Sydkorea & Japan – med krydstogt i Seto-indlandshavet

Enestående mulighed for at opleve sanselige Sydkorea og kulturrige Japan på samme rejse

Oplev storslået, frodig natur, spændende historie og farvestrålende traditioner, hvor kultur mixes med energisk storbyliv og et bombardement af sanseindtryk.

I Sydkorea kan du både se frem til at opleve den pulserende hovedstad Seoul, traditionelle koreanske landsbyer samt et spændende og tankevækkende besøg ved den demilitariserede zone mellem Nord- og Sydkorea. Vi besøger templer, markeder og kejserbyer, så du får en fuldendt oplevelse af det sirlige og sanselige land.

I Japan kommer vi også vidt omkring og oplever alt fra det hypermoderne og neonlysende Tokyo til kulturbyen Kyoto, som bringer dig tilbage til en tid med geishaer, shoguns og samuraier. Du bliver inviteret til en japansk teceremoni, rejser med det berømte lyntog Shinkansen, og i nationalparken Hakone kan du nyde synet af Ashi-søen og det hellige bjerg Mt. Fuji.

Prikken over i’et er den smukke sejltur mellem de to lande via Sentonaikai-strædet, når vi sejler fra Busan i Sydkorea til Osaka i Japan – glæd dig til en helt enestående rejse gennem to blomstrende kulturlande.

Fra kr. 43.995

Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, hotelværelse osv.

16 dage med dansk rejseleder

Vores rejseledere er specialister og dygtige formidlere af deres store viden om historie, kultur og natur

Overnatning

Overnatning i dobbeltværelse på nøje udvalgte 3- og 4-stjernede hoteller

 • Oplev to af Østens store metropoler, Seoul og Tokyo 
 • Mærk intensiteten ved DMZ-zonen mellem Syd- og Nordkorea
 • Stik til søs med færge  fra Sydkorea til Japan 
 • Se Mt. Fuji og rejs med 300 km/t i de berømte lyntog, Shinkansen
 • Kom på sushi-kokkeskole i Tokyo
Beskrivelsen af hvad der er på billedet - SEO
4.japanjapan.390x323
Seoul_nat_iStock-464629385_333-270
Sydkorea_og_Japan.Sk_rmbillede_2023-09-25_104235

Dagsprogram

Fold alle dage ud
Dag 1Afrejse fra Danmark

Rejsen mod Japan og Sydkorea starter, når vi fulde af forventning stiger om bord på flyet i Danmark.

Seoul_nat_iStock-464629385_450-555
Dag 2Ankomst til Seoul

Vi ankommer til Seoul, som er hovedstaden, hvor fortid, nutid og fremtid mødes! Seoul havde status som hovedstad fra 1392 og indtil den japanske invasion i 1901. Efter 2. verdenskrig blev den koreanske halvø delt i to, og Seoul blev hovedstad i Sydkorea.

Historien i den pulserende metropol strækker sig langt tilbage i tiden, og det er overraskende, hvor meget af det gamle Seoul, der faktisk er “bevaret” trods japansk overherredømme og trods Korea-krigen. Størstedelen af de gamle bygninger, der blev bombet under krigen, er blevet genopbygget, og der er ikke meget af det originale tilbage i byen.

Vi ankommer til Seoul sidst på eftermiddagen, og finder os på rette på hotellet, inden vi mødes til aftensmad.

 

Her bor du

Ibis Ambassador Insadong

LÆS MERE OM HOTELLET →

Aftensmad

 

12.sydkorea-japan-med-krydstogt-i-seto-indlandshavet.Dag_2.555x450
28.sydkorea-japan-med-krydstogt-i-seto-indlandshavet.Dag_2.270x333
Dag 3DMZ - Den demilitariserede zone mellem Nord- og Sydkorea

Det er ingen hemmelighed, at der er et anspændt forhold mellem Sydkorea og Nordkorea. De to lande har aldrig sluttet fred, men lever med en våbenhvile fra 1953. I dag går turen til den demilitariserede zone (DMZ) ca. 50 km nord for Seoul.

