Rejser til Sydkorea

Rig kulturarv og energisk storbyliv

Sydkorea er et bombardement af sanseindtryk, hvor end du vender dig

Indsnus duften af kimchi-suppe og stegt blæksprutte fra gadekøkkenerne eller prøv selv at tilberede din mad ved bordet på en af de mange små barbeque-restauranter, kaldet gogi gui. Far ”vild” i de farverige markeder med traditionelt håndværk eller oplev de moderne storbyer med en rivende teknologisk udvikling. Sydkorea er også et land fyldt med storslåede naturoplevelser. Her er mange grønne nationalparker og rå bjergområder. Smukke kystlinjer med klipper og vild bevoksning blander sig med kultiverede tempelhaver, og smukke vulkanøer giver dig en fantastisk udsigt til en ildrød solnedgang over havet.

I Sydkorea kan du kort sagt opleve alt lige fra traditionel koreansk kulturarv til energisk storbyliv, storslået frodig natur, farvestrålende kunst og smagfulde delikatesser. 

Find din næste rejse til Sydkorea nedenfor.

Haeundae_Beach_323-390
Gyeongbokgung_Palace-516351655_333-270

Alle rundrejser til Sydkorea

  1. Sydkorea & Japan – med krydstogt i Seto-indlandshavet
    Sydkorea & Japan – med krydstogt i Seto-indlandshavet

    16 dage - fra 43.995 kr.

    SE REJSEN
Bukchon_village_Seoul_iStock-838039606_450-555
Dag_5_-_Korean_Folk_Village_333-270
Dag_5_-_Korean_Folk_Village_2__323-390

Rig kultur og historie

Sydkoreas unikke kultur rækker årtusinder tilbage, og den holdes i live, selvom himmelstræbende skyskrabere og moderne teknologi får et stadig fastere tag om landet. Republikken har i løbet af blot en enkelt generation udviklet sig fra at være et traditionelt landbrugssamfund til at være en moderne industristat. Selv om landet har udviklet sig med stor hast, står traditionel kultur stadig utroligt stærkt. Det ses tydeligt i Sydkoreas byer, hvor gamle træhuse blander sig med nye konstruktioner i stål og beton.

Ude på landet kan man se, hvordan traditioner og skatte er blevet overleveret gennem generationer og enkelte koreanere kan stadig stolt vise deres spartanske lerhyttehjem frem.

Metropoler og teknologi

Sydkorea er kendt som et førende land inden for teknologi og innovation. Hovedstaden Seoul er en moderne metropol fyldt med imponerende skyskrabere, pulserende shoppingområder som Myeongdong og Dongdaemun, og et væld af underholdningsmuligheder.

Du kan opleve den futuristiske stemning i byen, udforske high-tech shoppingcentre og besøge spændende teknologiske attraktioner som Samsung Digital City eller Seoul Digital Media City. Sydkorea er et paradis for teknologi- og gadget-entusiaster og tilbyder en unik blanding af tradition og innovation.

Seoul_nat_iStock-464629385_450-555
Seoul_by_night_iStock-1470238273_333-270
Korean_bbq_iStock-1222459676_333-270
Udvalg_af_koreanske_sm_-retter_450-555

En kulinarisk oplevelse

Sydkorea er kendt for sin rige og velsmagende madkultur. Det koreanske køkken er kendt for at være krydret, varieret og fuld af smag. Du kan nyde lækkerheder som bulgogi (grillet marineret kød), bibimbap (blanding af ris, grøntsager og kød), kimchi (krydret fermenteret kål) og meget mere. Prøv lokale retter på traditionelle markeder som Gwangjang Market i Seoul eller Jagalchi Fish Market i Busan.

Madoplevelsen i Sydkorea er en kulinarisk rejse i sig selv og vil tilfredsstille dine smagsløg på en unik og uforglemmelig måde.

Inden du rejser

Pas og visum

Valuta og toldregler

Vaccinationer, medicin & krav til fysisk formåen

Rejseforsikring

Bagage

Når du er afsted

Hoteller og transport

Mad og drikke

Møde med en anden kultur

Klima

Fakta om Sydkorea

Lokale forhold

Tidsforskel

Drikkepenge

Sikkerhed

Elektricitet, mobil & Wi-fi

Rygning

Ideer til indkøb

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!