Rejser til Nordamerika

Storslåede Canada og USA

Fra sneklædte bjergtinder i Canada til smørbløde sandstrande i Florida – Nordamerika lokker dig over Atlanten til et hav af rejseeventyr

I Nordamerika venter et kontinent af mangfoldige og oplevelser så storslåede, at du næsten må knibe dig selv i armen. Her er det hele ganske enkelt bare større, vildere og meget mere wauw!  

Canada kan du pakke kufferten til mageløse naturoplevelser som det betagende vandfald Niagara Falls, der er blandt verdens største vandfald. Eller du kan udforske Rocky Mountains, der imponerer med kæmpemæssige gletsjere, majestætiske bjerge, snedækkede tinder og turkisblå skovsøer. Også storbyerne og den fransk-canadiske kultur sikrer skønne rejseøjeblikke. 

I mulighedernes land, USA, er dine muligheder i sandhed mange. I storbyer som New York, Los Angeles og Miami lokker oplevelserne døgnet rundt. Naturen folder sig ud i alt sin pragt med bjergtagende nationalparker som Yosemite, Arches. Grand Canyon, Yellow Stone – og mange, mange flere. Og på østkysten lokker Florida med fortrinlige strande og fantasifulde temapparker.

Rejs med dansk rejseleder på rundrejse, hvor vi har håndplukket alle de bedste højdepunkter til dig. Eller rejs på egen hånd på en kør-selv-ferie i bil eller autocamper – vi skræddersyer rejsen til dig helt efter dine ønsker. 

Find inspiration til din rejse til Nordamerika her på siden.

Lake_Peyto_Banff_NP_CA_iStock-853955332_323-390
Bison_Yellow_Stone_USA_iStock-1446111756_333-270

Rejser med dansk rejseleder til Nordamerika

 1. Luksuskrydstogt gennem Panamakanalen – fra Los Angeles
  Luksuskrydstogt gennem Panamakanalen – fra Los Angeles

  18 dage - fra 37.995 kr.

  SE REJSEN
 2. Det bedste af USA´s østkyst
  Det bedste af USA´s østkyst

  11 dage - fra 23.995 kr.

  SE REJSEN
 3. De Vestindiske Øer
  De Vestindiske Øer

  14 dage - fra 29.995 kr.

  SE REJSEN
 4. Storbyferie i New York
  Storbyferie i New York

  7 dage - fra 15.995 kr.

  SE REJSEN
 5. Stjernestøv og Nationalparker i det vestlige USA
  Stjernestøv og Nationalparker i det vestlige USA

  15 dage - fra 29.995 kr.

  SE REJSEN
 6. Luksuskrydstogt gennem Panamakanalen – fra Miami
  Luksuskrydstogt gennem Panamakanalen – fra Miami

  19 dage - fra 34.995 kr.

  SE REJSEN
 7. Den store Amerika-rejse
  Den store Amerika-rejse

  24 dage - fra 49.995 kr.

  SE REJSEN
 8. Den ultimative Canada-rejse
  Den ultimative Canada-rejse

  23 dage - fra 51.995 kr.

  SE REJSEN
 9. Highlights i det østlige Canada
  Highlights i det østlige Canada

  10 dage - fra 24.995 kr.

  SE REJSEN
 10. Canada og krydstogt til Alaska
  Canada og krydstogt til Alaska

  15 dage - fra 35.995 kr.

  SE REJSEN
Washington_Monument_Washington_DC_USA_iStock-1008592778_450-555
Times_Square_NYC_USA_iStock-518657226_333-270
Golden_Gate_Bridge_San_Francisco_iStock-1032660218_323-390

Mulighedernes land – USA

En rejse til USA byder på et væld af fantastiske storbyer, der alle har deres unikke charme. Tag til New York City og oplev den ikoniske skyline, Times Square og Broadway. Besøg Los Angeles og få et glimt af Hollywoods glamour og solskin på de berømte strande. Udforsk San Francisco og kør over den ikoniske Golden Gate Bridge. Uanset hvilken by du vælger, vil du blive mødt af en spændende blanding af kultur, historie og gastronomi. 

USA er også kendt for sin betagende natur. Tag på roadtrip gennem de imponerende nationalparker som Grand Canyon, Yellowstone og Yosemite. Udforsk de smukke strande i Florida eller på Hawaii. Oplev de majestætiske bjerge i Rocky Mountains eller den barske vildmark i Alaska. Uanset hvor du bevæger dig hen i USA, vil du blive overvældet af naturens skønhed og mangfoldighed.

USA har en rig historie og kultur, der er værd at udforske. Besøg Washington D.C. og oplev landets politiske centrum med ikoniske monumenter som Lincoln Memorial og Capitol. Tag til Boston og lær om den amerikanske revolution. Udforsk New Orleans og oplev den unikke blanding af fransk, spansk og afrikansk kultur. 

Canada – helt tæt på naturen

Canada er et fantastisk rejsemål for naturelskere og eventyrlystne sjæle. Landet byder på en utrolig naturskønhed med sine majestætiske bjerge, dybe skove og krystalklare søer. En rejse til Canada vil give dig mulighed for at udforske nogle af verdens mest imponerende nationalparker, som f.eks. Banff National Park og Jasper National Park. Du kan også opleve den spektakulære Niagara Falls eller tage på bjørnesafari i British Columbia. Uanset om du er til vandreture, skiløb eller kajaksejlads, vil Canada ikke skuffe dig. Så pak din kufferten og tag på eventyr i Canada!

Udover sin betagende natur har Canada også en rig kultur og historie. Du kan besøge historiske byer som Quebec City og Montreal, hvor du kan udforske de gamle gader og beundre den europæiske arkitektur. Canada er også kendt for sin multikulturelle befolkning, og du kan opleve forskellige kulturer og traditioner i byer som Toronto og Vancouver. 

Maligne_Lake_Jasper_National_Park_CA_iStock-807869008_450-555
Brune_bj_rne_British_Columbia_CA_iStock-1156933652_333-270
Sp_khuggere_Vancouver_Island_CA_iStock-1136890610_333-270
Rensdyr_Alaska_iStock-1391467170_450-555

Nordamerika med dansk rejseleder

Vi har sammensat utrolige rejseoplevelser i 30 år, og vi ved derfor, hvad de bedste rejser skal indeholde. Derfor har vi også kælet for detaljerne og fyldt vores rundrejser med alle de bedste oplevelser og seværdigheder. Så rejs med dansk rejseleder til Canada eller USA og glæd dig til håndplukkede og gennemtestede rejseoplevelser. Du finder alle dine rejsemuligheder til Nordamerika her på siden.

Kør-selv-ferie med fuld frihed

Drømmer du om at opleve USA eller Canada – eller måske dem begge to i kombination – med fuld frihed, helt efter dit hoved? Så hjælper vi med at skræddersy din rejse i tæt samarbejde med dig. Vores rejseeksperter deler gavmildt ud af gode tips og råd og krydrer gerne med egne rejseerfaringer. Du kan fx tage på storbyferie, kør-selv-ferie i bil eller autocamper eller opleve det nordamerikanske kontinent med indenrigsflyvninger eller i tog. Eller hvad med roadtrip kombineret med øhop i Caribien eller på Hawaii? Vi sidder klar til at hjælpe dine rejsedrøm på vingerne. Kontakt os i dag på tlf. 70 22 66 00. 

Icefield_Parkway_CA_iStock-1285695131_450-555
Route_66_Utah_USA_iStock-846818894_333-270

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!