DMZ er et fire km bredt neutralt område, der adskiller de to lande, og som bliver skarpt bevogtet af begge lande. Vi ser flere interessante seværdigheder i grænseområdet, bl.a. mindeparken Imjingak og Dora Station, som ligger i den nordlige del af Sydkorea og som er den sidste station på en jernbane, der var bygget til at køre ind i Nordkorea. Der kører dog ikke tog over grænsen for tiden, men strækningen er klar til brug – hvis de to parter skulle blive venner!

Vi besøger også DMZ Theater, hvor vi bliver klogere på opdelingen af landet efter Anden Verdenskrig, og så besøger vi ”Den 3. Infiltrationstunnel”, som er en underjordisk tunnel, gravet af Nordkorea under den demilitariserede zone. Tunnelen blev opdaget i 1978, og havde til formål at muliggøre angreb bag fjendens linjer.

Derefter kommer vi til Dora Observatory, hvor vi kan kigge ud over DMZ-zonen. I horisonten kan man se nordkoreanske bygninger og verdens højeste flagstang. Der afspilles propaganda fra Nordkorea, som vi kan høre fra store højttalere. Det kommer sikkert ikke bag på nogen, at der er strenge regler for, hvordan man skal opføre sig, så en alvorsfuld attitude anbefales.

Et af dagens sidste stop i den demilitariserede zone er ”Unification Village”, et neutralt område, hvor repræsentanter fra begge lande mødes til diplomatiske samtaler. Her kan man se de nord- og sydkoreanske soldater stå vagt over for hinanden – et symbol på den fortsatte deling af landet, men samtidig også et område med et spinkelt håb for fremtiden.

Med disse interessante, tankevækkende, men også surrealistiske oplevelser, tager vi tilbage til Seoul, hvor vi skifter alvor og eftertænksomhed ud med et besøg i den livlige Hongdae Street, inden vi til slut vender retur til hotellet.

 

 

Her bor du

Ibis Ambassador Insadong

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

DMZ-Sydkorea-450x555
DMZ-Nord--og-Sydkorea-333x270
Dag 4Byrundtur i Seoul - Gyeongbokgung, Changdeokgung, N Seoul Tower og Bukchin Hanok Village

Seoul byder på mange og overvældende oplevelser. På dagens byrundtur skal vi bl.a. se Gyeongbokgung, der er det mest berømte palads i byen. Det 600 år gamle kejserpalads har været ødelagt og genopbygget utallige gange og fremstår i dag i sin originale stil. Det er en speciel oplevelse at komme direkte fra gadens larm og ind i det fredfyldte palads, hvor kejserens undersåtter – embedsmænd, soldater, tjenere, konkubiner og lærde – havde deres daglige gang i fordums tid.

Vi skal også besøge Changdeokgung Palace, som er et af de fem store kongelige paladser og UNESCO-fredet verdensarv. Paladset blev bygget under Joseon-dynastiet og fungerede som et af de primære kongelige residenser. I dag er stedet en populær turistattraktion og et klassisk eksempel på traditionel koreansk paladsarkitektur i harmoni med naturen.

Dernæst besøger vi N Seoul Tower, der ligger på toppen af Namsan-bjerget midt i hovedstaden. Stedet er et yndet område for kærestepar at besøge, hvilket de tusindvis af “kærlighedshængelåse”, der hænger overalt ved tårnet, er bevis for. N Seoul Tower er omgivet af parken Namsan, der er den største park i Seoul med bl.a. botanisk have og mange vandrestier, og en af parkens attraktioner er den ottekantede pavillon, Unamjeong.

Vi går også en tur gennem Bukchin Hanok Village, der er en charmerende og særdeles velbevaret traditionel koreansk landsby beliggende i hjertet af Seoul. Området er kendt for sine smukke hanok-huse, traditionelle træhuse med tag af strå og fundamenter af sten. Stemningen her er helt særlig, og efterlader os med en autentisk og malerisk oplevelse af traditionel koreansk arkitektur og kultur midt i den moderne storby.

Dagens sidste oplevelse er gaden Insadong, der er en gammel kunstnergade. Her er flotte butikker med varer af høj kvalitet, når det gælder lak- og træskærerarbejder. Inden vi bevæger os tilbage til hotellet, bliver der også tid til at stifte bekendtskab med Myeongdong, der er en af de primære shoppinggader i byen. Her finder du et væld af butikker med kendte designermærker, restauranter, gadekøkkener og teatre.

