Indien & Nepal

4,7 UD AF 5

Et farverigt og eksotisk eventyr

Århundrede gamle traditioner lever videre i bedste velgående trods den moderne udvikling, der trænger sig på. På denne rejse bliver hver dag en oplevelse for dine sanser, og vi kan godt love dig, at du kommer hjem med et nyt syn på verden. Højdepunkterne i Indien er Den Gyldne Trekant med bl.a. kærlighedsmonumentet Taj Mahal og “Den lyserøde by” i Jaipur, hvor en af de store oplevelser er Vindenes Palads.

Nepal er et af verdens mindst udviklede lande, men rummer en fortryllende skønhed – ikke kun i naturen, men også i arkitekturen. Du kan ikke undgå at blive betaget af de buddhistiske stupaer og smukke paladser og pagoder, hvoraf de fleste stammer fra 1600-tallet. Himalayas betagende tinder er en underskøn kulisse, og den oplevelse får du, når vi tilbringer et par dage i Pokhara.

Fra kr. 29.995

Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, hotelværelse osv.

17 dage med dansk rejseleder

Vores rejseledere er specialister og har stor faglig viden inden for hver deres felt, og de er samtidig dygtige formidlere af deres store viden om historie, kultur og natur

Overnatning

15 overnatninger i dobbeltværelse på gode og centralt beliggende 3-, 4- og 5-stjernede hoteller i Indien og på unikt boutique hotel centralt i Kathmandu

 • Der findes ingen andre rejser med så indholdsrigt program, der kombinerer både Indien og Nepal
 • Vi besøger hinduismens helligste by Varanasi og oplever livet ved Ganges-floden
 • Du ser kærlighedsmonumentet Taj Mahal – et af verdens syv vidundere
 • Du oplever solopgangen ved Fiskehalebjerget i Nepal
 • Du får de allerstørste highlights i Den Gyldne Trekant
Beskrivelsen af hvad der er på billedet - SEO
Krydderier_Karry_iStock-878490308_323-390
Landmand_landsby_iStock-806276128_333-270
Indien_Nepal.Sk_rmbillede_2023-09-25_100732

Dagsprogram

Fold alle dage ud
Dag 1Afrejse fra Danmark

På rejsens første dag bliver kursen sat mod Indien.

 

 

 

iStock-863655882_450-555
Dag 2Ankomst til Delhi og byrundtur i New & Old Delhi

Vi lander i Delhi, der er Indiens næststørste storbyområde med omkring 19 mio. indbyggere. Efter en kort tur forbi hotellet tager vi på sightseeing i Delhi, der faktisk er to byer i én – Old Delhi med fortet, moskéerne og de mange basarer, og hovedstadsområdet New Delhi, der blev anlagt af briterne i begyndelsen af 1900-tallet med brede boulevarder, parker og prægtige bygninger.

Vi koncentrerer os først om Old Delhi, der summer af kaotisk stemning og som ved første møde kan virke overvældende. Her besøger vi den smukke Jama moské Jama, der er en af Indiens største moskeer med en kapacitet på 25.000 mennesker til bøn.

Vi kommer forbi mindesmærket Raj Ghat og museet Ghandi Smriti, der begge er en hyldest til Mahatma Ghandi, sikhernes palads samt det kæmpestore bygningsværk Red Fort med de enorme sandstensmure, inden vi sætter os i en cykel-rickshaw og bliver kørt til Chandni Chowk-basaren for at indsnuse stemningen der. Et godt første møde med det spændende land.

Efter frokost går turen videre til New Delhi, hvor vi bl.a. ser Præsidentpaladset, regeringskvarteret og India Gate – en 42 m høj triumfbue midt på en boulevard, som er rejst til minde om faldne indiske soldater i 1. verdenskrig.

 

Her bor du

ITC WelcomHotel Dwarka

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Frokost   Aftensmad

 

iStock-657330822_450-555
iStock-530741074_333-270
Dag 3Minaretten Qutub Minar og videre til Jaipur

Vi starter dagen med at besøge Qutab Minar, der er den højeste minaret i Indien på 5 etager med en højde 73 meter og en diameter på 15 m. Sejrstårnet er opført i år 1193 af de første muslimske herskere, bygget i marmor og rød sandsten med en eneståede arkitektur. Det fungerede som vagttårn mod invaderende fjender. I dag er det på UNESCOs verdensarvsliste.

