Canada 

med dansk rejseleder

Enestående landskaber, snedækkede bjergtoppe og prærielandskaber, der er som taget ud af en gammel western

 

Canadas natur er rå og uspoleret og står for mange som et af de ultimative rejsemål. Her får du både bjerge og blomsterenge, og gletsjersøerne med de eventyrlige farver er et helt kapitel for sig. Du ser store flokke af wapitihjorte, der er søer fyldt med regnbue- og bækørreder, svævende ørne, bjerggeder, elge og (hvis du er heldig) grizzlybjørne, sortbjørne, pumaer og ulve. Naturen er det store trækplaster i Canada, og særligt det vestlige Canada rummer store naturoplevelser og huser verdensberømte nationalparker som Banff og Jasper, som er et absolut must-see på rejsen.

Drømmer du om natur og kultur på én og samme tid, kan du rent faktisk godt få i både pose og sæk, når du rejser til Canada. Her står storbyerne nemlig ikke tilbage for andre af verdens metropoler, og i det østlige Canada venter både storbyopdagelser og store naturoplevelser.

Canada_AC
Totem_Poles_Stanley_Park_Vancouver_BC_iStock-480916038_333-270

Vores rejser med dansk rejseleder til Canada

 1. Den ultimative Canada-rejse
  Den ultimative Canada-rejse

  23 dage - fra 51.995 kr.

  SE REJSEN
 2. Highlights i det østlige Canada
  Highlights i det østlige Canada

  10 dage - fra 24.995 kr.

  SE REJSEN
 3. Canada & krydstogt til Alaska
  Canada & krydstogt til Alaska

  15 dage - fra 38.995 kr.

  SE REJSEN
 4. Canadas bjergtagende vestkyst
  Canadas bjergtagende vestkyst

  18 dage - fra 43.995 kr.

  SE REJSEN
 5. Canada i øst & vest
  Canada i øst & vest

  16 dage - fra 39.995 kr.

  SE REJSEN
Moraine_Lake_Banff_iStock-1319119933_450-555
Elg_Jasper_NP-iStock-1208695753_333-270
Hvaler_Vancouver_Island_BC_iStock-1136890610_1__323-390

Det vestlige Canadas vilde natur

Et af de steder, du kan møde den bjergtagende canadiske natur er i landets første nationalpark, Banff National Park. Du kan også besøge Jasper National Park, der er næsten dobbelt så stor som Banff, og er den mest dyrerige af alle parker i Rocky Mountains. Også vejen, der forbinder de to nationalparker, er helt fantastisk. Den 230 km lange Icefields Parkway har de flotteste naturscenerier, og her er gode chancer for at komme til at se en bjørn eller to i vejkanten.

Ved Vancouver får du både smuk natur og spændende storbypuls sendt gennem nervebanerne. Metropolen Vancouver ligger med en usandsynlig skøn placering ved Stillehavet og er en af de få storbyer, hvor naturoplevelserne og ikke mindst Vancouver Island er inden for rækkevidde.

Du kan opleve det vestlige Canada på rundrejsen Canadas bjergtagende vestkyst eller på de to store rundrejser Den ultimative Canada-rejse eller Canada i øst og vest, hvor du får alt det bedste fra begge kyster. Du kan også kombinere Canadas

Det østlige Canada

Canada har også andet at byde på end enestående natur. I det østlige Canada venter, foruden storslået natur som Niagara Falls og Thousand Islands, nemlig spændende kulturelle oplevelser i byerne, hvor du også får et indtryk af den charmerende fransk-canadiske side af landet i bl.a. Montreal og Québec. Derudover finder du også hovedstaden, Ottawa, og i Toronto venter en storslået udsigt over byen fra det ikoniske CN Tower. Du kan udforske det østlige Canada på rundrejsen Highlights i det østlige Canada.

Solnedgang_Quebec_City_Chateau_Frontenac__iStock-526215999_450-555
NIagara_Falls_Horseshoe_Ontario_iStock-1346270784_333-270
Toronto_skyline_iStock-626545182_333-270
Springende_Hval_Vancouver_iStock-590268314_450-555

Inspiration til din næste Canada-rejse

Der findes et hav af forskellige muligheder til hvordan du kan udforske alt hvad Canada har at byde på, enten om det er i bil, autocamper eller med dansk rejseleder. 

Du kan derofor også gå på opdagelse blandt vores kør-selv-ferier i Canada, eller udforske vores udvalg af autocamper-ferier i Canada. Vi hjælper dig med planlægningen og skræddersyer rejsen efter dig og dine behov. 

Du kan også opleve Canada på egen hånd i bil & autocamper

Overvejer du at opleve Canada på egen hånd? Hos os er du altid sikker på at få den bedste rådgivning og en helt unik rejse, der er skræddersyet efter dine ønsker. Vi har sammensat en masse varierede rejseforslag, der giver dig en idé om potentielle ruter, eksempler på oplevelser og seværdigheder, samt hvor langt du kan nå på et givent antal dage. Alt sammen noget, som du kan lade dig inspirere af til din rejse, som vi så selvfølgelig tilpasser efter dine ønsker, så du får lige den rejse, du vil have.

 

Icefield_Parkway_Autocamper_iStock-1318715659_333-270
Bakspejl_ved_Jasper_Icefields_parkway_iStock-1156294245_323-390

Inden du rejser

Pas og visum

Valuta og toldregler

Vaccinationer, medicin & krav til fysisk formåen

Rejseforsikring

Bagage

Når du er afsted

Hoteller og transport

Mad og drikke

Møde med en anden kultur

Klima

Fakta om Canada

Lokale forhold

Tidsforskel

Drikkepenge

Sikkerhed

Elektricitet, mobil & Wi-fi

Rygning

Ideer til indkøb

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!