 

Her bor du

Ibis Ambassador Insadong

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost

 

8.sydkorea-japan-med-krydstogt-i-seto-indlandshavet.Dag_4.555x450
Gyeongbokgung_Palace-516351655_333-270
Dag 5Koeran Folk Village, tempelkomplekset Beopjusa og nationalparken Songnisan

I dag skal vi besøge Korean Folk Village, som tager os på en spændende rejse tilbage til Joseon-dynastiet. I den rekreerede koreanske landsby, går vi mellem de restaurerede, traditionelle koreanske huse, der stammer tilbage fra Joseon-dynastiet, og oplever gamle koreanske traditioner og forestillinger som bl.a. nongak, der er koreansk folkemusik og -dans, kampsport til hest og hvis vi er heldige, et traditionelt bryllup.

Efter en spændende rejse tilbage i tiden, bevæger vi os mod nationalparken Songnisan, hvor vi besøger det buddhistiske tempel Beopjusa. Tempelkomplekset blev oprindeligt grundlagt i det 7. århundrede og er en vigtig del af Koreas buddhistiske arv. Den smukke placering midt i naturskønne omgivelser kombineret med smukke pagoder, porte og træstrukturer gør templet til en populær destination for besøgende, der søger ro og åndelighed.

Vi overnatter i Gyeongju, ikke langt fra Songnisan National Park, som er en af landets smukkeste parker, og hvor naturen viser sig frem på smukkeste vis uanset årstiden – med blomstrende kirsebærtræer i foråret, lysende grønne fyrretræer om sommeren og en imponerende palette af efterårsnuancer.

 

Her bor du

Rivertain Hotel Gyeongju

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

9.sydkorea-japan-med-krydstogt-i-seto-indlandshavet.Dag_5.555x450
Gyeongju_-South-Korea-333x270
Dag 6Kejserbyen Gueongju med Bulguksa-templet, Tumuli-parken, det historiske observatorium Cheomseongdae og Anapji-dammen

Denne dag byder på en guidet tur i den tidligere hovedstad i Silla-dynastiet, Gyeongju. Byen kaldes også for ”museet uden vægge”, da der overalt, hvor man kigger, er imponerende og velbevarede vidnesbyrd om landets lange og ædle historie. Vi besøger bl.a. det UNESCO-fredede Bulguksa-tempel, som stammer helt tilbage fra 528.  Templet er især kendt for sine udsøgte stenrelieffer og træskulpturer, men er også et yndet udflugtsmål for koreanerne, når der skal hygges og holdes skovtur i naturområdet omkring templet.

Vi ser også Tumuli-parken, der ud over sine mange stier og træer er fyldt med græsklædte gravhøje. Helt frem til 1970’erne lå gravhøjene og huse side om side, indtil det blev besluttet at fjerne husene og skabe en park, hvor gravhøjene kunne ligge i fred i naturskønne omgivelser. Det er højtstående personer fra Silla-dynastiet, som er stedt til hvile inde i gravhøjene, og det er muligt at se en af gravhøjene indefra, hvor en udstilling viser, hvordan en begravelse foregik, og hvad de døde fik med sig i gravhøjen.

Vi skal også besøge det historiske astronomiske observatorium Cheomsongdae, som er et af de ældste af sin art i verden. Observatoriet menes at have været brugt til at studere himmellegemer som stjerner, måner og planeter allerede i det 7. århundrede under Silla-dynastiet og spillede en vigtig rolle i datidens astronomi.

Om aftenen, efter solnedgang, oplever vi den smukke Anapji-dam, der ligger i Gyeongju National Park. Den kunstige dam blev bygget i år 674 e.kr. på ordre af den daværende konge Munmu. Vi oplever det helt utrolige syn, når mørket falder på, og lysene tændes og kaster smukke spejlbilleder i dammens rolige vandoverflade.  