Vi fortsætter til Jaipur, der er hovedstad i delstaten Rajasthan og ligger knap 300 km sydvest for Delhi. Vi er fremme hen på eftermiddagen, og resten af dagen er fri til afslapning eller til at udforske byens farverige basarer, hvor der udfoldes et helt særligt folkeliv og menneskemylder af lokale, der handler med alt fra frugt til hellige køer. Og det er ikke unormalt at se vogne trukket af okser eller dromedarer. Et besøg i et af Jaipurs mange hindutempler, som er smukkest, når mørket falder på kan også anbefales.

 

Her bor du

Sunday Hotel Jaipur

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-179542718_450-555
iStock-510679680_333-270
Dag 4Eventyrlige Amber Fort, ”den lyserøde by” og Vindenes Palads

På en bakketop 11 km nord for Jaipur ligger det imponerende Amber Fort i den lille by Amber, som var den gamle hovedstad i Rajasthan før Jaipur. Det sidste stykke vej helt op til fæstningen, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, kører vi i jeeps. Den flot udsmykkede fæstning er i sig selv et ubeskriveligt eventyr med sandeltræsdøre med indlagt perlemor, tæpper med blomster så nøjagtige, at de kunne være virkelige, og et rum med smukke, detaljerede spejlmosaikker.

I dag ser vi også, hvordan de smukke, indiske tæpper bliver fremstillet og hører om motiverne, når vi besøger vi en af de gamle og meget anerkendte tæppeproducenter, før vi fortsætter til de spændende seværdigheder i Jaipur. Vi besøger “den lyserøde by” med paladset, der viser, hvor overdådigt og ødselt maharajaerne levede. Facaden til Hawa Mahal – Vindenes Palads – er sandsynligvis den mest fotograferede facade i Indien, og selve bygningen var oprindelig lavet, så kvinderne kunne kigge ud uden selv at blive set.

Vi ser også Jantar Mantar Observatory, som er det største af de fem astrologi- og astronomiobservatorier, som byens grundlægger maharaja Jai Singh byggede i perioden 1727-1734.

 

Her bor du

Sunday Hotel Jaipur

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-524151419_450-555
Hawa_Mahal_vindenesPalads-333x270
Dag 5Fra Jaipur til Ranthambhore og vandretur til Ranthambhore-fortet

Vi forlader Jaipur og sætter kursen mod Sawai Madhopur, som er kendt for Ranthambhore National Park, der er en af de største og mest berømte nationalparker i det nordlige Indien. Tidligere var parken jagtmark for maharajaen af Jaipur, men i dag gør man en stor indsats for at bevare det farverige dyreliv.

Vi er fremme midt på dagen, så der er god tid til at nyde det skønne resort, hvor vi skal bo de næste to dage. Har du mod flere oplevelser, så er der mulighed for at komme på en vandretur op på det UNESCO-fredede Ranthambhore-fort, som ligger med en helt enestående smuk placering i Ranthambore Nationalpark.

 

Her bor du

Ranthambhore Heritage Haveli

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-625996454_1__450-555
Ranthambhore-Fort-333x270
Dag 6Naturoplevelser og safari i Ranthambhore Nationalpark på udkig efter tigre

Dagen begynder tidligt allerede inden morgenmaden, for det er morgen og aften, at der er størst chance for at se nationalparkens dyreliv. Her tidligt om morgenen er der en dejlig stemning med fuglesang, og lyset er helt fantastisk. Vi kan ikke give nogen garantier, men Ranthambhore er et af de steder i Indien, hvor chancen for at se den bengalske tiger er størst, da bestanden er stor i forhold til nationalparkens størrelse. Men der er også mange andre dyrearter, som er interessante at iagttage.

