Kejserriget Japan

4,6 UD AF 5

Kom med på en spændende rundrejse i Japan, der kommer vidt omkring

Fra hypermoderne og neonlysende Tokyo til kulturbyen Kyoto, der er rig på japansk kulturarv fra især Edo-perioden, dengang shoguns, samuraier og geishaer havde deres storhedstid. I byerne bliver du forbløffet af den tæmmede natur i de smukke japanske haver, og i den vilde natur i nationalparken Hakone kan du nyde synet af Ashi-søen og det hellige bjerg Mt. Fuji, der troner majestætisk med sne på toppen.

Der er god tid i især Tokyo og Kyoto, hvor der dykkes ned i de mange seværdigheder og de nye og gamle traditioner. Du bliver inviteret til en japansk teceremoni, i distriktet Gion kan du være heldig at møde geishaer. Du får indblik i det religiøse liv ved de træudskårne templer, der flankeres af orangerøde torii-porte. Du ser det japanske køkken fra begge sider af køkkenbordet, når du både deltager i en sushi-kokkeskole og spiser på gode, lokale restauranter undervejs. Og vi supplerer transporten i privat bus med Tokyo og Kyotos effektive metrosystem, det berømte lyntog Shinkansen, og går rundt i bybilledet sammen med japanerne. Konnichiwa, Japan!

Smag dig gennem Japan

På alle vores Japan-rundrejser har vi valgt at inkludere de fleste måltider, da maden i Japan udgør en stor del af rejsens helhedsoplevelse. Madlavningen og præsentation af maden er næsten en kunstart i sig selv. Det kan være en svær opgave at finde de rigtige steder at spise på egen hånd. Vores dygtige rejseledere og samarbejdspartner i Japan kender alle de gode, autentiske steder, som de med stor fornøjelse viser frem. Du kan godt glæde dig til spændende og anderledes madoplevelser, når vi smager og dufter os gennem Japan.

Japan i farver

På forårs- og efterårsafgangene venter en dejlig bonus, når de mange træer lyser op i landskaberne. Foråret byder på blomstrende kirsebærtræer, sakura, og når træerne står i blomst, valfarter japanerne til for at beundre blomsterfloret. Denne handling har selvfølgelig et navn, nemlig hanami. Når det så bliver tid til koyo i november, betyder det, at man skal ud og beundre efterårets smukke farver, når de flammer changerende op fra ginkgo-træets knaldgule farver til det stærkt røde løv på ahorn-træerne.

Fra kr. 33.995

Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, hotelværelse osv.

13 dage med dansk rejseleder

Vores rejseledere er specialister og har stor faglig viden inden for hver deres felt, og de er samtidig dygtige formidlere af deres store viden om historie, kultur og natur

Overnatning

Ophold i delt dobbeltværelse på 3- og 4-stjernede hoteller

 • Den ultimative Japan-rejse med næsten alt inkluderet
 • Der venter sushikokkeskole i Tokyo, hvor vi selv laver en delikat frokost
 • Du sejler en tur i nationalparken Hakone med kig til Mt. Fuji
 • Du oplever den underskønne bambusskov i Arashiyama
 • Du kører med det lynhurtige tog Shinkansen til Hiroshima
Beskrivelsen af hvad der er på billedet - SEO
Tokyos_lysende_neon_323-390
Kyoto_gader_iStock-924114674_333-270
Kejserriget_Japan.Sk_rmbillede_2023-09-25_102843

Dagsprogram

Fold alle dage ud
Dag 1Afrejse fra Danmark

På rejsens første dag bliver kursen sat mod Tokyo.

 

geishaer1_450-555
Dag 2Ankomst til Tokyo

Efter ankomst kører vi direkte til vores hotel, hvor vi skal bo de næste tre nætter.

 

Her bor du

Tobu Hotel Levant Tokyo

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Tokyos_lysende_neon_450-555
Dag 3Byrundtur i Tokyo med Asakusa Kannon-templet, Meiji-templet og Harajuku- og Shibuya-områderne

I dag skal vi have de første oplevelser i Japans hovedstad, Tokyo – en by, som kan tage pusten fra de fleste. Visse steder i byen vil du føle, at du er trådt ind i fremtiden med flotte skyskrabere, neonlys og masser af liv, for i næste øjeblik at føle dig trukket tilbage i tiden ved byens gamle templer.