Her bor du

Rivertain Hotel Gyeongju

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

26.sydkorea-japan-med-krydstogt-i-seto-indlandshavet.Dag_6.555x450
Tumuli-Park-i-Gyeongju-333x270
Dag 7Seokguram-grotten, den kongelige gravplads Gwaneung og besøg i Yangdong

Efter morgenmaden venter en dag fyldt med oplevelser i og omkring Gyeongju. Første stop er Tohamsan-bjerget, hvor den lille Seokguram-grotte ligger. Grotten er en af Asiens bedst bevarede buddha-helligdomme. Seokguram er ikke en ”rigtig” grotte, altså naturskabt, men er menneskeskabt og kan dateres til år 751.

Næste stop er den kongelige gravplads Gwaeneung fra det gamle Silla-dynasti. Den historiske gravplads er omgivet af stenmure og hylder konger og medlemmer af dynastiet. Området er en vigtig del af Koreas kulturarv, og har haft stor ceremoniel betydning op gennem historien.

Dagen afsluttes med en naturskøn køretur til Yangdong landsbyen, som er kendt for sin velbevarede samling af traditionelle hanok-huse. Landsbyen er omgivet af bjerglandskaber og smuk natur, og har en historie, der går mere end 500 år tilbage i tiden. Landsbyen har bevaret en række historiske bygninger, og besøgende får også ofte mulighed for at deltage i traditionelle aktiviteter som håndværk, dans of musik.

Vi overnatter i Busan.

 

 

Her bor du

Best Western Haeundae Busan

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

10.sydkorea-japan-med-krydstogt-i-seto-indlandshavet.Dag_7.555x450
iStock-912406410_333-270
Dag 8Byrundtur i Gamcheon og Busan og smuk sejlads til Japan via Indlandshavet Seto

Vi starter dagen i kulturbyen Gamcheon hvor skønhed og kaos forenes i ét, som få andre steder – og vores danske rejseleder tager dig med igennem det hele. Synet, der møder os, er de pastelfarvede huse, der klatrer op ad bjerget. Byens placering i det stejle terræn gør, at byen har fået tilnavnet ”Busans Machu Picchu”. Byen bugter sig i en myriade af labyrintiske gader, der fører dig gennem kreative kvarterer, op ad stejle trapper og forbi skulpturer og stemningsfulde caféer. Altsammen bidrager til at gøre Gamcheon til et af de mest fascinerende steder i Sydkorea.

Efter denne oplevelse fortsætter dagen i Sydkoreas vigtigste havneby Busan. Vi begynder vores rundtur her med at besøge byens vartegn Busan Tower og danne os et overblik over byen. Busan Tower tårner sig med sine 120 meter over Busan og udgør således en markant skikkelse i byens skyline.

Dernæst besøger vi fiskemarkedet Jagalchi i Busan. Jagalchi-markedet er Sydkoreas største fiskemarked, og her er stand efter stand fyldt med eksotiske fangster fra havet. Fra blæksprutter og søpølser til skaldyr i alskens former. Et ægte sanserigt mekka for passionerede seafood lovers!

Dagens sidste stop er den livlige handelsgade Nampodong Street, hvor du finder både butikker, restauranter og sanseligt gadeliv fyldt med farver og dufte. Her suger vi de sidste koreanske indtryk til os, inden vi bevæger os mod havnen og skibet, som om eftermiddagen vil sejle os videre til nye oplevelser i Japan.

Her venter en aften og nat til vands, når vi med færge krydser Det Østlige Hav mellem Sydkorea og Japan og derefter sejler vi den smukke vej via Indlandshavet Seto til Osaka. En smuk sejlads, hvor vi krydser storslåede landskaber i Japans maritime nationalpark, Setonaikai. Nationalparken strækker sig mere end 400 kilometer fra Osaka til Kitakyushu og rummer omkring 3000 øer, hvoraf flere er beboede.

Meget af indsejlingen til Japan foregår om natten, men du kan glæde dig til, at vi tidligt om morgenen (ved 6-tiden) sejler under Seto-broen og ca. kl. 08:30 under Akashi Strait-broen, der er er en af de længste hængebroer i verden, og som japanerne er særligt stolte af.