Ved vandhullerne mødes flokke af antiloper og hjorte, krokodillerne varmer sig i den tidlige morgensol, og aberne sidder nysgerrige i trækronerne. Det kan være svært at løsrive sig fra den fascinerende natur, men efter nogle timer kører vi tilbage til resortet og spiser morgenmad – og så kan du glæde dig til, at vi vender tilbage til nationalparken til endnu en spændende safaritur senere på dagen.

 

 

 

Her bor du

Ranthambhore Heritage Haveli

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

11.indien.indiens-hjerte-et-farverigt-eventyr-varanasi.Dag_6.555x450
Ranthambore_Indien-121169517_333x270
Dag 7Fra Ranthambhore til Agra med besøg i "Den forladte by"

Vi tager afsked med Ranthambhore og sætter med tog kursen mod Agra. Toget standser i Bharatpur, hvorfra vi stiger om bord på bussen og kører det sidste stykke.

Inden vi ankommer til Agra, får vi en eventyrlig oplevelse, når vi ser den forladte røde hovedstad Fatehpur Sikri, som stormogul Akbar byggede i 1600-tallet. Da det viste sig, at byens brønde tørrede ud, blev stedet forholdsvist hurtigt forladt og kom til at stå urørt i 300 år.

Vi går en tur i byen, der er komplet med paladser og moskéer, og vi skal bl.a. se den smukke moské Jama Masjid.

OBS: Gruppen med afrejse 10. januar ser Taj Mahal på dag 7 i stedet for dag 8. 

 

Her bor du

Howard Plaza the Fern

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-502379987_1__450-555
Fatehpur-Sikri-Indien-497370635_333x270
Dag 8Agra Fort, Taj Mahal og mulighed for aften-show

I dag skal vi udforske Agra, Byen, der blev grundlagt i år 1501, var under mogulernes storhedstid Indiens hovedstad frem til år 1648 og berømt for sine imponerende bygningsværker. Her skal vi opleve et af de ypperste eksempler på mogul-periodens arkitektoniske formåen og en af rejsens absolutte højdepunkter, Taj Mahal – et af verdens syv vidundere!

Stormogulen Shah Jahan opførte Taj Mahal til minde om sin hustru, Mumtaz Mahal, der døde i 1631 kort efter, at hun havde født sit 14. barn. 20.000 arbejdere var 22 år om at bygge gravmælet, der er opført i hvidt marmor og overdådigt udsmykket med perlemor og halvædelstene. Vi beundrer naturligvis det arkitektoniske mesterstykke udefra og nyder selvfølgelig det ikoniske view til det langstrakte bassin og det tronende kærlighedspalads for enden. Men vi får også fornøjelsen af at udforske Taj Mahal indefra, hvor arkitekturen er ligeså fortryllende som udvendigt. Det er ikke nemt at løsrive sig fra denne smukke arkitektoniske perle, men næste oplevelse venter.

Vi skal se det kunstfærdigt udsmykkede palads, Agra Fort, også kaldet Det Røde Fort. Fortet består af flere bygninger og audienssale, bl.a. Jahangir Mahal, der var kvindernes bygning, perlemoskéen Moti Masjid og marmorpaladset Khas Mahal, hvor fortets grundlægger, stormogulen Akbars søn Shah Jahan boede. Turen sluttes af med et besøg på det lokale marked, inden vi kommer tilbage til vores hotel.

Om aftenen kan vi anbefale at købe billet til det flotte Mohabbat The Taj Show. Et imponerende show, der meget smukt beskriver kærlighedshistorien mellem stormogulen Shah Jahan og hans elskede hustru Mumtaz Mahal og en fin måde at runde dagen af på. Showet varer en times tid, koster ca. 20 USD pr. person, og rejselederen hjælper naturligvis med at købe billetter.

 

Her bor du

Howard Plaza the Fern

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

Taj-mahal-450x555
iStock-530741074_333-270
Dag 9Med fly fra Delhi til den hellige by Varanasi

Når vi har spist morgenmad, tager vi afsted til Delhis lufthavn for at flyve til Varanasi, hvor vi overnatter de næste to nætter. Den første aften er fri til at udforske Varanasi, som er en af hinduismens helligste byer.

