USA 

med dansk rejseleder

USA er mulighedernes land, og det gælder i den grad også som rejsemål

Fra solbeskinnede californiske strande til isnende Alaska og fra svimlende skyskrabere i hektiske New York til landlig idyl langs Mississippi-flodens bredder. USA er kontrasternes land, der byder på uforglemmelige oplevelser, uanset om du er til vandretur i bjergtagende natur, imponerende nationalparker, spændende kulturhistorie eller storbyoplevelser i nogle af verdens vildeste metropoler. USA rummer så mange oplevelser, at der er mere end nok til flere liv – og vi tør godt love, at du ikke når det hele på én gang. Til gengæld er USA et stærkt vanedannende rejseland, som du helt sikkert vil få lyst til at vende tilbage til igen og igen!

Oplev USA med rejseleder

Vælger du en af vores rundrejser til USA, er du sikker på at se de kendte seværdigheder og attraktioner, men du får også et interessant indblik i landet takket være vores dygtige rejseledere. En rundrejse til USA med dansk rejseleder er et godt valg, hvis du vil introduceres til de bagvedliggende historier, der er overalt – men det er samtidig et dejligt bekvemt valg, da rejselederen sørger for alt det praktiske samtidig med at øse ud af sin store viden.

Vi har vidt forskellige rundrejser med hvert deres fokus – nogle går i dybden i ét område, andre strækker sig fra kyst til kyst. Fælles for alle er, at vi har kælet for detaljerne og håndplukket de bedste oplevelser.

Damper_mississippi_Floden_323x390
Swann_Memorial_Fountain__Philadelphia_iStock-1136270665_333-270

Vores rejser med dansk rejseleder til USA

 1. Luksuskrydstogt gennem Panamakanalen – fra Los Angeles
  Luksuskrydstogt gennem Panamakanalen – fra Los Angeles

  18 dage - fra 37.995 kr.

  SE REJSEN
 2. Det bedste af USA's østkyst
  Det bedste af USA's østkyst

  11 dage - fra 24.995 kr.

  SE REJSEN
 3. De Vestindiske Øer
  De Vestindiske Øer

  14 dage - fra 29.995 kr.

  SE REJSEN
 4. Storbyferie i New York
  Storbyferie i New York

  7 dage - fra 15.995 kr.

  SE REJSEN
 5. Stjernestøv og nationalparker i det vestlige USA
  Stjernestøv og nationalparker i det vestlige USA

  15 dage - fra 29.995 kr.

  SE REJSEN
 6. Luksuskrydstogt gennem Panamakanalen – fra Miami
  Luksuskrydstogt gennem Panamakanalen – fra Miami

  19 dage - fra 34.995 kr.

  SE REJSEN
 7. Den store Amerika-rejse
  Den store Amerika-rejse

  24 dage - fra 49.995 kr.

  SE REJSEN
Central_Park_NY_450x555
Det_hvide_hus_washington_DC_333x270
Rensdyr_Alaska_iStock-1391467170_1__323-390

Håndplukkede oplevelser på din USA-rejse

I de nordøstlige stater er det især den tidlige amerikanske historie og storbyerne New York og Washington D.C., der er omdrejningspunktet. I det vestlige USA er det de storslåede nationalparker i staterne Californien, Nevada og Arizona, der er den store attraktion. I Midwest kan du møde moderne cowboys, komme på sporet af indianerkultur og opleve præriens store vidder. Sydstaterne tegner et helt andet billede af USA og er på mange måder et stemningsbillede fra en anden tid.

I landets største stat Alaska kan du opleve en af verdens sidste vildmarker, og på De Vestindiske Øer venter dansk kolonihistorie, unik kultur og kilometervis af uforglemmelige strande.

Hvilken rundrejse i USA er du til?

Vi har rundrejser i USA til alle typer af rejsende – og det er uanset, om det er første gang, du skal til USA, eller at du har været der tidligere. Vores absolutte klassiker er rundrejsen  Den store Amerika-rejse, der på bedste vis giver en god introduktion til USA, og du får det bedste af både det østlige og vestlige USA inklusiv en afstikker til Niagara Falls og metropolen Toronto i Canada.