 

Her bor du

PanStar Dream

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost

20.sydkorea-japan-med-krydstogt-i-seto-indlandshavet.Dag_8.555x450
Seto-Inland-Sea-333x270
Dag 9Ankomst til Osaka med besøg ved Osaka-borgen og teceremoni, videre til bambuslunde i Arashiyama og Den Gyldne Pavillon

Efter en smuk indsejling langs Japans indre kyster ankommer vi om formiddagen til Osaka, der er kendt for sit imponerende mix af moderne arkitektur og historiske seværdigheder. Byen er en af landets mest betydningsfulde og fungerer som både økonomisk, kulturelt og gastronomisk knudepunkt.

Et af Osakas mest bemærkelsesværdige steder er Osaka-borgen, som omringes af en smuk og velbesøgt park, der især trækker besøgende til i april, når kirsebærtræerne blomstrer. Den oprindelige fæstning blev bygget i det 16. århundrede, og selvom den nuværende borg er en rekonstruktion efter ødelæggelse under historiske begivenheder, efterlader stedet dig stadig med en fordybende oplevelse af Japans samurai-æra.

Videre fortsætter dagens oplevelser, når vi skal deltage i en teceremoni. Det er nemlig en helt unik japansk tradition, der tager udgangspunkt i et koreograferet ritual med nøje indstuderede bevægelser, og vi får et indblik i betydningen af de enkelte bevægelser i forbindelse med tebrygningen og serveringen. Hvad der gør denne teceremoni helt unik er, at den vil blive udført af en maiko, som er en ung pige, der er i træning til at blive en geisha. Vi er helt tæt på en af de mystiske hvidmalede piger og kan tage billeder af hende og stille hende spørgsmål.

Efter teceremonien kører vi mod Arashiyama i det vestlige Kyoto, hvor der venter os en fortryllende oplevelse i bambuslundene med de gigant-store bambus, der er så store, at de næsten lukker sig om områdets mange templer. Ved indgangen til den smukke bambusskov, hvor farverne er helt surrealistiske, ligger zen-templet Tenryuji, og her har haven gennem århundreder bevaret sin oprindelige form. Den er et enestående eksempel på, hvor smukt og harmonisk et haveanlæg kan spille sammen med skovklædte bjerge.

Dernæst skal vi se Kinkakuji-templet, der også bliver kaldt Den Gyldne Pavillon. Den Gyldne Pavillon er bygget ud fra en tidligere shoguns forestilling om, hvordan der må se ud i himlen. Hver en sten, træ og busk er lagt, stillet eller plantet helt præcist – intet er overladt til tilfældigheder, og smukkere sted er svært at finde.

Vi slutter dagens oplevelse med en fælles middag og tjekker ind på vores hotel, inden morgendagens spændende oplevelser i Kyoto venter.

 

Her bor du

Hotel Keihan Kyoto Grande

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

Osaka-450x555
5.sydkorea-japan-med-krydstogt-i-seto-indlandshavet.Dag_9.270x333
Dag 10Kyoto med Gion-distriktet, Kiyomizudera-templet og de tusindvis af torii-porte ved Fushimi Inari

Kyoto er en af verdens mest enestående byer. Byen var Japans hovedstad i perioden 794-1867, husede mere end 2.000 templer og var Japans kulturelle centrum. Da amerikanerne skulle beslutte, hvor de skulle smide atombomberne i slutningen af 2. verdenskrig, var Kyoto en af byerne, de overvejede at bombe. Byen blev dog skånet, hvilket gjorde, at den rige historiske kulturarv kunne forblive intakt.

Denne dag skal vi se nærmere på, hvad det er, der gør Kyoto så speciel, og se nogle af Japans største attraktioner.

Vi begynder med det store buddhistiske tempel, Kiyomizudera-templet, som er en del af UNESCOs verdensarv. Her venter der os en flot udsigt fra den enorme træpavillon. Selve gåturen op til templet går via farverige gader med små souvenirbutikker og meget gamle huse. Her ser vi også unge japanere og turister iført de gamle traditionelle japanske klædedragter.

Vi spiser en frokost, inden oplevelserne fortsætter ved Fushimi Inari-helligdommen med de tusindvis af orangerøde torii-porte. Her oplever vi, hvordan torii-portene på imponerende vis danner en tunnel hele vejen op ad bjergskråningen. Helligdommen er fra det 8. århundrede og er tilegnet gudinden Inari, der er skytsånd for ris og velstand. Videre tager vi til Shinto-templet Yasaka. Shinto er den japanske religion, som udgør en vigtig del af den kulturelle og åndelige arv. Vi beundrer den kunstfærdige og traditonelle japanske arkitektur, mens vi hører om templets lange historie. 