Rejselederen kommer gerne komme med forslag til, hvad du kan opleve.

 

 

 

Her bor du

The Amayaa

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

iStock-1452113788_450-555
Varnasi_iStock-496985292_333-270
Dag 10Sejltur på Ganges og aftenceremoni ved floden

I dag er det tid til en sejltur på floden Ganges, hvor vi besøger forskellige trapper, ”ghats”, som leder ned mod floden. Vi går også en tur gennem den gamle by Varanasi, som i mere end 2.000 år har været det sted, som hinduer valfarter til mindst én gang i livet.

Varanasi er for hinduer, hvad Jerusalem er for jøder og Mekka for muslimer – det sted på jorden, der bringer mennesket tættest på paradis. Om aftenen er vi vidne til en af de mange ceremonier, der hver dag udspiller sig ved floden, hvor ligbålene brænder på trapperne døgnet rundt.

 

 

 

Her bor du

The Amayaa

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-658188932_450-555
Varanasi---333x270
Dag 11Fly fra Indien til en helt anden verden i Nepal

Efter morgenmaden flyver vi fra Varanasi via Delhi til Kathmandu i Nepal. Her venter en helt anden – men ikke mindre spændende – verden! De næste dage bliver sanserne nemlig bombarderet med indtryk.

Vi begynder i hovedstaden Kathmandu, der også kaldes Kantipur, der betyder ”de lykkeliges by”. I et land som Nepal er det i bjergene, man får de store eventyr, og det vil du opleve de kommende dage. Vi lander i Kathmandu om eftermiddagen, så der er tid til at gå på opdagelse i byen, der bedst kan beskrives som et kludetæppe af forskellige folkeslag, sprog og religioner.

 

 

Her bor du

Kantipur Temple House

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

Swayambhunath-Kathmandu-450x555
iStock-1225122249_333-270
Dag 12Sightseeing i den farverige hovedstad Kathmandu

Til de der ønsker et eksklusivt glimt af Himalays tinder, er der mulighed for at købe billetter til en tidlig afgang med “Mountain Everest Flight”. Mountain Flight tilbyder den nærmeste udsigt til Mount Everest og det tibetanske plateau som man kan få. Turen tager 45 minutter. Prisen er ca. USD 200 pr. person og rejselederen hjælper med at købe billet til flyet.

Efter morgenmaden, og når de der har valgt flyturen er tilbage, tager vi på sightseeing i den kontrastfyldte by, hvor man på én og samme tid får fornemmelsen af at være i middelalderen og i det 21. årh. Vi ser bl.a. det buddhistiske tempelkompleks Swayambhunath, som blev grundlagt for omkring 2.000 år siden.

Templet er også kendt som ”abetemplet”, fordi her lever hellige aber i de nordvestlige dele af tempelområdet. Aberne er hellige, fordi de siges at have udviklet sig fra at være hovedlus fra en bodisattvas – en oplyst, buddhistisk persons – lange hår. Centrum i tempelkomplekset er den store stupa, et spir, behængt med blafrende bedeflag, der med vinden sender gode hilsner til alle.

Vi besøger også UNESCO-fredede Durbar Square, hvor byens konger engang blev kronet. Med sine detaljerede træudskæringer og rige historie er komplekset en oase i en hurtigt voksende og moderne storby. Her på pladsen er der udsigt til de flotteste pagodetage og prægtigt udskårne trævinduer, og pladsen emmer af stilfærdig atmosfære med klokkeklang som ”baggrundsmusik”.

Vi får også tid til en rickshaw-tur gennem byens labyrintiske gader, inden det er tid til frokost på en lokal restaurant. Eftermiddagen er fri til at udforske Thamel-bydelen og gå på opdagelse i områdets farverige butikker og boder.