Oplevelserne vil være store fra starten af. Vi besøger bl.a. Tokyos mest kendte tempel Asakusa Kannon. Her er et leben uden lige samt en meget hyggelig handelsgade.

Efter besøget i Asakusa Kannon går turen videre til Fukagawa Edo Museum, der tager dig på en tidsrejse tilbage til Edo-perioden i midten af 1800-tallet. Vi går på ”gaderne” i det rekreerede nabolag med traditionelle, japanske huse og butikker og mærker, hvordan atmosfæren var i Fukagawa-bydelen for over 200 år siden.

Efter frokost går vi en hyggelig tur gennem en stor park for at besøge Tokyos vigtigste shintotempel – Meiji-templet. Her kan vi være heldige at opleve et af de unge smukke shinto-brudepar, da dette er et meget smukt og helligt sted at blive viet.

Vi afslutter dagen med at tage offentlig transport til Harajuku-området, som er området, hvor de unge i Tokyo hænger ud. Nogle af dem er klædt ud i deres helt egen specielle tøjstil, som er en spøjs blanding af punkere og tegneseriefigurer.

Vi ser verdens mest berømte lyskryds, Shibuya Cross, der optræder i mange film med de ikoniske krydsende fodgængerfelter, der ligger i et stort og farverigt shoppingområde.

Lige uden for Shibuya Station finder man en statue af hunden Hachiko, som mange måske kender fra filmen Hachiko – En ven for livet. For japanerne er denne hund blevet en national helt og symbolet på loyalitet.

Efter aftensmaden vil der være mulighed for at tage med rejselederen til Shibuya-området for at kigge på de særegne ”love hotels” og for at se alle neonlysene om aftenen.

 

Her bor du

Tobu Hotel Levant Tokyo

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

Asakusa_Temple_450x555
Harajuku_333x270
Shibuya_Crossing_323x390
Dag 4Udflugt til Nikko med søen Chuzenji og tempelkomplekset Toshugu

En spændende dag, hvor vi kører ca. 150 km nord for Tokyo til den smukt beliggende by Nikko. Målet er Toshugu-helligdommen, som huser mausoleet for Japans største og mest berygtede shogun, Tokugawa Ieyasu.

Under hans herredømme blev Japan i 1603 forenet, og Tokugawa-klanen styrede Japan med hård hånd i de næste 250 år. Det tog 15.000 håndværkere 2 år at opføre de smukke bygningsværker i de mest fantastiske farver. Detaljerne i træudskæringerne er eminente og specielt nu, da bygningerne netop er nyrenoverede.

Lidt uden for Nikko ligger søen Chuzenji, som er Japans højest beliggende sø og omringet af bjerge.

Efter frokost sætter vi kursen mod søen på en usædvanligt pittoresk køretur. Vi kører via 48 hårnålesving – 20 op og 28 ned – og ser det smukke vandfald Kegon, der falder næsten 100 m. Om foråret ser vi trækronerne spire, og om efteråret ser vi alle de smukke efterårsfarver, når bladene på træerne skifter farve.

Herefter går turen tilbage til Tokyo, hvor vi spiser aftensmad på en restaurant beliggende tæt på hotellet.

 

Her bor du

Tobu Hotel Levant Tokyo

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

12.japan.kejserriget-japan.Dag_4.555x450
5.japan.kejserriget-japan.Dag_4.270x333
Dag 5Tokyo-oplevelser med besøg i Kejserpaladsets have, TeamLab, sushi-lektion og Ginza-området

I dag parkerer vi bussen og kører rundt med offentlig transport, hvilket er en stor oplevelse i sig selv. Vi kommer ned i de menneskefyldte undergrundsbaner, som de fleste borgere i Tokyo selv benytter. Det er en helt anden verden nede under jorden, hvor der på nogle af metrostationerne kører 4-5 forskellige linjer igennem, med et virvar af gange, restauranter og butikker.

Dagens første stop er den japanske have ved Kejserpaladset, hvor Japans kejserfamilie er bosiddende.

Vi besøger også et af Japans digitale kunstmuseer; TeamLab Borderless hvor vi finder de mest fantastiske kunstneriske lysinstallationer. En meget interessant og fascinerende oplevelse, hvor der arbejdes med lys, mørke, forskellige niveauer og interaktioner mellem den fysiske og den digitale verden. Noget som japanerne er gode til.