Vi afslutter en begivenhedsrig dag i Kyotos verdensberømte Gion-distrikt. Her findes mange gamle tehuse, og man kan være heldig at opleve de fine geishaer med deres flotte kimonoer, kunstfærdigt opsatte hår og hvide ansigter på deres vej til og fra tehusene.

 

Her bor du

Hotel Keihan Kyoto Grande

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

13.sydkorea-japan-med-krydstogt-i-seto-indlandshavet.Dag_10.555x450
16.sydkorea-japan-med-krydstogt-i-seto-indlandshavet.Dag_10.270x333
Dag 11Med Shinkansen til Hiroshima, den hellige ø Miyajima og retur til Kyoto

Vi starter dagen tidligt og med fart på, da vi skal ud og køre med de berømte højhastighedstog, Shinkansen. Med 300 km/t bliver vi ført forbi landskaber med rismarker på begge sider til dagens første besøg – Hiroshima.

Den japanske havneby blev 6. august 1945 ramt af Little Boy – den atombombe, som USA kastede over byen. Der venter os et besøg på byens gode og informative krigsmuseum og mindepark, der bl.a. beretter om denne voldsomme hændelse, der tog over 78.000 liv og sårede endnu flere. Vi går også en tur igennem den fine mindepark, som bl.a. huser den berømte bygning A-bomb Dome.

Vi nyder en frokost, hvor vi får serveret okonomiyaki, der er en japansk pandekage. Okonomi betyder "det man foretrækker" – vi sætter tænderne i den og glæder os til at smage, om det er også er det, vi foretrækker. Yaki betyder "stegt" eller "grillet".  

Herefter venter en sejltur til den hellige ø Miyajima, der ligger ud for Hiroshima. Øen har den mest berømte røde torii-port i Japan, som er placeret så langt ude på stranden, at det pga. tidevandet ligner, at den står ude i havet. Miyajima er en meget hellig ø inden for shintoismen. I gamle dage måtte man ikke betræde jorden, så det flotte hovedtempel blev bygget på stolper ude i vandet, så besøgende kunne se templet uden at betræde jorden.

Vi tager højhastighedstoget tilbage til Kyoto.

 

Her bor du

Hotel Keihan Kyoto Grande

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

1.sydkorea-japan-med-krydstogt-i-seto-indlandshavet.Dag_11.555x450
Miyajima-333x270
Dag 12Torii-porte ved Fushimi Inari-templet, Todahi-templet i Nara, Nijō-slottet og Nishiki-markedet

Efter morgenmaden skal vi opleve Fushimi Inari-templet, som er kendt for sine tusindvis af torii-porte. Hele vejen op ad bakken til templets indgang går man gennem disse flotte røde porte, som står så tæt, at man næsten føler, at man går under overdækning – et imponerende syn.

Herefter kører vi mod Nara, Japans første hovedstad, fra 700-tallet. Nara var buddhismens fødested i Japan, og her skal vi bl.a. se det imponerende Todaiji-tempel, som er verdens største træbygning, med den store Buddha-statue.

Todaiji er beliggende i Nara-parken, som har mere end 1.000 sika-hjorte. De anses for at være hellige af japanerne og løber frit rundt imellem templets besøgende. Vi besøger også Katsuga-helligdommen som med sine tusindvis af sten- og bronzelanterner er noget af et syn.

Vi nyder en frokost, inden dagens oplevelser fortsætter ved Nijō-slottet, der stod færdigt i 1603. Slottet blev beordret opført af Tokugawa Ieyasu, der forenede Japan efter en lang periode med borgerkrig. Vi beundrer den smukke japanske arkitektur og hører om slottets spændende historie, inden vi fortsætter til Nishiki-markedet i centrum Kyotos centrum. Her kommer sanserne på overarbejde, når vi bevæger os rundt mellem de talrige boder. Her sælges alt fra frisk wasab, yuzu-frugter og tofu til fiskekager, spisepinde og håndlavede køkkenknive – og alt derimellem. 

