Anne Karstens Søeborg

Produktchef / Product Manager

Jeg startede i rejsebranchen i 2013 og hvert et øjeblik har føltes rigtigt siden. Det er et privilegie hver dag at få lov til at skabe og arbejde med oplevelser for andre mennesker. Jeg har arbejdet 10 år hos Albatros og er i dag producent hos Risskov Rejser – mit fokus har altid været på grupperejser med rejseleder. Jeg sætter pris på processen i at sammensætte en rejse med udgangspunkt i vores rejselystne kunders behov. Det er spændende at holde møder med agenter og rejseledere, undersøge destinationen grundigt, finde de rigtige oplevelser, billeder og alt hvad der skal til for at sammensætte den bedste rundrejse, så man til sidst står med et nyt spændende resultat.

Min lyst til at rejse har bragt mig vidt omkring i verden siden jeg var barn, men jeg vender altid tilbage til østen, som mit hjerte brænder for. Jeg elsker den særlige følelse af at leve, når jeg rejser enten alene eller sammen med min familie. Mødet med nye kulturer, natur, religion, mennesker og mad er altid en stor glæde ved at rejse, og man får en sund påmindelse om mangfoldighed og forskelligheder. Det giver blod på tanden, og hver rejse giver inspiration til den næste

  +45 87 12 66 32

Anne_Karstens_S_eborg

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!