Oplev USA

Gå på opdagelse i mulighedernes land

Ring på 70 22 66 00 for en uforpligtende snak eller fortæl os om jeres drømmerejse her:

 

I USA lever den amerikanske drøm, hvor enhver uanset ophav kan udnytte sit potentiale. USA er mulighedernes land, og det gælder i den grad også som rejsemål. Når du rejser til USA, kan du vælge frit på alle hylder, da alt er muligt ”over there”. Her venter massevis af oplevelser i alle tænkelige afskygninger og man kunne med lethed bruge månedsvis på blot at udforske de mest spændende nationalparker i Californien!

Bryce_canyon_323x390

Sådan kan du opleve USA 

Oplevelser og dagsture i USA

Lille udpluk af de mange muligheder
Na_Pali_Kauai_iStock-1130844873_2__450-555
Skilt_p_St_333-270
Rensdyr_Alaska_iStock-1391467170_1__323-390

Vælg mellem et utal af spændende stater, når du rejser til USA

I østkyststaterne New York, Pennsylvania og Massachusetts venter bl.a. et indblik i den amerikanske kolonihistorie, det vestlige USA byder på de naturskønne stater som Californien, Nevada og Arizona, og i midtvesten kan du møde moderne cowboys og høre skrøner om guldgravertiden i Rocky Mountains. Der findes også en anden mere eksotisk side af USA, som du kan udforske, bl.a. i en af verdens sidste vildmarker i Alaska, du kan sige Aloha til strande og hula-liv på Hawaii, eller du kan gå på opdagelse i den danske kolonihistorie på De Vestindiske Øer, der i 1917 blev amerikanske under navnet US Virgin Islands.

Naturen er også større over there

Hvad enten du tager rejsen fra kyst til kyst, eller fordyber dig i enkelte områder, når du rejser til USA, er du sikret minder, der kommer til at stå klarest i hukommelsen blandt et helt livs rejseminder. Er du naturelsker, kan du møde den varierede natur i én af de mange nationalparker; Redwood byder på nogle af verdens højeste træer, Yellowstone har kogende mudderbassiner og gejsere, Yosemite byder på dybe dale og fossende vandfald, og i Rocky Mountains National Park venter storslåede bjerge og spejlblanke skovsøer. Er du til skønne strande, underholdning og smuk natur er det værd at besøge solskinsstaten Florida, der tiltaler især golfspillere med de mange velholdte greens og lokker børnefamilierne med de mange forlystelsesparker.

Bison_Yellow_Stone_USA_iStock-1446111756_450-555
Rocky_Mountain_national_park_333x270
Skilt_Las_Vegas_iStock-954500850_333-270
Golden_gate_bridge_San_francisco_450x555

Oplev nuancer og flere lag på din USA-rejse

Undervejs på en rejse til USA, vil der også være et utal af kulturelle oplevelser, der giver et mere nuanceret billede af landet. For selv om USA på nogle punkter er præcis, som man ser på film, så er landet som løget – det består af mange lag, og for hvert lag, man får fjernet, dukker et nyt op (dog uden tårer!). Oplev f.eks. Smithsonian-museerne i Washington D.C., amish-folket i Pennsylvania, show time i Las Vegas, charmerende San Francisco eller Cody, hvor Buffalo Bill engang slog sine folder.

Gastronomien er ligesom kulturen rig, varieret og sammensat på trods af, at USA også er verdens førende fastfood-nation. Prøv f.eks. clam chowder i en skål af surdejsbrød i New England, navajo tacos og brød af blå majs i South Dakota, en veltilberedt steak i kvægdriverland i Wyoming eller udsøgte vine i californiske Napa Valley.

Derudover, du kunne også, det er et must, du bør se … vi kunne blive ved! USA er i sandhed mulighedernes land, og det er bare med at komme af sted og opleve det på ferien!

Du kan også opleve USA på en rejse med dansk rejseleder

Vælger du en af vores rundrejser til USA, er du sikker på at se de kendte seværdigheder og attraktioner, men du får også et interessant indblik i landet takket være vores dygtige rejseledere. En rundrejse til USA med dansk rejseleder er et godt valg, hvis du vil introduceres til de bagvedliggende historier, der er overalt – men det er samtidig et dejligt bekvemt valg, da rejselederen sørger for alt det praktiske samtidig med at øse ud af sin store viden.

 

Swann_Memorial_Fountain__Philadelphia_iStock-1136270665_333-270
Grand_Canyon_National_Park_iStock-1407277577_323-390

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Inden du rejser

Pas og visum

Valuta og toldregler

Vaccinationer, medicin & krav til fysisk formåen

Rejseforsikring

Bagage

Når du er afsted

Hoteller og transport

Mad og drikke

Møde med en anden kultur

Klima

Fakta om USA

Lokale forhold

Tidsforskel

Drikkepenge

Sikkerhed

Elektricitet, mobil & Wi-fi

Rygning

Ideer til indkøb

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!