Rejser til England

Et skatkammer af rejseoplevelser

Drømmer du om Dovers hvide klipper, romantiske middelalderlandsbyer og sagnomspundne landskaber?

Så følg med til England og oplev et bugnende skatkammer af spændende historie, mystiske legender og knejsende katedraler pakket ind i en smuk kulisse af bølgende bakkelandskaber og dramatiske kystlinjer.

På en rejse til England kan du komme vidt omkring – fra tyste, forhistoriske stendysser på vindblæste heder til trendy modernitet i en af verdens mest spændende hovedstæder. England er sammen med Wales, Skotland og Nordirland en del af Storbritannien, der har en lang og interessant historie med indflydelse fra både keltere, romere og vikinger, samt en fortid som kolonimagt under Det Britiske Imperium – så der er nok at tage fat på!

Tager du med på en af vores rejser i England, kan du være sikker på at komme vidt omkring – både geografisk og når det kommer til oplevelsernes alsidighed. På en rundrejse med dansk rejseleder slipper du for alt det besværlige, og så får dit rejseeventyr en ekstra dimension sammen med en af vores kompetente og passionerede rejseledere, som kender England og de lokale forhold indgående.

Find din næste rejse til England nedenfor.

Dover_Cliffs_iStock-1368561802_450-555
Hadrian_s-Wall-near-sunset-at-Walltow-iStock-811489896_333-270

Alle rundrejser til England

 1. Storbyferie i swinging London
  Storbyferie i swinging London

  5 dage - fra 7.995 kr.

  SE REJSEN
 2. Sydengland – Cornwall, Kong Arthur og engelsk romantik
  Sydengland – Cornwall, Kong Arthur og engelsk romantik

  10 dage - fra 15.995 kr.

  SE REJSEN
 3. Idylliske England med Lake District & York
  Idylliske England med Lake District & York

  8 dage - fra 13.495 kr.

  SE REJSEN
 4. Englands hjerte – Oxford, Cotswolds & i Barnabys fodspor
  Englands hjerte – Oxford, Cotswolds & i Barnabys fodspor

  7 dage - fra 12.495 kr.

  SE REJSEN
Tower_163928443_450-555
Big_Ben_Themsen_-1133764120_333-270
London_skyline_iStock-950698086_323-390

Storbyferie i London

På en ferie i London møder du historien overalt, bl.a. på Trafalgar Square med statuen af Lord Nelson, i det enorme pariserhjul London Eye og ved Londons vartegn Big Ben. I den smukke Westminster Abbey findes mange mindesmærker for kendte politikere, kunstnere og adelsfolk, og skyskraberen The Gherkin og St. Paul’s Cathedral dominerer Londons silhuet.

I Covent Garden finder du de karakteristiske torvehaller, hvor underholdning, unikke butikker og populære spisesteder frister. Det renoverede Docklands ved havnen med gamle værfter og lagerhuse er også et besøg værd, og på de kendte loppemarkeder Portobello Road Market og Camden Market bugner det med spændende sager. Du kan også udforske de mange butikker på Oxford Street eller besøge det legendariske varehus Harrods, der byder på luksuriøse mærkevarer og en velassorteret madafdeling.

Ej at forglemme nogle af Londons mange museer, hvor det oftest er gratis at komme ind – der er bl.a. stor moderne kunst på Tate Modern, klassisk kunst i National Gallery og gennemgang af menneskets historie og udvikling på British Museum.

Englands eksotiske side

Men England er også meget andet end storbyferie til London – på en rejse til Sydengland oplever du bl.a. et mere eksotisk England komplet med palmer og milde temperaturer, og i det centrale England breder idyllen sig mellem bølgende bakker, levende hegn og landsbyer bestående af stråtækte huse. Her venter smukke engelske herresæder som Blenheim Palace, universitetsbyerne Oxford og Cambridge samt den idylliske landsby Stratford-upon-Avon, hvor Englands mest kendte forfatter, William Shakespeare, blev født. Derudover er der den romerske kurby Bath med de varme kilder, afslappede fiskerlandsbyer og vikingebyen York med den imponerende katedral, York Minster.

Oxford_450-555
Shakespearers_House_Stratford_93260843_333-270
Hest_i_Dartmoor_National_Park_333-270
Mullion_Cove_Cornwall_164025122_450-555

Varierede naturlandskaber

Det er dog ikke kun de engelske byer, der tiltrækker, når du rejser til England. Naturen er varieret og ofte drysset med seværdigheder, hvor du kan fornemme historiens vingesus, bl.a. keltiske gravhøje i det smukke hedelandskab i Dartmoor Nationalpark og den ikoniske stencirkel Stonehenge, der ligger mellem Salisbury Plains bakker. Kystlandskaberne er rå og smukke, og ved Dover-klipperne tilsættes det barske et strejf af poesi med de stejle kalkstensklipper, der lyser hvidt op.

 

Engelske klassikere, der fryder ganen

 Op gennem tiden har det engelske køkken aldrig været specielt værdsat – og med god grund – dog er der nogle få klassikere, der er værd at prøve: den ærkebritiske Fish’n’Chips serveret i et avispapirkræmmerhus, en ”Full English Breakfast” med blodpølse, bønner og æg eller den delikate Afternoon Tea-tradition, hvor du nyder din dampende te akkompagneret af mundrette små agurkesandwich, kager og scones med fløde og syltetøj.

I dag har landets multietniske sammensætning været med til at udvikle det lokale køkken, så der nu rent faktisk er andet at komme efter end gamle udkogte ærter, og især Londons madscene er fornyende og eksperimenterende. Så frygt ej, på en ferie i England kommer du ikke til at gå sulten rundt!

Afternoon_tea_h_jformat_-_179465574_450-555
Full_English_breakfast_iStock-641845826_333-270
Stonehenge_126881398_333-270
York_Minster_Cathedral_161571642_450-555

Hvilken rundrejse i England skal du vælge?

Vores rejse Idylliske England med Lake District & York tager dig med på en rundrejse gennem det nordlige England, hvor romere, vikinger og langhårede popmusikere gennem tiden har formet kulturlandskabet. Rejsen er et møde med dramatisk historie, men også med landets både vildtvoksende og beundringsværdigt tæmmede natur.

På rundrejsen Englands hjerte – Oxford, Cotswolds & i Barnabys fodspor oplever du det England, som du kender fra den populære engelske tv-serie Barnaby med små idylliske landsbyer, charmerende huse, gadekær og duftende engelske roser.

Vi besøger alle de største naturoplevelser i det sydlige England på rundrejsen Sydengland – Cornwall, Kong Arthur og engelsk romantik. Det bliver på mange måder også en rejse tilbage i tiden, når vi besøger slagmarkerne for Slaget ved Hastings, og legenderne om Kong Arthur og ridderne om det runde bord bliver pludseligt levende, når vi står midt i sagnenes kulisse.

Har du svært ved at beslutte dig, kan du finde endnu mere inspiration i vores blogindlæg, som vi ydmygt har valgt at kalde Den ultimative guide til England.

 

Inden du rejser

Pas og visum

Valuta og toldregler

Vaccinationer, medicin & krav til fysisk formåen

Rejseforsikring

Bagage

Når du er afsted

Hoteller og transport

Mad og drikke

Møde med en anden kultur

Klima

Fakta om England

Lokale forhold

Tidsforskel

Drikkepenge

Sikkerhed

Elektricitet, mobil & Wi-fi

Rygning

Ideer til indkøb

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!