Krydstogt med dansk rejseleder 

Vågn op til nye eventyr på fremmede kyster 

Fyld kufferten med de største eventyr til vands og til lands, når du stikker til søs på et krydstogt

Let anker til den perfekte måde at opleve verden på: På et krydstogt oplever du flere rejsemål på én rejse uden at skulle bekymre dig om transporten. Når du vågner, har skibet ofte lagt til ved en helt ny destination – måske endda et helt nyt land. Her venter nye oplevelser i godt selskab med en dygtig dansk rejseleder. Og når skibet atter lægger fra kaj, er det tid tid til at fordøje dagens eventyr med det søde krydstogt liv til søs. Her forkæles du typisk med all inclusive, et væld af faciliteter og aktiviteter samt rig mulighed for dejlig afslapning.

Når rejser på krydstogt med dansk rejseleder, kan du vælge mellem vidt forskellige krydstogter. Tag f.eks. på en opdagelsesrejse gennem Mellemamerika, når du passerer gennem verdens vigtigste smutvej – Panamakanalen! Eller udforsk vildmarken på en rundrejse med inkluderet krydstogt fra Canada til Alaska. I Norge venter verdens smukkeste sørejse, når du med Hurtigruten bevæger dig ad billedskønne norske fjorde med frit skue til knejsende fjelde. Og i Østersøen venter der med et minicruise nye oplevelser i både Sverige, Finland og Estland. 

Ohøj, nye eventyr i sigte! 

 

Norsk_fjord
Seniorpar_p_krydstogt

Alle krydstogtrejser 

 1. Luksuskrydstogt gennem Panamakanalen – fra Miami
  Luksuskrydstogt gennem Panamakanalen – fra Miami

  19 dage - fra 34.995 kr.

  SE REJSEN
 2. Luksuskrydstogt gennem Panamakanalen – fra Los Angeles
  Luksuskrydstogt gennem Panamakanalen – fra Los Angeles

  18 dage - fra 37.995 kr.

  SE REJSEN
 3. Hurtigruten Bergen - Kirkenes - Bergen
  Hurtigruten Bergen - Kirkenes - Bergen

  12 dage - fra 26.995 kr.

  SE REJSEN
 4. Hurtigruten Bergen - Kirkenes
  Hurtigruten Bergen - Kirkenes

  8 dage - fra 23.995 kr.

  SE REJSEN
 5. Hurtigruten Kirkenes - Bergen
  Hurtigruten Kirkenes - Bergen

  8 dage - fra 19.995 kr.

  SE REJSEN
 6. Canada og krydstogt til Alaska
  Canada og krydstogt til Alaska

  15 dage - fra 35.995 kr.

  SE REJSEN
 7. Den ultimative Canada-rejse
  Den ultimative Canada-rejse

  23 dage - fra 51.995 kr.

  SE REJSEN
 8. Eventyr i Østersøen – Stockholm, Ålandsøerne & minikrydstogt til Tallinn
  Eventyr i Østersøen – Stockholm, Ålandsøerne & minikrydstogt til Tallinn

  8 dage - fra 10.995 kr.

  SE REJSEN
Panamakanalen
Sluse_Miraflores_Panama-kanalen_iStock-1145264754_333-270
Kuna_kunstner_fra_landsby_Panama_iStock-636582968_323-390

Krydstogt gennem Panamakanalen – verdens vigtigste smutvej

Glæd dig til et uovertruffent eventyr, der forener to verdenshave og rejseoplevelser i nogle af Mellemamerikas mest interessante lande! Der er afsejling og anløb i enten Miami eller Los Angeles. Krydstogtrejsens ultimative højdepunkt venter, når du tager turen gennem verdens vigtigste smutvej – Panamakanalen – der forener verdens to største have, Atlanterhavet og Stillehavet. Her oplever du på nært hold den enorme ingeniørmæssige bedrift, der skar sig gennem et kontinent af vild regnskov, og som for altid ændrede verdens søfart.

Drømmen om konstruktionen af Panamakanalen var flere hundrede år undervejs, og siden åbningen af Panamakanalen i 1914 har resten af søfarten fulgt i kølvandet. Kanalen er i dag en hovedfærdselsåre i verdenshandlen. Årligt passerer op imod 15.000 skibe gennem kanalen. Alt fra kæmpe containerskibe til mindre sejlbåde på jordomsejling og overdådige krydstogtskibe tager turen igennem Panamakanalen. På et krydstogt gennem Panamakanalen kan du betragte de mægtige sluser og uundgåeligt blive fascinere af den lange og dramatiske historie bag byggeriet.  

Rejsen er et perfekt miks af afslapning til søs, spændende udflugter i selskab med en dansk rejseleder og fjerne eventyr i Mellemamerika og USA. Om bord på krydstogtet nyder du det søde liv i prisbelønnede rammer, hvor der venter et hav af faciliteter, aktiviteter og restauranter at gå på opdagelse i.

