Det gamle Egypten - en fuldendt oplevelse

4,7 UD AF 5

Tag med til et ældgammelt rige, der selv den dag i dag trækker tråde ud i verden

Kom med på en rejse 5.000 år tilbage i tiden til majestætiske pyramider, gamle kongegrave og antikke templer. På rejsen kommer du hele vejen fra nordlige Alexandria, oldtidsbyen der blev grundlagt af Alexander den Store, til det sydlige Aswan, der imponerer med den ufuldendte obelisk og kærlighedsgudinden Isis’ Philae-tempel.

Turen strækker sig over hele 11 dages oplevelsesrig kulturrejse, som midtvejs er krydret med et dejligt 5-stjernet krydstogt på Nilen. Her er der rig mulighed for at nyde udsigten af det støvede, golde ørkenlandskab, nattens stjerneklare himmel og det summende liv, der udfolder sig på den travle flod og langs bredden.

Men det er de arkæologiske seværdigheder, der stjæler billedet – pyramiderne ved Giza, den enorme Sfinks, der vogter over pyramiderne, Kongernes Dal ved Luxor og Karnak-templet – seværdigheder, som i den grad indgyder respekt for de gamle egypteres viden og håndværksmæssige kunnen.

Fra kr. 21.995

Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, hotelværelse osv.

11 dages rundrejse med dansk rejseleder

Vores rejseledere er passionerede eksperter med et hjerte, der banker for Egypten. De glæder sig til at dele deres store viden om landets historie, kultur og natur

Overnatning

Overnatning i dobbeltværelse på 4- og 5-stjernet indkvartering på hele rejsen

 • Du oplever Egypten fra nord til syd med største højdepunkter inkl. Alexandria
 • Glæd dig til et skønt 5-stjernet krydstogt på  Nilen
 • Du kommer helt tæt på de verdenskendte pyramider og den enorme Sfinks
 • Du hører fantastiske historier om det ældgamle rige
 • En komplet Egypten-rejse med stort set alt inkluderet
Beskrivelsen af hvad der er på billedet - SEO
2.egypten..390x323
1.egypten..270x333
Det_gamle_Egypten.Sk_rmbillede_2023-10-03_114445

Dagsprogram

Fold alle dage ud
Dag 1Ankomst til Cairo

Ankomst til Cairo først på aftenen. Vi kører til vores hotel, hvor der serveres en sen aftensmad.

 

Her bor du

Triumph Plaza Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Aftensmad

 

20.egypten.det-gamle-egypten-en-fuldendt-oplevelse.Dag_1.555x450
Dag 2Nekropolis i Saqqara og de store pyramider ved Giza

Dagen i dag står i pyramidernes tegn, og vi starter i Saqqara, hvor vi skal opleve områdets nekropolis, der var begravelsesplads for Egyptens kongelige i over 3.500 år. Her findes landets ældste pyramide, den 60 meter høje Djoser-pyramide, der blev bygget af Imhotep, som er en af historiens første arkitekter. Ved siden af trinpyramiden ligger Mererukas grav, der er den største begravelsesplads for datidens ikke-royale egyptere. Her findes 32 begravelseskamre med smukke udsmykninger, som har rødder tilbage til Det gamle Rige.

Nordvest for Djoser-pyramiden finder vi Serapeum, der var begravelsesplads for de hellige Apistyre, som var et af de få levende dyr, egypterne tilbedte som guder. Der var kun en levende Apistyr ad gangen og tilbedelsen af den fandt sted i Memphis, hovedstaden i det antikke Egypten, hvor den blev forbundet med guden Ptah, der var den vigtigste gud i dette område. Vi går en tur gennem de store underjordiske gallerier og ser de imponerende tyre-grave.

Dernæst skal vi besøge de imponerende pyramider ved Giza. Den største af pyramiderne, Keops-pyramiden, blev bygget i år 2.560 f.Kr. og var med sine 146 m den højeste menneskeskabte struktur i næsten 3.800 år. Vi ser pyramiderne på tæt hold samt fra Giza plateauet, hvorfra der er en fantastisk udsigt over området. Pyramiderne bevogtes af den berømte, store Sfinks, der har menneskehoved og løvekrop. Gravrøvere havde for længst tømt pyramiderne, inden den første arkæolog kom til, men heldigvis kan man se indholdet fra andre pyramider og gravmæler på Det Egyptiske Museum i Cairo, som vi skal besøge i morgen.

 

Her bor du

Triumph Plaza Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad  ✓ Aftensmad

 

4.egypten.det-gamle-egypten-en-fuldendt-oplevelse.Dag_2.555x450
14.egypten.det-gamle-egypten-en-fuldendt-oplevelse.Dag_2.270x333
Dag 3Besøg på Det Egyptiske Museum og byrundtur i det koptiske Cairo

Dagen begynder med sightseeing i Cairo, hvor første stop er en rundvisning på Det Egyptiske Museum. Museet indeholder en stor samling af antikviteter og unikke oldtidsfund fra det gamle Egypten, og en af de helt store højdepunkter er de mange velbevarede gravskatte – heriblandt den guldbelagte dødemaske – fra den unge Farao Tutankhamons grav i Kongernes Dal.

