Inkaterra Reserva Amazonica

Glæd dig til opholdet i junglen på den prisbelønnede ecolodge, Inkaterra Reserva Amazonica.

 Lodgen ligger dybt inde i Tambopata National Reserve med udsigt til regnskoven og floden Madre de Dios. Udsigten er storslået, og der er især mulighed for at tage gode billeder ved solopgang og solnedgang. Lodgens restuarant serverer lækre retter morgen, middag og aften, der er tilberedt af friske, lokale ingredienser. Der er dagligt inkluderet “tea time”, og der serveres dagen igennem frisk frugt. Under opholdet på lodgen kan man vælge og vrage mellem diverse udflugter med de lokale, engelsktalende guider, og har man brug for en lille pause, kan man købe sig en wellness- eller skønhedsbehandling i lodgens skønne spa-afdeling, der ligger lige ned til floden.

Lodgen består af et stort hovedhus med fællesarealer, et besøgscenter fyldt med information, og indkvartering foregår i de lækkert indrettede cabañas, der er bygget i traditionel stil komplet med stråtækte tage. Alle cabañas er 38 m² og er bl.a. udstyret med eget bad/toilet med varmt vand, senge med myggenet, hyggeligt siddeområde med træmøbler og hængekøje, badekåbe, sandaler, el-stik og loftsventilator. Cabañaen er ligeledes udstyret med lommelygte, paraply og petroleumslampe.

Beskrivelsen af hvad der er på billedet - SEO
AdobeStock_56481774
christian-joudrey-DuD5D3lWC3c-unsplash

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!