Langtidsferie med dansk rejseleder

Skønne oplevelser og tid til afslapning og egne eventyr 

Drømmer du også om at rejse væk fra den lange, danske vinter? Sætte den kedelige, grå hverdag på pause og i stedet stå op til nye fantastiske oplevelser hver eneste dag? 

Vil du hellere nyde sydens lune himmelstrøg og fylde depoterne med solskin, god nattesøvn og lækre gastronomiske smagsoplevelser? Ja, så er du absolut ikke den eneste. Derfor kan du hvert år rejse med os på langtidsferie sydpå, hvor du sammen med en gruppe og en inspirerende rejseleder oplever alt det bedste, dit rejsemål har at byde på.

Glem alt om bekymringer og lad os tage os af det praktiske, mens du blot nyder livet under sydens sol. Slap af på stranden, udforsk historiske seværdigheder, og nyd autentiske kulinariske oplevelser, der vækker sanserne til live – på en langtidsferie har du mulighed for at fordybe dig i dit rejsemål, alt imens du skaber minder for livet!

Langtidsferierne er et skønt miks af udflugter og oplevelser i selskab med rejselederen og god tid til egne eventyr og afslapning. Din rejseleder står også altid gerne klar med tips til oplevelser, hvis du vil fylde ferien med endnu flere skønne oplevelser. 

Du kan læse meget mere om vores langtidsferier til Malta, Sicilien eller Andalusien nedenfor. 

 

13.malta.langtidsferie-paa-malta-sol-og-kultur.Dag_12-13.390x323
Sicilien_Syracuse_iStock-1451071102_333x270

Alle langtidsferier i Europa

 1. Langtidsferie i Andalusien
  Langtidsferie i Andalusien

  22 dage - fra 13.995 kr.

  SE REJSEN
 2. Langtidsferie på Sicilien
  Langtidsferie på Sicilien

  22 dage - fra 13.995 kr.

  SE REJSEN
 3. Malta langtidsferie – sol & kultur
  Malta langtidsferie – sol & kultur

  22 dage - fra 13.995 kr.

  SE REJSEN
Malta_Baad_iStock-1422906735_450x555
Valetta_malta_178359347_333-270
Malta.Langtidsferie24

Solrige Malta

Malta består af 7 øer, hvoraf kun de tre af dem er beboede: Malta, Gozo og Comino. Med en fantastisk beliggenhed midt i Middelhavet lokker Malta med dejligt vejr og mere end 300 solskinsdage om året. Middelhavsøen er desuden et kæmpemæssigt kulturhistorisk skatkammer, og øens historie strækker sig helt tilbage til oldtiden.

Glæd dig blandt andet til at dykke ned i spændende fortællinger om alt fra korsriddere til kolonihistorie på et besøg i hovedstaden, Valletta. Hele byen er i dag på UNESCOs verdensarvsliste, og det skyldes ikke mindst, at byen har den højeste koncentration af seværdigheder i verden. Her finder du en overdådighed af barokarkitektur, der omfatter både kirker og paladser, farverige bygninger og en helt særlig historisk atmosfære. 

Du får også mulighed for at besøge de hyggelige byer, Bugibba, Qawra og St. Paul's Bay, der hver især byder på et udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker. Her kan du nyde feriestemningen, den varme Middelhavssol og lækre maltetiske delikatesser.

Der er god tid til at opleve Malta på spændende udflugter med rejselederen, slappe af på hotellet, samtidig med at du får rig mulighed for at udforske området og øen på egen hånd!

På en langtidsferie på Malta får du et lunt efterårs- eller forårsvejr (alt efter hvornår, du rejser), socialt samvær med en gruppe, og du bor på et dejligt hotel i et skønt område, der inviterer til afslapning og skønne gåture. Alt sammen i selskab med vores danske rejseleder, der kender Malta ud og ind.