En ting, som man uvægerligt forbinder med Japan, er sushi, og til frokost skal vi prøve at deltage i en mindre sushilektion på en kokkeskole. Her skal vi lære, hvordan de små sunde godbidder kreeres.

Efter en dejlig frokost er det tid til et besøg i Shinjuku-kvarteret, som er Tokyos moderne bydel og knudepunkt. Her findes nogle af byens flotte og også anderledes højhuse, såsom Tokyo Metropolitan Government Building. Fra toppen af denne bygning får man en af byens flotteste udsigter, og på en god dag kan man se helt til Mt. Fuji. Hvis der er åbent for besøg forsøger vi at komme en tur op i toppen og nyde udsigten.

På gåturen ser vi også Shinjuku Station – som er Tokyos knudepunkt nummer ét og er verdens mest travle og befolkede banegårde, som ca. 3,5 millioner mennesker dagligt passerer!

Vi udforsker også forlystelses- og forretningsområdet Ginza, som er verdens dyreste adresse og stedet, hvor alle kendte modemærker ”skal” være. Det er derfor kendt som shoppingområdet over dem alle, og her kan man få den fuldendte luksusoplevelse med en service, der ikke kan fås nogen steder i Danmark.

I de fleste forretninger følges man nemlig til døren med sine poser og får et lille buk. Hvis ikke af en ansat, så måske af en robot. Resten af eftermiddagen og aftenen er på egen hånd, så der er rig mulighed for at slutte dagen af med en dejlig middag på en af byens spændende restauranter inden man tager tilbage til hotellet.

 

Her bor du

Tobu Hotel Levant Tokyo

LÆS MERE OM HOTELLET →
Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost

 

Shinjuku_450x555
2.japan.kejserriget-japan.Dag_5.270x333
Ginza_323x390
Dag 6Besøg i Hakone National Park, Mt. Fuji, sejltur på Ashi-søen, tur med kabelbane og varme kilder i Matsumoto

Efter morgenmad er der afgang til den smukke og meget populære nationalpark Hakone sydvest for Tokyo. På vej til nationalparken vil vi forhåbentlig få vores første glimt af det hellige og majestætiske bjerg Mt. Fuji.

Mt. Fuji er Japans højeste bjerg med sine 3.776 m, og hun er en sky dame, da hun kun viser sig omtrent hver tredje dag på grund af skydække omkring hende.

Vi starter besøget i nationalparken med en fin lille sejltur på Ashi-søen, som en af mange smukke søer, der ligger i området. Her kan du slappe lidt af og nyde den flotte natur, og forhåbentlig vil du kunne få flere kig på Japans højeste bjerg – Mt. Fuji. Langs søbredden og også ude i vandet står den hellige torii-port, som er nemt genkendelig med sin karakteristiske røde farve.

Herefter fører Komagatake-kabelbanen (hvis vejret tillader) os op til 1.340 m højde, hvor der venter en eminent udsigt over den smukke Ashi-sø – og hvis vi er heldige – af magiske Mt. Fuji.

Efter en masse gode naturoplevelser sætter vi kursen mod byen Matsumoto, hvor vi skal overnatte.

Inden vi kører til vores hotel, laver vi et virkelig flot fotostop ved Matsumoto-slottet, som har den karakteristiske japanske lagkageformede struktur.

Efter et meget lokalt aftensmåltid vil der være mulighed for at nyde et dejligt og anderledes dyp i hotellets badeanstalt, en onsen – som er bygget oven på en af Japans berømte termiske kilder. Her foregår alt efter de gamle japanske traditioner, så om natten skal vi sove på futoner på gulvet, som er lavet af klassiske tatami-måtter.

 

Her bor du

Hotel Shoho

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

450-555_Mt_Fuji_cable_car
Ashi_Fuji_333x270
8.japan.kejserriget-japan.Dag_6.390x323
Dag 7Morgenmarkedet i Takayama, den UNESCO-fredede landsby Shirakawago og samurai-byen Kanazawa

Vi kører en fantastisk tur langs med floder, bjerge og dæmninger og ender i Takayama, hvor vi skal besøge et af Japans mest kendte morgenmarkeder.