 

Krydstogt i Canada og Alaskas vildmark

Drømmer du om at opleve Canada og Alaskas barske vildmark? Så er et krydstogt en fænomenal måde at bemægtige sig de ufremkommelige vidder. For her sejler krydstogtskibet gennem Nordamerikas bjergtagende flotte skærgårde og langs dramatiske kyster – med panoramaudsigt til det ene spektakulære natursceneri efter det andet. 

Krydstogtet går bl.a. gennem den canadiske skærgård Inside Passage, hvor du har chance for at spotte både hvaler, spækhuggere og ørne. Du ser også den kæmpemæssige Hubbard Glacier. Gletsjeren er blandt Canadas største naturfænomener og er den længste gletsjer i Nordamerika samt den mest aktive i Alaska. På udflugter til lands kommer du på sporet af den oprindelige indianerkultur i Alaska, beundrer mægtige totempæle, ser vilde bjørne og følger i guldgravernes fodspor i Alaskas afsondrede hovedstad, Juneau, hvor vildmarksoplevelserne fortsætter. 

De storslåede og rå naturoplevelser til lands krydres med afslappet krydstogtliv til søs. Og krydstogtet kombineres desuden med rundrejseoplevelser til Canadas øvrige højdepunkter, som fx Vancouver, Banff og Jasper National Park og brølende Niagara Falls.

 

Springende_Hval_Vancouver_iStock-590268314_450-555
6.canada-og-krydstogt-til-alaska.herobillede.270x333
iStock-185652018_1__333x270
Nordkap-686929442_2_

Verdens smukkeste sørejse – Hurtigruten i Norge

Sæt kursen nordpå langs Norges kyst på et krydstogt i godt selskab med en dansk rejseleder. Du kan vælge mellem tre forskellige versioner af den ikoniske Hurtigrute, der tager dig på en postkortsmuk sørute mellem Kirkenes i nord og Bergen i syd. Her venter en kavalkade af dybblå fjorde, knejsende fjelde, vild natur og maleriske fiskerlejer. Følg den gamle vikingerute, besøg eventyrlige Ålesund, historiske Trondheim og den arktiske hovedstad Tromsø. Den UNESCO-fredede Geirangerfjord imponerer med fossende vandfald og fabelagtige fjordlandskaber, og ved den verdensberømte øgruppe Lofoten venter nogle af de smukkeste naturscenerier i Europa.

Glæd dig også til en af verdens flotteste køreture langs Atlanterhavsvejen og til at krydse den usynlige grænse ved Polarcirklen. I sommerhalvåret kan du nord for Polarcirklen se sommerens magiske midnatssol. Du får også rig mulighed for at nyde udsigten over Barentshavet ved Europas nordligste punkt, Nordkap.

 

Østersøen på minicruise 

Østersøen forbinder store oplevelser i både Sverige, Finland og Estland. Og på et minicruise med færge venter der forskelligartede oplevelser, hver gang du går i land. I Sverige kommer du på opdagelse i Nordens Venedig, Stockholm, hvor du kan besøge Gamla Stan med brostensbelagte gader med smukt bevarede skæve bygninger, gotiske kirker, svenske designbutikker og indbydende caféer og restauranter.

Ålandsøerne lokker med rig natur, kultur, historie og gastronomi formet af lokale traditioner og råvarer. I den finske hovedstad, Helsinki, kan du på en byvandring se frem til de største seværdigheder og attraktioner. Og i Estlands hovedstad og en af verdens bedst bevarede middelalderbyer, Tallinn, kommer du på sporet af Danmarkshistorien. For ifølge legenden var det her, at Dannebrog den 15. juni 1219 dalede ned fra himlen under Valdemars Sejrs felttog.

 

Alexander_Nevsky_katedralen_iStock-1172193795_450-555
Stockholm_iStock-1314099040_333-270
Vin_og_krydstogt
Dame_p_krydstogt_1

Livet ombord på et krydstogtskib

Mens skibet sejler, er der masser af muligheder for spændende aktiviteter og afslappende selvforkælelse. Der vil ofte være swimmingpool samt spa, sauna og boblebad. Der er desuden mulighed for at holde formen i fitnesscentrene eller nedbringe handikappet på minigolfbanen. Hver aften er der shows eller anden underholdning – det kan være musicals, quizzer, bingo, karaoke, filmfremvisning eller danseopvisninger.

Feriens måltider behøver du heller ikke bekymre dig om. For mange krydstogtrejser er med all inclusive, så du bare kan sætte dig til bords i skibets forskellige restauranter og vælge lige det på menukortet, der frister dig mest. Et typisk krydstogtskib har flere restauranter og barer, casinoer og natklubber. 

Når du tager på en krydstogtrejse, nyder du masser af fordele, både når det kommer til komfort og oplevelser: Når du stiger på skibet, kan du pakke din kuffert ud og ikke bekymre dig om at skulle pakke det hele ned igen, inden næste spændende destination venter. Din kahyt bliver på den måde din base, hvorfra du kan opleve alle de destinationer, som skibet sejler dig til. Alt, hvad du behøver til morgendagens eventyr, er en lille dagsrygsæk med vand, solbriller, kamera og hvad du ellers gerne vil have lige ved hånden.

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!