 

Charmerende Sicilien

På Sicilien lever de ældgamle traditioner side om side med de altid venlige og imødekommende lokale beboere. Den italienske ø har et solrigt klima året rundt, hvilket er en medvirkende årsag til, at Sicilien kan besøges på alle årstider.

Oplev blandt andet Taormina, en af de smukkeste og mest charmerende byer på hele Sicilien. Den gamle bydel er fyldt med snoede gader, små butikker og farverige huse. Byen er bygget på en klippe, og næsten uanset hvor du vender dig hen, har du en fantastisk udsigt over Det Ioniske Hav med den aktive vulkan Etna tronende i horisonten.

Vulkanen Etna er Europas største vulkan og tårner sig hele 3 kilometer mod himlen. På vej mod den rygende top snor du dig gennem hårnålesving, lægger vejen forbi små landsbyer, frodig skov og golde landskaber, der er formet efter utallige lavastrømme. En naturskøn udflugt til Etna er et must, når du er på disse kanter!

Du kan også udforske fortiden i  Valle dei Templi – Templernes Dal. Det græske tempelkompleks er smukt beliggende på et højdedrag mellem byen Agrigento og Middelhavet, og en vandretur gennem dalen bringer dig tilbage i oldtidens Grækenland, hvor ruinerne af de doriske templer rejser sig majestætisk mod himlen. 

Brug dagene på at besøge charmerende landsbyer, hvor tiden synes at stå stille, mød de venlige lokale, og lad dig forkæle af det sicilianske køkken, der kombinerer friske råvarer med traditionnelle opskrifter og autentiske smagsnuancer.

På en langtidsferie til Sicilien får du et afbalanceret miks af inkluderede udflugter, god tid til egne oplevelser og mulighed for tilkøb af ekstraudflugter, hvis du vil opleve endnu mere af denne fantastiske ø!

 

33.italien.langtidsferie-paa-sicilien.Dag_2.555x450
4.italien.sicilien-middelhavets-skatkammer.Dag_8.270x333
4.spanien.langtidsferie-i-andalusien.Dag_15.270x333
_2_

Eventyrlige Andalusien

Andalusien smager af grønne bjerge, solkyssede kyster, himmelsk tapas og imponerende kulturarv, der på eventyrlig vis forener Spanien med det gamle Arabien. Fra de hvide sandstrande ved Costa del Sol til Córdobas imponerende monumenter, er Andalusien et fascinerende lærred af skønhed og kultur. 

Oplev Malaga, hjertet af Solkysten og byen der forener gammelt og nyt. Her finder du  det beundringsværdige Alcazaba, en fæstning bygget af maurerne i det 11. århundrede, der troner sig over byen og Middelhavet. Malaga er også kendt for sin livlige atmosfære med farverige markeder, hyggelige pladser og lækre tapasbarer, der forkæler alle dine sanser. 

Lige ved siden af Malaga ligger kystbyen Torremolinos, der er kendt for sine lange, gyldne strande og hyggelige bymidte. Her har du rig mulighed for at komme helt ned i gear, tage en tur i krokodilleparken, eller tag til et flamenco-show og fordyb dig i dansens lidenskabelige verden!

Eller sæt kursen mod Córdoba, byen der står som et symbol på Andalusiens glorværdige fortid, og som charmerer sine besøgende med sin storslåede moské-katedral – et enestående eksempel på maurisk og kristen arkitektur i harmoni. Nyd duften af appelsinblomster og lyden af flamencoo-musik, når du går på opdagelse i de snoede gader i den gamle bydel. 

Du har også mulighed for at opleve Andalusiens bjergrige natur udfolde sig omkring dig i den hvide bjergby Mijas, der får dine sanser til at vandre på eventyr til både Grækenlands øhavsidyl, Arabiens 1001 nats stemning og Spaniens stolte historie og kultur.

Mulighederne er mange, og en langtidsferie til Andalusien er et skønt miks af afslapning, tid til egne andalusiske eventyr og inkluderede udflugter – alt sammen i selskab med dansk rejseleder.

 

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!