Efterfølgende vil der blive tid på egen hånd til, at du kan gå på opdagelse i de hyggelige små gader i den gamle by.

Her finder man små hyggelige specialbutikker som bl.a. sælger Sake og fint japansk håndværk. Man har bevidst fjernet elledninger og andre moderne ting, for at byen skal se så autentisk og oprindelig ud som muligt.

Derefter skal vi på endnu en flot køretur for at komme til Shirakawago, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Byen består af særdeles smukke huse i imponerende omgivelser.

I 1960’erne byggede japanerne den store Midoro-dæmning, hvilket oversvømmede området, og hele landsbyer ligger under vand. Nogle af husene blev flyttet til Shirakawago, og dermed opstod denne idylliske landsby med de karakteristiske og specielle trekantede huse.

Efter frokost fortsætter vi til den traditionsrige og historiske by Kanazawa, der på trods af at have udviklet sig til en moderne storby fortsat udøver traditionelt håndværk i stor stil.

Navnet Kanazawa kan oversættes til ”Den gyldne marsk”, og navnet stammer efter sigende fra dengang en kartoffelbonde ved navn Togoro ville vaske sine kartofler ved en kilde, hvor det rindende vand lige pludselig var fyldt med guldflager.

Uanset navnets oprindelse begyndte byen at fremstille bladguld for 400 år siden – og denne tradition fortsætter den dag i dag, da byens værksteder producerer 99 % af det bladguld, som Japan forbruger.

 

Her bor du

Ana Holiday Inn Kanazawa Sky

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

1.japan.kejserriget-japan.Dag_7.555x450
3.japan.kejserriget-japan.Dag_7.270x333
Dag 8Byrundtur i Kanazawa med bl.a. Kenrokuen-haven og Nagamachi Samurai-distriktet. Videre til Kyoto

I dag fortsætter udforskningen af Kanazawa, og første punkt på vores byrundtur bliver et kort – men yderst fotoværdigt – stop, da vi skal se byens berømte station, Kanazawa Station, der anses for at være en af Japans mest imponerende af slagsen.

En anden imponerende oplevelse venter os, når vi besøger Kenrokuen-haven, der officielt er en af Japans tre smukkeste haver. Det er blandt andet her man finder kilden, hvor kartoffelbonden Togoro kom for at vaske sine kartofler.

Byen værner om sin historie, og i det velbevarede Nagamachi Samurai-distrikt bliver det især tydeligt, når vi fornemmer den svundne tid fra dengang samuraierne havde deres gang her på brostenene i de små gyder.

Herefter er der tid til et besøg på Omicho-markedet, der er byens største marked og som har eksisteret siden Edo-perioden.

Efter frokost får vi fornøjelsen af selv at lege med bladguldet, når vi besøger et lille, hyggeligt bladguldværksted. Her bliver vi udfordret på vores fingersnilde, når vi skal dekorere æsker med det smukke materiale.

Derefter fortsætter vi til Kyoto, hvor vi tjekker ind på hotellet. Her er der tid til at komme på plads, inden vi mødes igen for at spise aftensmad sammen på en restaurant nær hotellet.

 

Her bor du

Kyoto Tower Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

6.japan.kejserriget-japan.Dag_8.555x450
9.japan.kejserriget-japan.Dag_8.270x333
Dag 9Kyoto med Den Gyldne Pavillon, Bambuslundene ved Arashiyama og Kiyomizudera-templet

Kyoto er en af verdens mest enestående byer. Byen var Japans hovedstad i perioden 794-1867, husede mere end 2.000 templer og var Japans kulturelle centrum.

Da amerikanerne skulle beslutte, hvor de skulle smide atombomberne i slutningen af 2. verdenskrig, var Kyoto en af byerne, de overvejede at bombe. Byen blev dog skånet, hvilket gjorde, at den rige historiske kulturarv kunne forblive intakt.

Denne dag skal vi se nærmere på, hvad det er, der gør Kyoto så speciel, og se nogle af Japans største attraktioner.

Vi starter dagen ud med at se Kinkakuji-templet, der også bliver kaldt Den Gyldne Pavillon. Den Gyldne Pavillon er bygget ud fra en tidligere shoguns forestilling om, hvordan der må se ud i himlen. Hver en sten, træ og busk er lagt, stillet eller plantet helt præcist – intet er overladt til tilfældigheder, og smukkere sted er svært at finde.