 

 

Her bor du

Kantipur Temple House

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-1093691796_450-555
Durbar_Square-333x270
Dag 13Næsten til verdens ende i Pokhara og kabelbanetur undervejs

Vi forlader Kathmandu og tager fat på den lange køretur mod byen Pokhara. Turen giver et godt indblik i infrastruktur og lokalliv omkring vejen. Hvis vejret er godt og ikke for diset, får vi de smukkeste udsigter ud over bjerge og dale, og når vi nærmer os byen, er der direkte udsigt til Annapurna-bjergkæden og verdens 10. højeste bjerg, Annapurna, på imponerende 8.091 m. Inden da gør vi bl.a. et stop og tager kabelbanen til toppen af Chandragiri Hill, hvor vi får lejlighed til at strække benene og nyde den flotte udsigt over bjergene og Kathmandu-dalen.

Pokhara ligger smukt placeret ved søen Phewa i hjertet af Nepal og består af to bydele – en nyere bydel ved søens bred med hoteller og restauranter og en ældre bydel med stemningsfulde gader og byens bazar. Fra Pokhara har man den flotteste udsigt til Himalayas sneklædte tinder, og selv om de ligger 25 km væk, får man en fornemmelse af, at de ligger meget tættere på.

 

 

 

Her bor du

Atithi Resort and Spa

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-487764186_450-555
Phewa-333x270
Dag 14Uforglemmelige oplevelser i Pokhara med solopgangsudflugt og sejltur på Phewa Lake

Hvis vejret arter sig, begynder vi dagen med en solopgangstur, hvor vi tager op og ser solopgangen over Fiskehalebjerget, som er en del af Himalaya-bjergkæden.

Vi tager tilbage til hotellet og spiser morgenmad, og i løbet af formiddagen lærer vi byen bedre at kende på en sightseeingtur. Vi ser Bindhyabasani-templet og kommer til Devi’s Falls, der har underjordisk forbindelse til Gupteshwor-hulen, som vi også ser. Frokosten nyder vi på Fishtail Lodge, hvor vi har en fin udsigt til søen og de smukke bjerge, inden vi tager på en sejltur på Phewa Lake.

Phewa Lake er Nepals næststørste sø, og den største og mest fortryllende i Pokhara-området. Efter sejlturen bliver der bl.a. tid til at gå på opdagelse på det lille marked, inden vi gør et besøg på ’The International Mountain Museum’, som er dedikeret til Nepals bjerge og de der gennem tiden har forsøgt at bestige dem.

 

 

Her bor du

Atithi Resort and Spa

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

Devis-falls-Nepal-450x555
iStock-687611810_333-270
Dag 15Fly tilbage til Kathmandu med besøg i det gamle kongedømme i Patan med "De gyldne tages by"

Efter morgenmaden flyver vi tilbage til Kathmandu, hvor vi skal på en spændende tur til Patan, som er et af Kathmandu-dalens gamle kongedømmer. Patan er kendt som “de gyldne tages by” med ikke mindre end 200 små templer og klostre. Hvis vi er heldige, ser vi den levende gudinde Kumarien, som kun kommer frem, når alle er helt stille.

Om eftermiddagen besøger vi det tidligere kongepalads, som i dag huser ’Royal Palace Museum’, inden vi om aftenen nyder en autentisk nepalesisk middag med lokale retter akkompagneret af traditionel folkemusik.

 

 

 

 

Her bor du

Kantipur Temple House

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-519624147_450-555
Indisk_Mad_iStock-1168659055_333-270
Dag 16På opdagelse blandt religiøse ritualer i Pashupatinath og Boudhanath

Efter morgenmaden skal vi bl.a. besøge Pashupatinath, der anses som et af de helligste hindu-templer. Templet er tilegnet Shiva og dækker et enormt område, som også inkluderer den hellige flod Baghmati. Mange hinduer valfarter til det hellige område, og ved flodens bred foregår ofte kremeringer.

Derefter oplever vi den specielle stemning omkring Boudhanath, hvor vi kan være heldige at se de lokale gå ’parikarama’ rundt om den berømte stupa. Vi får også selv mulighed for at tænde et lys og udforske området på egen hånd.

Vi slutter dagen af med middag og går tidligt i seng.