 

 

Her bor du

Hotel Keihan Kyoto Grande

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost

21.sydkorea-japan-med-krydstogt-i-seto-indlandshavet.Dag_12.555x450
Todaiji-333x270
Dag 13Hakone National Park, sejltur på Ashi-søen og (måske) et kig til Mt. Fuji

Efter morgenmad er der afgang med højhastighedstog til den smukke og meget populære nationalpark Hakone sydvest for Tokyo. På vej til nationalparken vil vi forhåbentlig få vores første glimt af det hellige og majestætiske bjerg Mt. Fuji.

Mt. Fuji er Japans højeste bjerg med sine 3.776 m, og hun er en sky dame, da hun kun viser sig omtrent hver tredje dag på grund af skydække omkring hende.

Vi starter besøget i nationalparken med en fin lille sejltur på Ashi-søen, som en af mange smukke søer, der ligger i området. Her kan du slappe lidt af og nyde den flotte natur, og forhåbentlig vil du kunne få flere kig på Japans højeste bjerg – Mt. Fuji. Langs søbredden og også ude i vandet står den hellige torii-port, som er nemt genkendelig med sin karakteristiske røde farve.

Herefter fører Komagatake-kabelbanen os op til 1.340 m højde, hvor der venter en eminent udsigt over den smukke Ashi-sø – og hvis vi er heldige – af magiske Mt. Fuji.

Efter en masse gode naturoplevelser sætter vi kursen mod Tokyo, hvor vi skal overnatte.

 

Her bor du

Shinjuku Washington Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

22.sydkorea-japan-med-krydstogt-i-seto-indlandshavet.Dag_13.555x450
Ashi-lake-333x270
Dag 14Byrundtur i Tokyo med Meiji-templet, Kejserpaladset og Shibuya Cross

I dag venter oplevelser i Japans hovedstad, Tokyo – en by, som kan tage pusten fra de fleste. Visse steder i byen vil du føle, at du er trådt ind i fremtiden med flotte skyskrabere, neonlys og masser af liv, for i næste øjeblik at føle dig trukket tilbage i tiden ved byens gamle templer.

Oplevelserne vil være store helt fra begyndelsen af dagen – vi lægger nemlig ud med et besøg i Tokyo Tower. Tårnet er med sine 333 meter en af de mest genkendelige strukturer i byen, og observationsdæk i forskellige niveauer sikrer besøgende en spektakulær udsigt over Tokyo.

Der venter også et besøg ved Kejserpaladset, hvor Japans kejserfamilie er bosiddende, og vi går en hyggelig tur gennem en stor park for at besøge Tokyos vigtigste shintotempel – Meiji-templet. Her kan vi være heldige at opleve et af de unge smukke shinto-brudepar, da dette er et meget smukt og helligt sted at blive viet.

Vi afslutter dagen med at se verdens mest berømte lyskryds, Shibuya Cross, der optræder i mange film med de ikoniske krydsende fodgængerfelter, der ligger i et stort og farverigt shoppingområde.

 

Her bor du

Shinjuku Washington Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

7.sydkorea-japan-med-krydstogt-i-seto-indlandshavet.Dag_14.555x450
24.sydkorea-japan-med-krydstogt-i-seto-indlandshavet.Dag_14.270x333
Dag 15Asakusa Senso-ji, shopping, sushi-lektion og hjemrejse

Det er blevet tid til at indsamle de sidste oplevelser i Tokyo, og i dag besøger vi bl.a. Tokyos mest kendte tempel Asakusa Senso-ji. Her er et leben uden lige samt en meget hyggelig handelsgade. Der bliver også tid til et besøg i Akihabara for at foretage de sidste indkøb inden hjemrejsen.

En ting, som man uvægerligt forbinder med Japan, er sushi, og hvad kan være mere oplagt end at afslutte rejsen med en sushilektion på kokkeskole? Til frokost skal vi således lave vores egen sushi og lære, hvordan de små sunde godbidder kreeres.

