Rejser på egen hånd

- til USA, Canada, Australien & New Zealand

Rejs trygt i dit eget tempo med os i ryggen

Er du klar til en fantastisk ferie på egen hånd, men vil du gerne slippe for alt det upraktiske med planlægning og ansvaret for, at det klapper som det skal? I disse tider med diverse søgemaskiner på nettet, kan man sagtens sidde derhjemme og planlægge sin rejse ned til mindste detalje med reservering af fly, hotel, leje af autocamper, indenrigsfly, udflugter osv. Men skulle en af detaljerne ændre sig, går det hurtigt ud over andre detaljer, og lige pludselig sidder man med et større puslespil, der skal gå op.

En af fordelene ved at bestille en rejse gennem os, er, at det er os, der sørger for alt det praktiske og at alt forløber, som det skal. Og vi kan som oftest også forhandle os frem til endnu billigere priser på fly og hoteller, end du selv kan skaffe! Derudover har vi oparbejdet et godt samarbejde med diverse leverandører såsom autocamperudlejere og bilselskaber til lokale agenter, der udbyder diverse udflugter med engelsktalende lokalguider osv. Og skulle der ske uforudsete ting på vores skræddersyede rejser, er du selvfølgelig dækket af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven, når du rejser med os – udover vores vagttelefon, som du kan ringe til 24/7.

 

Icefield_Parkway_Autocamper_iStock-1318715659_380-500
Det_vestlige_Australien_bil_og_solnedgang_333-270

Populære rejseforslag

 

Populære områder

Spændende udflugter

 

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

NZ_Roadtrip_sea_iStock-1460447747_450-555
Na_Pali_Kauai_iStock-1130844873_2__333-270
Bakspejl_ved_Jasper_Icefields_parkway_iStock-1156294245_323-390

Et rejseforslag tilpasset netop dig

Vi har udarbejdet en masse rejseforslag til USA, Canada, Australien og New Zealand, så du kan se eksempler på, hvordan en rejse kan forløbe, få en idé om prisleje og få inspiration til, hvad der er at foretage sig. Vores rejseforslag er tænkt som inspiration i planlægningsfasen, hvor det også er værd, at du gør dig overvejelser, om du vil kombinere din rejse med kør-selv-ferie i bil eller autcamper og supplere med udflugtspakker med engelsktalende lokalguider.

Forslagene bygger på konkrete rejser, som vi og vores kunder har været begejstrede for. Men vi vil understrege, at vi ikke har nogen “hyldevarer”. Rejsen bliver altid tilrettelagt ud fra dit budget og hvad du har lyst til at opleve. Se nogle af vores mange rejseforslag nedenfor til rejsemål over hele verden.

Ring, skriv eller book et møde og fortæl os, hvad du gerne vil opleve, så sammensætter vi en rejse ud fra dine ønsker – naturligvis til den bedst mulige pris!

Australiens forunderlige dyreliv

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!