Dernæst oplever vi Ryoanji-templet, som huser den flotteste stenhave i Kyoto – og nogle mener endda i hele Japan. Haven er blandt andet anlagt, så den udgøres af 15 større sten, som symboliserer øer, og i ægte zen-stil kan man aldrig se de 15 sten på én gang, men kun se 14 af stenene, uanset hvor man står.

Efter frokost kører vi med lokal transport og starter med at tage til området Arashiyama i det vestlige Kyoto og får en fortryllende oplevelse i bambuslundene med de giant-store bambus, der er så store, at de næsten lukker sig om områdets mange templer.

Ved indgangen til den smukke bambusskov, hvor farverne er helt surrealistiske, ligger zen-templet Tenryuji, og her har haven gennem århundreder bevaret sin oprindelige form. Den er et enestående eksempel på, hvor smukt og harmonisk et haveanlæg kan spille sammen med skovklædte bjerge.

Vi slutter eftermiddagen af med at opleve det store buddhistiske tempel, Kiyomizudera-templet, som er en del af UNESCOs verdensarv. Her venter der os en flot udsigt fra den enorme træpavillon.

Selve gåturen op til templet går via farverige gader med små souvenirbutikker og meget gamle huse. Her ser vi også unge japanere og turister iført de gamle traditionelle japanske klædedragter.

Efter en oplevelsesrig dag går turen tilbage til hotellet. Om aftenen spiser vi fælles middag på en af de lokale restauranter, der ligger i nærheden af vores hotel.

 

Her bor du

Kyoto Tower Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

10.japan.kejserriget-japan.Dag_9.555x450
Golden_Pavillion_333x270
Kiyomizudera_323x390
Dag 10Nijo-slottet, teceremoni udført af en Maiko og tid på egen hånd

Denne dag tilbringer vi også i Kyoto, da rækken af unikke oplevelser i byen er usædvanligt lang.

Vi besøger også det imponerende Nijo-slot fra 1603, som var shogunens tilholdssted, når han var på besøg i Kyoto, og som især er kendt for sine knirkende trægulve, der kvidrer som fugle og gør det umuligt for selv listende strømpefødder at bevæge sig ubemærket rundt.

Vi spiser en god frokost på en af de lokale restauranter i byen, inden eftermiddagen står i traditionernes tegn.

Eftermiddages teceremoni er en helt unik japansk tradition, der tager udgangspunkt i et koreograferet ritual med nøje indstuderede bevægelser, og vi får et indblik i betydningen af de enkelte bevægelser i forbindelse med tebrygningen og serveringen.

Hvad der gør denne teceremoni helt unik er, at den vil blive udført af en maiko, som er en ung pige, der er i træning til at blive en geisha. Vi er helt tæt på en af de mystiske hvidmalede piger og kan tage billeder af hende og stille hende spørgsmål.

Efter teceremonien vil resten af eftermiddagen være afsat til oplevelser på egen hånd.

Dem, der har lyst, kan om aftenen følge med rejselederen til det verdensberømte Gion-distrikt. Her findes mange gamle tehuse, og man kan være heldig at opleve de fine geishaer med deres flotte kimonoer, kunstfærdigt opsatte hår og hvide ansigter på deres vej til og fra tehusene.

 

Her bor du

Kyoto Tower Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost

 

4.japan.kejserriget-japan.Dag_10.555x450
Nijojo_slot_333x270
Kyoto_323x390
Dag 11Med Shinkansen til Hiroshima, den hellige ø Miyahima og tilbage til Kyoto

Vi starter dagen tidligt og med fart på, da vi skal ud og køre med de berømte højhastighedstog, Shinkansen. Med 300 km/t bliver vi ført forbi landskaber med rismarker på begge sider til dagens første besøg – Hiroshima.

Den japanske havneby blev 6. august 1945 ramt af Little Boy – den atombombe, som USA kastede over byen. Der venter os et besøg på byens gode og informative krigsmuseum og mindepark, der bl.a. beretter om denne voldsomme hændelse, der tog over 78.000 liv og sårede endnu flere. Men inden vi tager hul på dette dystre kapitel, tager vi på en sejltur til den hellige ø Miyajima, der ligger ud for Hiroshima. Øen har den mest berømte røde torii-port i Japan, som er placeret så langt ude på stranden, at det pga. tidevandet ligner, at den står ude i havet.

