Firma- & grupperejser

Firmarejser, temarejser og studieture til hele verden

Firma- & grupperejser til hele verden 

Skal I på personalerejse til London med firmaet, eller skal studieturen igennem Italiens provinser i hus? Så lad os hjælpe jer med at planlægge rejsen. Med mere end 25 års erfaring i at skræddersy rejser til næsten alle verdenshjørner med vidt forskelligt indhold er vi garant for en vellykket rejse af gennemført kvalitet fra start til slut.

Når I vælger os som rejsearrangør, vælger I friheden til at få det optimale udbytte af rejseprogrammet, da I blot skal fokusere på at opleve – vi sørger nemlig for alt det praktiske ned til mindste detalje.

Vi har ingen kedelige standardløsninger, men skræddersyr rejsen, så den opfylder lige præcis jeres ønsker, behov og budget. Eneste krav er, at I er en gruppe på minimum 10 deltagere, der har lyst til at rejse ud i verden. 

Krakow_iStock-498559006_380-500

Tryghed på rejsen

- gennem mange år

 

Vi har over 30 års erfaring i at skræddersy rejser til hele verden, og vi deler gavmildt ud af vores ekspertise, erfaringer og gode tips
Vi tilbyder altid unikke og fleksible rejseoplevelser, der er sammensat efter jeres ønsker, behov og budget
I får en fast kontaktperson, der tager hånd om jeres rejse fra start til slut – også hvis der skulle opstå problemer
Vi står for alt det praktiske og holder styr på alle detaljer, så I kan slappe af og nyde rejsen. Vi sørger også gerne for en dansk rejseleder – vi har nemlig Danmarks bedste!
I er dækket af Rejsegarantifonden og vores udvidede ansvarsforsikring

Lonny Ulberg Lind

LUL_adhoc

Annette Steengaard

AST_adhoc
13.spanien.betagende-barcelona-gaudi-kultur-og-tapas.herobillede.555x450
Spansk_mad_iStock-1350197620_333-270
La_Sagrada_Familia_Barcelona_323-390

Barcelona

Sol, strand og storby i skøn forening

Barcelona er et oplevelsesrigt valg. Mange er af den opfattelse, at solen altid skinner lidt mere i Barcelona end alle andre steder på jorden. Måske er det, fordi det i sandhed ofte er dejligt vejr i Barcelona, eller også er det bare, fordi Barcelona er guddommeligt begunstiget med smuk arkitektur, forunderlig kunst, et af de bedste regionale køkkener i verden, spændende historie og middelhavets skønne strande inden for byens grænser. Barcelona er ganske enkelt den perfekte kombination af sol, strand og storby – garneret med himmelsk tapas, fyldige vine og en overflod af farverig kultur. Udbuddet af aktiviteter og byens stemning giver plads til oplevelser for alle sanser.

I kan flyve direkte fra både Jylland og København på udvalgte dage
Byen er den perfekte kombination af storby og strand
Smagsløgene kan forkæles med tapas i verdensklasse

Berlin

Sprudlende kontraster & metropolstemning

I Berlin smelter landets dramatiske og tunge historie sammen med den moderne metropols uendelige muligheder og attraktioner. På en firma- eller grupperejse for minimum 10 personer til den tyske hovedstad kan I tage på opdagelse i den spændende smeltedigel af alskens forskellige nationaliteter, alsidige kvarterer, historiske epoker, spændende museer og voluminøse seværdigheder. En rejse til Berlin kan indeholde en bred vifte af fantastiske oplevelser, men under hele opholdet ligger bevidstheden om den voldsomme historie, der startede ved nederlaget i 1. verdenskrig til nazisternes overtagelse af landet, Berlinmurens inddeling af øst og vest og murens endelige fald. Den dystre historie udgør en fængslende kontrast til den sprudlende multikulturelle hovedstad, der i dag møder sine rejsende med alt, hvad en ægte storbyrejse skal byde på.

I kommer langt for pengene med både kvalitetshoteller, lækker mad og store oplevelser
Der er hurtigere og direkte forbindelse med både fly og bus - også på en kort weekendtur
I kan udforske en stor og rummelig hovedstad med mange grønne oaser
Checkpoint-Charlie-Berlin-450x555
Brandenburger-Tor-Berlin-333x270
2.faeroeerne..270x333
Lunder_450-555

Færøerne

Der venter store oplevelser, når du rejser til Færøerne

En rejse til Færøerne er først og fremmest en stor naturoplevelse – fuglefjelde med søpapegøjer og lomvier, forrevne klippekyster, der kæmper med havet, og grønne fjelde, hvor fårene får lov at løbe frit. Farverige bygder ligger i læ ved de dybe fjorde – og har gjort det i århundreder. Rundrejsen er også et møde med det moderne Færøerne. Ikke mange små samfund er så levende som det færøske – med eget sprog, storladne forfatterskaber, kreative kunstnere og et sprudlende musikmiljø.

I når meget på denne rejse og hører både om naturen, historien og kulturen, når I besøger de forskellige små bygder på flere af øerne. I får bl.a. en rundvisning og bydes på eftermiddagskaffe af kongsbonden i Kirkjubøur og fuglemanden Jens-Kjeld Jensen fortæller om naturen og dyrelivet på øen Nólsoy.

Glæd jer til en rejse til Færøerne, der går tæt på den særegne nordiske kultur i det grønne ørige, og som bliver ekstra interessant i selskab med en rejseleder, der har et helt særligt kendskab til øerne.

Den danske rejseleder sørger for at alt det praktiske undervejs og giver en fantastisk indsigt i Færøerne
I får et nuanceret billede af Færøerne før og nu
I smager de færøske specialiteter og får ekstra oplevelser på den sydligste ø – Suðuroy

Vi skræddersyr rejsen efter dine behov

 

Ring til os på

70 22 66 00

Eller skriv til os på

verden@risskovrejser.dk

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!