New Zealand

med dansk rejseleder

New Zealand kåres gang på gang, som verdens bedste rejseland

— og på en rundrejse med dansk rejseleder får du rig mulighed for at selv at opleve, hvor rammende denne titel er. New Zealand rummer det hele med en yderst gæstfri befolkning, smuk natur, spændende historie og en god infrastruktur, der sikrer, at det er nemt at komme fra a til b.

Danmarks bedste rundrejser i New Zealand med dansk rejseleder

Et af de helt store trækplastre på en rundrejse til New Zealand er naturen, der er helt uden sidestykke. New Zealands landskaber har en umådeligt stor variation, som meget få lande kan matche. Du finder både gletsjere og gejsere. Aktive og udslukte vulkaner. Fjorde, der skærer sig langt ind i bjergene. Grønne marker med får så langt øjet rækker. Alle disse udsøgte naturoplevelser sørger den danske rejseleder for at sætte i perspektiv med sin store viden, udover også at sørge for alt det praktiske på rejsen.

 

Lake_Tekapo_iStock_323-390
Tongariro_National_Park_455704341_redigeret_333-270

Vores rejser med dansk rejseleder til New Zealand

 1. Naturskønne New Zealand
  Naturskønne New Zealand

  21 dage - fra 57.995 kr.

  SE REJSEN
 2. Det bedste Down Under
  Det bedste Down Under

  23 dage - fra 72.995 kr.

  SE REJSEN
Vinmark_Marlborough_NZ_iStock-1128996629_450-555
Wai-O-Tapu_464514723_333-270
Sperm_whale_100125404_323-390

Ekspertise + passion = indholdsrige rundrejser

Vi har stor erfaring med at lave rejser til New Zealand og kan endda også bryste os af at være certificeret New Zealand-specialister, da alle vores New Zealand-rejseeksperter har gennemgået New Zealand Tourism’s omfattende program ”100 % Pure New Zealand”. At vi kender New Zealand indgående skyldes også, at vi har rejst overalt på Nordøen og Sydøen – og vi har alle sammen vores favoritter. Vi har inkluderet mange af dem i vores rundrejser, og hotellerne, som vi har valgt til rejserne, har vi selv boet på.

Hvilken rundrejse til New Zealand er for dig?

På rejsen Naturskønne New Zealand oplever du hele landet fra Nordøen til Sydøen. Turen starter i landets største by, Auckland, og går derfra videre til Coromandel-halvøen, hvor der venter kilometervis af fredfyldte strande og en skøn vandretur i den smukke new zealandske natur. Der bliver også tid til at smage på den gode new zealandske vin på en prisbelønnet vingård, og der inviteres til maori-festaften, hvor du får indblik i de stolte maori-traditioner. I Rotorua syder og damper det fra jordens indre, og på Sydøen kan du træde på flere tusindårig gammel is på Fox Glacier, der strækker sig helt ned til grønne regnskovsområder. Også til vands venter store oplevelser, når der sejles på hvalsafari og på et minikrydstogt med overnatning i skønne Fiordland National Park, der er udnævnt som verdens 8. vidunder.

Har du en ubændig hang til Down Under-oplevelser, er det også værd at tage med på vores ret geniale kombinationsrundrejse. Her har vi nemlig sammensat en rejse, der på bedste vis kombinerer Australien og New Zealand, så du kan opleve de største seværdigheder og den enestående natur, de to lande hver især kan byde på – læs mere om rejsen Det bedste Down Under .

Aerial_Auckland_148741064_450-555
Milford_sound_fiordland_NP_NZ_iStock-489868012_333-270

Du kan også opleve New Zealand på egen hånd i bil & autocamper

Overvejer du at opleve New Zealand på egen hånd? Hos os er du altid sikker på at få den bedste rådgivning og en helt unik rejse, der er skræddersyet efter dine ønsker. Vi har sammensat en masse varierede rejseforslag, der giver dig en idé om potentielle ruter, eksempler på oplevelser og seværdigheder, samt hvor langt du kan nå på et givent antal dage. Alt sammen noget, som du kan lade dig inspirere af til din rejse, som vi så selvfølgelig tilpasser efter dine ønsker, så du får lige den rejse, du vil have.

 

NZ_Roadtrip_sea_iStock-1460447747_333-270
Autocamper_NZ_iStock-1060393148_323-390

Inden du rejser

Pas og visum

Valuta og toldregler

Vaccinationer, medicin & krav til fysisk formåen

Rejseforsikring

Bagage

Når du er afsted

Hoteller og transport

Mad og drikke

Møde med en anden kultur

Klima

Fakta om New Zealand

Lokale forhold

Tidsforskel

Drikkepenge

Sikkerhed

Elektricitet, mobil & Wi-fi

Rygning

Ideer til indkøb

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!