Miyajima er en meget hellig ø inden for shintoismen. I gamle dage måtte man ikke betræde jorden, så det flotte hovedtempel blev bygget på stolper ude i vandet, så besøgende kunne se templet uden at betræde jorden.

Vi spiser frokost på Miyaima, inden vi sejler tilbage til Hiroshima, hvor vi først besøger slottet og derefter byens flotte museum, der meget informativt fortæller om de grufulde hændelser, som området og landet var udsat for, inden vi går en tur igennem den fine mindespark, som bl.a. huser den berømte bygning A-bomb Dome.

Herefter skal vi spise aftensmad, hvor vi skal prøve en lidt sjov og anderledes egnsret, inden vi tager højhastighedstoget tilbage til Kyoto.

 

Her bor du

Kyoto Tower Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

Hiroshima_bombet_bygning1_450-555
Shinkansen_333x270
Dag_11_-_Miyajima_323x390
Dag 12Torii-porte ved Fushimi Inarai-templet, Todaji-templet i Nara og Dotonbori-området i Osaka

Efter morgenmaden skal vi opleve Fushimi Inarai-templet, som er kendt for sine tusindvis af torii-porte. Hele vejen op ad bakken til templets indgang går man gennem disse flotte røde porte, som står så tæt, at man næsten føler, at man går under overdækning – et imponerende syn.

Herefter kører vi mod Nara, Japans første hovedstad, fra 700-tallet. Nara var buddhismens fødested i Japan, og her skal vi bl.a. se det imponerende Todaiji-tempel, som er verdens største træbygning, med den store Buddha-statue.

Todaiji er beliggende i Nara-parken, som har mere end 1.000 sika-hjorte. De anses for at være hellige af japanerne og løber frit rundt imellem templets besøgende. Vi besøger også Katsuga-helligdommen som med sine tusindvis af sten- og bronzelanterner er noget af et syn.

Vi spiser frokost, inden vi fortsætter til Osaka, hvor vi besøger Dotonbori-området. Her er der et spændende og hektisk folkeliv og mennesker så langt, som øjet rækker.

Vi går langs den flotte kanal, der gennemskærer bydelen, inden der er tid til at udforske området på egen hånd og få shoppet de sidste souvenirs.

Mættet på oplevelser og en dejlig afskedsmiddag kører vi til lufthavnen og tager hul på vores hjemrejse.

 

Bemærk venligst!
På størstedelen af vores afgange begynder hjemrejsen omkring midnat på dag 12. På enkelte afgange begynder hjemrejsen om formiddagen på dag 13. Alle afgange er med hjemkomst i Danmark på dag 13.

Derfor vil der på enkelte afgange være en overnatning tæt ved Kansai lufthavn på Hotel Nikko Kansai Airport dag 12.

10.japan.japan-foer-og-nu.Dag_8.555x450
11.japan.kejserriget-japan.Dag_12.270x333
Dag 13Ankomst til Danmark

På rejsens 13. dag er der igen dansk jord under fødderne.

