hotel Vila Gale Braga

  LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

12.portugal.det-storslaaede-portugal.Dag_8.555x450
VIANA_DO_CASTELO_1_
Dag 9Hjemrejse fra Porto

Vi kører til lufthavnen og flyver hjem med kufferten fuld af portugisiske rejseminder.

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

Vin_Portugal_iStock-1091537966_333-270

Afrejsedatoer

Afrejse dato
Varighed
Pris pr. person
Rejseleder
Afrejse fra
03. september 2024
Varighed9 dage
15.995 kr. pr. person
RejselederChristian Rosenberg
Afrejse fraBillund, København
Afrejse fra Billund Få pladser
Afrejse fra København UDSOLGT
09. september 2024
Varighed9 dage
15.995 kr. pr. person
RejselederMorten Ronne
Afrejse fraBillund, København
Afrejse fra Billund Få pladser
Afrejse fra København Få pladser
24. september 2024
Varighed9 dage
15.995 kr. pr. person
RejselederChristian Rosenberg
Afrejse fraBillund, København
Afrejse fra Billund Få pladser
Afrejse fra København Få pladser
01. oktober 2024
Varighed9 dage
15.995 kr. pr. person
RejselederFrank Hersfeldt
Afrejse fraBillund, København
Afrejse fra Billund
Afrejse fra København
15. oktober 2024
Varighed9 dage
15.995 kr. pr. person
RejselederMorten Ronne
Afrejse fraBillund, København
Afrejse fra Billund
Afrejse fra København

Der er desværre ikke flere afgange lige nu – hold øje med siden eller kontakt os på [email protected] eller 70 22 66 00 .

De nye datoer bliver også annonceret i vores nyhedsbrev, så hvis du ikke allerede er tilmeldt, er det en god ide at melde dig til her .

Lissabon_Alfama_iStock-944018502_450-555
Handelspladsen_178843477_333-270
Lissabon_iStock-1137863101_323-390

Rejsen inkluderer

Med i rejsens pris

 • Fly inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program (værdi af entréer kr. 395)
 • Overnatning på 3- og 4-stjernede hoteller
 • 8 x morgenmad, 2 x frokost og 5 x aftensmad
 • 2 x vinsmagning (portvinssmagning i Porto og vinsmagning i Douro-dalen)
 • Sejlads på Douro-floden
 • Byrundtur i Porto med rundvisning i Bolsa-paladset
 • Byvandring i den smukke havneby Aveiro
 • Byvandring i Coimbra, Portugals smukke middelalderhovedstad og universitetsby med besøg på biblioteket
 • Byvandring i Sintra og rundvisning på Nationalpaladset
 • Besøg ved Cabo de Roca – Europas vestligste punkt
 • Byrundtur i Lissabon med de historiske kvarterer Belen, Alfama, Baixa og Bairro Alto
 • Fado-aften med middag og musik i Lissabon
 • Middagen på de to 4-stjernede hoteller er inkl. vin til maden
 • På dag 1 og til fado-aften i Lissabon er der inkluderet vin til middagen
 • Byvandring i de smukke byer Óbidos og Tomar
 • Kørsel gennem Douro-dalen
 • Besøg ved Bom Jesus de Monte i Braga
 • Engelsktalende lokalguider
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 3.395
 • Fast plads i bussen kr. 120
 • Administrationsgebyr kr. 125

NÅR REJSEN GÅR TIL PORTUGAL

Få styr på pas, visum, vaccinationer, klima & valuta

Når du tager afsted på en rundrejse til Portugal med dansk rejseleder, er der nogle praktiske oplysninger, som du skal have styr på både før, under og efter rejsen. Nedenfor finder du et overblik over al den relevante praktiske information såsom pas- og visumregler, lokale skikke og gode råd til din rejse i Portugal.

 

Dansk_pas
Globus

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!