Du kan naturligvis også vælge at koncentrere dig om enten det østlige, sydlige eller det vestlige USA. På rejsen Det bedste af USA’s østkyst, får du oplevelser, du kun får hos os. Takket være rejseleder Remo Madsen, der er opvokset i Danmark, men bor i USA, kommer du både på besøg hos en amish-familie og oplever mindre kendte sider af New York. Du kan også fortabe dig i sydstaternes charme på USA-rejsen Nostalgi i sydstaterne, der bl.a. byder på byerne Charleston, Savannah og New Orleans – samt ej at forglemme et velspillende besøg i countrymusikkens hovedstad, Nashville.

Rundrejsen  Stjernestøv og nationalparker i det vestlige USA er en rejse med de absolut bedste oplevelser i Californien, Arizona, Utah og Nevada, og highlights er nationalparkerne Grand Canyon, Yosemite, Bryce og Antelope Canyon og naturligvis Monument Valley.

Du kan også komme på en spændende storbyferie i New York, komme på krydstogt i Alaska eller slentre langs caribiske strande på De Vestindiske Øer. USA er i sandhed mulighedernes land, og der er mere end rigeligt at tage fat i.

Bryce_canyon_450x555
Niagara_Falls_iStock-1181897622_333-270
Skilt_Las_Vegas_iStock-954500850_333-270
Grand_Canyon_National_Park_iStock-1407277577_450-555

Rundrejser med dansk rejseleder er vores speciale

Rundrejser med dansk rejseleder er vores speciale, og vi har med succes arrangeret rundrejser i mere end 25 år – så vi ved, hvad de bedste rundrejser skal indeholde.

At opleve et land som USA og lære det indgående at kende er ofte kun noget, du kan gøre, hvis du har flere måneder til rådighed, og det er netop derfor, at en rundrejse med dansk rejseleder er en god løsning. På komprimeret tid får du opfyldt din eventyrlyst og kan dykke ned under førstehåndsindtrykkene, så du får en fornemmelse af landets særegne sjæl.

Vores rejseledere er specialister og har stor faglig viden inden for hver deres felt. De er samtidig dygtige formidlere af deres store viden om historie, kultur og natur, ligesom de alle sætter en ære i at yde den bedste service.

Læs mere om vores rundrejser med dansk rejseleder eller kontakt os, hvis du har spørgsmål – vores dygtige rejseeksperter sidder klar til at hjælpe!

Du kan også opleve USA på egen hånd i bil & autocamper

Overvejer du at opleve USA på egen hånd? Hos os er du altid sikker på at få den bedste rådgivning og en helt unik rejse, der er skræddersyet efter dine ønsker. Vi har sammensat en masse varierede rejseforslag, der giver dig en idé om potentielle ruter, eksempler på oplevelser og seværdigheder, samt hvor langt du kan nå på et givent antal dage. Alt sammen noget, som du kan lade dig inspirere af til din rejse, som vi så selvfølgelig tilpasser efter dine ønsker, så du får lige den rejse, du vil have.

 

Sommertilbud!

Bestil en pakkerejse til USA på minimum 10.000 kr. pr. person og få 1.500 kr. i rabat pr. person på rejsen. Gælder ved bestilling af nye rejser fra onsdag den 1/5-2024. Betaling af depositum skal ske senest 30/6-2024.

Oddere_Prince_William_Sound_Alaska_iStock-1283550299_333-270
Golden_gate_bridge_San_francisco_323x390

Inden du rejser

Pas og visum

Valuta og toldregler

Vaccinationer, medicin & krav til fysisk formåen

Rejseforsikring

Bagage

Når du er afsted

Hoteller og transport

Mad og drikke

Møde med en anden kultur

Klima

Fakta om USA

Lokale forhold

Tidsforskel

Drikkepenge

Sikkerhed

Elektricitet, mobil & Wi-fi

Rygning

Ideer til indkøb

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!