Vi afslutter dagen med at besøge områderne Shinjuku og Harajuku. I Shinjuku vil du opleve en spændende blanding af forretning, underholdning, shopping og kultur, mens Harajuku-området, som er området, hvor de unge i Tokyo hænger ud. Nogle af dem er klædt ud i deres helt egen specielle tøjstil, som er en spøjs blanding af punkere og tegneseriefigurer.

Mættede af oplevelser og sanseindtryk tager vi om aftenen i lufthavnen, hvor flyet hjem mod Danmark venter.

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost

11.sydkorea-japan-med-krydstogt-i-seto-indlandshavet.Dag_15.555x450
18.sydkorea-japan-med-krydstogt-i-seto-indlandshavet.Dag_15.270x333

Afrejsedatoer

Afrejse dato
Varighed
Pris pr. person
Rejseleder
Afrejse fra
08. oktober 2024
Varighed16 dage
44.995 kr. pr. person
RejselederBrian Hansen
Afrejse fraKøbenhavn, Aalborg, Aarhus
Afrejse fra København
Indenrigstilslutning Aalborg lufthavn+ 1.250 kr. pr person
Indenrigstilslutning Århus lufthavn+ 1.250 kr. pr personFå pladser
30. marts 2025
Varighed16 dage
43.995 kr. pr. person
Rejseleder
Afrejse fraKøbenhavn, Aalborg
Afrejse fra København
Afrejse fra Aalborg+ 1.250 kr. pr person
07. april 2025
Varighed16 dage
45.495 kr. pr. person
Rejseleder
Afrejse fraAalborg, København
Afrejse fra Aalborg+ 1.250 kr. pr personUDSOLGT
Afrejse fra København
1.japan..555x450
3.sydkorea..270x333
1.sydkorea..390x323

Rejsen inkluderer

Med i rejsens pris

 • Flyrejse til Sydkorea og retur fra Japan inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Med færgen PanStar Dream fra Busan til Osaka med overnatning i udvendigkahyt med eget toilet.
 • Kørsel med et af de berømte lyntog, Shinkansen
 • 13 x morgenmad, 12 x frokost og 9 x aftensmad
 • Overnatning i dobbeltværelse på nøje udvalgte 3- og 4-stjernede hoteller
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • Byrundtur i Seoul bl.a. med besøg i N Seoul Tower og Gyeongbokgung-paladset
 • Tankevækkende udflugt til den demilitariserede zone mellem Nord- og Sydkorea
 • Vi ser det UNESCO-fredede Bulguksa-tempel og Seokguram-grotten
 • Byrundtur i den tidligere kejserhovedstad Gyeongju, hvor vi bl.a. ser gravhøjene i Tumuli-parken
 • Besøg på Osaka-borgen
 • God tid i Kyoto, hvor vi bl.a. ser Den Gyldne Pavillon, Kiyomizu-dera temple, bambusskoven og de tusindvis af torii-porte ved Kiyomizudera
 • Oplev en japansk teceremoni udført af en rigtig Maiko Lady
 • Byrundtur i Hiroshima og besøg på Miyajima-øen
 • Todaji-templet i Nara og de berømte torii-porte ved Fushimi Inarai-templet
 • Sejltur på Ashi-søen med udsigt til Mt. Fuji
 • Med kabelbane op i 1.340 m højde i Hakone Nationalpark
 • Oplevelser i Tokyos forskellige områder bl.a. Shinjuku, Ginza, Harajuku og Shibuya
 • Besøg i templet Asakusa Kannon
 • Sushilektion på restaurant hvor vi laver vores egen frokost
 • Engelsktalende lokalguide
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg (og udvendig kahyt på færgen) kr. 8.495
 • Administrationsgebyr kr. 125
 • Indenrigstillslutning fra Aalborg og Aarhus fra kr. 1.250

Mød din rejseleder

NÅR REJSEN GÅR TIL SYDKOREA OG JAPAN

Få styr på pas, visum, vaccinationer, klima & valuta

Når du tager afsted på en rundrejse til Sydkorea og Japan med dansk rejseleder, er der nogle praktiske oplysninger, som du skal have styr på både før, under og efter rejsen. Nedenfor finder du et overblik over al den relevante praktiske information såsom pas- og visumregler, lokale skikke og gode råd til din rejse i Sydkorea og Japan .

 

Dansk_pas
Globus

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!