Sydkorea_Japan_-_med_krydstogt_i_Seto_indlandshavet

Afrejsedatoer

Afrejse dato
Varighed
Pris pr. person
Rejseleder
Afrejse fra
28. september 2024
Varighed13 dage
33.995 kr. pr. person
RejselederSteen Ramsgaard
Afrejse fraKøbenhavn, Aalborg
Afrejse fra København Få pladser
Afrejse fra Aalborg+ 1.250 kr. pr personUDSOLGT
Afrejse fra København+ 1.250 kr. pr personUDSOLGT
11. oktober 2024
Varighed13 dage
33.995 kr. pr. person
RejselederSteen Ramsgaard
Afrejse fraKøbenhavn, Aalborg, Aarhus
Afrejse fra København UDSOLGT
Afrejse fra Aalborg+ 1.250 kr. pr personUDSOLGT
Afrejse fra Aarhus+ 1.250 kr. pr personUDSOLGT
20. oktober 2024
Varighed13 dage
37.995 kr. pr. person
RejselederHenrik Bjørn
Afrejse fraKøbenhavn
Afrejse fra København UDSOLGT
12. november 2024
Varighed13 dage
37.995 kr. pr. person
Rejseleder
Afrejse fraKøbenhavn, Aalborg, Aarhus
Afrejse fra København
Afrejse fra Aalborg+ 1.795 kr. pr person
Afrejse fra Aarhus+ 1.250 kr. pr personFå pladser
27. marts 2025
Varighed13 dage
43.995 kr. pr. person
Rejseleder
Afrejse fraKøbenhavn
Afrejse fra København
29. marts 2025
Varighed13 dage
44.995 kr. pr. person
RejselederNiels Seeberg
Afrejse fraKøbenhavn
Afrejse fra København
02. april 2025
Varighed13 dage
42.995 kr. pr. person
RejselederChristian Rosenberg
Afrejse fraKøbenhavn
Afrejse fra København
08. april 2025
Varighed13 dage
41.995 kr. pr. person
RejselederSteen Ramsgaard
Afrejse fraKøbenhavn, Aalborg
Afrejse fra København
Afrejse fra Aalborg+ 1.250 kr. pr person
11. april 2025
Varighed13 dage
39.995 kr. pr. person
Rejseleder
Afrejse fraKøbenhavn
Afrejse fra København UDSOLGT
20. april 2025
Varighed13 dage
39.995 kr. pr. person
RejselederSteen Ramsgaard
Afrejse fraKøbenhavn, Aalborg
Afrejse fra København
Afrejse fra Aalborg+ 1.450 kr. pr personFå pladser

Der er desværre ikke flere afgange lige nu – hold øje med siden eller kontakt os på [email protected] eller 70 22 66 00 .

De nye datoer bliver også annonceret i vores nyhedsbrev, så hvis du ikke allerede er tilmeldt, er det en god ide at melde dig til her .

1.japan..555x450
14.japan.kejserriget-japan.herobillede.270x333
Hiroshima_bombet_bygning1_323-390
Sushi_323-390
Mount_Fuji_for_ret_333-270

Rejsen inkluderer

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • 10 x morgenmad, 10 x frokost og 8 x aftensmad
 • Overnatning i dobbeltværelse på 3- og 4-stjernede hoteller
 • Alle entréer og transport jf. program (værdi kr. 600)
 • Byrundtur i Tokyo, bl.a. med sushi-kokkeskole og templet Asakusa
 • Kannon og på det moderne digitale kunstmuseum TeamLab Borderless i Tokyo
 • Oplevelser i Tokyos forskellige områder, bl.a. Shinjuku, Ginza og Harajuku
 • Med kabelbane op i 1.340 m højde i Hakone Nationalpark
 • Sejltur på Ashi-søen med udsigt til Mt. Fuji
 • Besøg på det imponerende Nagoya Slot
 • Besøg på morgenmarkedet i ”Lille Kyoto”, Takayama
 • Besøg i den UNESCO-fredede landsby Shirakawago med de trekantede huse
 • Mulighed for at prøve et ægte japansk spa, ”onsen”
 • Byrundtur i den tidligere samurai-by Kanazawa med Kenrokuen-haven og Omicho-markedet
 • Flere byrundture i Kyoto, bl.a. Den Gyldne Pavillon, Nijojo Slottet og japanske haver
 • Oplev en japansk teceremoni udført af en rigtig Maiko Lady
 • Besøg ved Chuzenji-søen og Kegon-vandfaldet
 • Oplev bambusskoven og templet Tenryuji
 • Kørsel med et af de berømte lyntog, Shinkansen
 • Byrundtur i Hiroshima og besøg på Miyajima-øen
 • Besøg på Hiroshima-slottet
 • Todaji-templet i Nara og torii-porte ved Fushimi Inarai-templet
 • Oplevelser i Osaka med besøg i Dotonbori-distriktet
 • Engelsktalende lokalguide
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 9.495 
 • Tilslutning fra Aalborg eller Aarhus kr. 1.250
 • Administrationsgebyr kr. 125

NÅR REJSEN GÅR TIL JAPAN

Få styr på pas, visum, vaccinationer, klima & valuta

Når du tager afsted på en rundrejse til Japan med dansk rejseleder, er der nogle praktiske oplysninger, som du skal have styr på både før, under og efter rejsen. Nedenfor finder du et overblik over al den relevante praktiske information såsom pas- og visumregler, lokale skikke og gode råd til din rejse i Japan.

 

Dansk_pas
Globus

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!