 

Bemærk venligst
På afgangene den 10. januar og 23. februar 2025 kører vi mod lufthavnen sidst på eftermiddagen og flyver tilbage til Danmark.

 

Her bor du

Kantipur Temple House

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

Pashupatinath_iStock-1334792897_450-555
iStock-1177589097_333-270
Dag 17Hjemrejse til Danmark

Vi står tidligt op og kører mod lufthavnen – rige på store oplevelser i både Indien og Nepal.

Vi rejser mod Danmark med kufferten fyldt med gode minder.

 

 

 

 

 

4.nepal..555x450

Afrejsedatoer

Afrejse dato
Varighed
Pris pr. person
Rejseleder
Afrejse fra
10. januar 2025
Varighed17 dage
30.995 kr. pr. person
RejselederHenriette Berg Hansen
Afrejse fraKøbenhavn
Afrejse fra København
23. februar 2025
Varighed17 dage
30.995 kr. pr. person
RejselederLillian Steenholt
Afrejse fraKøbenhavn
Afrejse fra København
22. marts 2025
Varighed17 dage
29.995 kr. pr. person
RejselederMartin Mackay
Afrejse fraKøbenhavn
Afrejse fra København
Sadhu_Ganges_B_n_iStock-149074846_450-555
Keoladeo_Rubinnattergal_iStock-1749803643_333-270
Indisk_Mad_iStock-1168659055_323-390
Varanasi_Ganges_iStock-1164329797_323-390
Amber_Fort_Rajasthan_iStock-493915306_333-270

Rejsen inkluderer

Med i rejsens pris

 • Flyrejse direkte til Indien inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • 3 x indenrigsflyvninger; Delhi til Varanasi, Varanasi via Delhi til Kathmandu og fra Pokhara til Kathmandu
 • 15 overnatninger i dobbeltværelse på gode og centralt beliggende 3-, 4- og 5-stjernede hoteller i Indien og på unikt boutique hotel centralt i Kathmandu
 • 14 x morgenmad, 13 x frokost og 15 x aftensmad
 • 2 flasker mineralvand pr dag
 • Al transport og udflugter jf. program – inkl. entréer (værdi kr. 1.500)
 • Byrundtur i Old & New Delhi
 • Tur med cykel-rickshaw i Old Delhi
 • Besøg hos lokale familievirksomheder, der gennem generationer har været kendt for deres håndværk.
 • Besøg ved minaretten Qutub Minar
 • Byrundtur i Jaipur – ”den lyserøde by” med Vindenes Palads og Amber Fort
 • Besøg ved det imponerende mausoleum Taj Mahal
 • 2 x safari i Ranthambhore National Park – Indiens mest berømte tigerreservat
 • Togbillet fra Ranthambhore til Bharatpur
 • Besøg i den UNESCO-fredede spøgelsesby Fatehpur Sikri.
 • Morgen- og aftensejlture på floden Ganges i Varanasi
 • Byrundtur i Kathmandu
 • Tur med kabelbane til toppen af Chandragiri Hill
 • Sejltur på Phewa-søen i Pokhara med udsigt til Himalaya-bjergene
 • Engelsktalende lokalguide
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 5.295
 • Visum til Indien (bestilles via Indianvisaonline.gov.in og koster USD 40 for et visum med et års gyldighed)
 • Visum til Nepal (købes ved indrejse til 25 USD)
 • På dag 13 er der mulighed for tilkøb af billetter til “Mountain Everest Flight”. Prisen er ca. USD 255 pr. person og rejselederen hjælper med at købe billet til flyet, hvis vejret tillader det
 • Administrationsgebyr kr. 125

Mød din rejseleder

NÅR REJSEN GÅR TIL INDIEN OG NEPAL

Få styr på pas, visum, vaccinationer, klima & valuta

Når du tager afsted på en rundrejse til Indien og nepal med dansk rejseleder, er der nogle praktiske oplysninger, som du skal have styr på både før, under og efter rejsen. Nedenfor finder du et overblik over al den relevante praktiske information såsom pas- og visumregler, lokale skikke og gode råd til din rejse i Indien og nepal.

 

Dansk_pas
Globus

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!