 

Vi besøger Fustats keramik landsby, hvor vi skal overvære den traditionelle egyptiske fremstilling af porcelæns- og keramikhåndværk. Området fungerer som et undervisningscenter for traditionel keramik og pottemagerkunst og er derfor et samlingssted for kreative sjæle fra hele verden. Her kigger vi ind i værkstederne, hvor den traditionelle kunst genoplives, ser udstillingsgallerierne og overværer kunstnerne, der underviser i de gamle teknikker.

 

Herefter går turen til det koptiske Cairo, et område i det gamle Cairo, der er rig på kristne kirker og historiske steder. Her skal vi se Den Hængende Kirke, der betragtes som en af Egyptens smukkeste kirker. Kirkens rigtige navn er Jomfru Marias kirke, men den har fået sit tilnavn, da den er bygget oven på porthuset til den romerske fæstning Babylon, og kirkens skib svæver over en passage i fæstningen. Vi fortsætter derefter til Sankt Sergius og Bacchus Kirken, der er en af de ældste kirker i Egypten. Kirken er bygget ovenpå et af de steder, hvor Josef, Maria og Jesus opholdte sig under flugten til Egypten. Vi kommer ned i krypten under kirken og ser det lille alter, der er bygget i den hule, som Josef, Maria og Jesus gemte sig i.

 

 

Her bor du

Triumph Plaza Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad  ✓ Aftensmad

 

15.egypten.det-gamle-egypten-en-fuldendt-oplevelse.Dag_3.555x450
21.egypten.det-gamle-egypten-en-fuldendt-oplevelse.Dag_3.270x333
27.egypten.det-gamle-egypten-en-fuldendt-oplevelse.Dag_3.390x323
Dag 4Fly til Luxor. Besøg i Karnak-templet, det arkæologiske museum og Luxor-templet

Tidlig morgen flyver vi til Luxor, der også har fået tilnavnet “verdens største frilandsmuseum” på grund af sine mange velbevarede templer og oldtidsmonumenter. Fra lufthavnen kører vi til det gigantiske Karnak-tempel, der på trods af dets navn, ikke blot ét tempel, men består af et helt kompleks fyldt med kapeller, templer og hellige pladser. Komplekset er ét stort udendørs museum og et af de største tempelkomplekser i hele Egypten. Karnak-templet er blevet til over en periode på ca. 2500 år og blev opført til ære for guderne Amun-Ra, Mut og Khonsu. Selvom en stor del ligger i ruiner, er det en enestående oplevelse. Inde i komplekset findes en enorm søjlehal med 134 søjler – én søjle for hver af de vigtigste guder. På søjlerne gengives datidens historie med hieroglyffer.

Dagens næste højdepunkt er et besøg på det arkæologiske Luxor-museum, som har en imponerende samling af antikviteter, der kan spores tilbage til Det gamle Rige i Egypten. Museet kan blandt andet fremvise statuen af faraoen Tuthmosis III, mumier af de royale faraoer Ahmose I og Ramses I samt et relief af farao Unas’ søn, Unis-Ankh. Relieffet blev fundet i Unis-Ankhs grav og er et af de få eksempler på kunst fra Det gamle Rige.

Efter besøget i Luxor-museet tjekker vi ind på vores krydstogtskib, der skal være vores base de næste fire nætter. Skibet har store panoramavinduer, og øverst oppe finder du et soldæk, hvorfra du kan nyde synet af det ørkenrøde landskab, iagttage livet langs Nilen eller dase i solens varme stråler. Kokken byder på international buffet i skibets hyggelig restaurant og baren serverer lækre forfriskninger. Vores kahytter er alle indrettet med aircondition, tv samt eget bad og toilet, og vi har derfor perfekte rammer for de kommende dages oplevelser og afslapning. Vi nyder en lækker frokost og har tid til at slappe lidt af på skibet.

Sidst på eftermiddagen skal vi opleve Luxor-templet med en 1,5 km lang og flot allé flankeret af sfinkser. Luxor-templets vartegn er den 25 m høje obelisk, der står ved indgangen. En tilsvarende obelisk, der stod i modsatte ende, blev foræret til Frankrig i 1829 og står nu på Concorde-pladsen i Paris. Dagens sidste oplevelse er en tur gennem Luxors markedsområde, inden vi igen vender tilbage til vores flydende hotel.

 

Her bor du

Krydstogtskib på Nilen

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

3.egypten.det-gamle-egypten-en-fuldendt-oplevelse.Dag_4.555x450
5.egypten.det-gamle-egypten-en-fuldendt-oplevelse.Dag_4.270x333
16.egypten.det-gamle-egypten-en-fuldendt-oplevelse.Dag_4.390x323
Dag 5Udflugt til Kongernes Dal, dronning Hatshepsuts Tempel og til et arkæologisk skatkammer på Nilens vestlige bred

Dagen starter ved Kongernes Dal, der ligger på Nilens vestlige bred. Det sagnomspundne område er især kendt for de over 60 velbevarede farao-grave. De har været udsat for utallige gravrøverier, så man kan kun gætte på, hvad gravene har indeholdt. Et enkelt af gravkamrene, Tutankhamons, blev først opdaget i 1922 og var fuldstændig uberørt, og de mange rigdomme, han blev begravet med, er udstillet i Cairo. Vi har selvfølgelig adgang til udvalgte grave, hvor den ene er mere imponerende end den anden.

Vi fortsætter til dronning Hatshepsuts Tempel ved Deir el-Bahari, som ligger ved foden af et massivt kalkstensbjerg, der rejser sig fra den golde ørken. Templet er næsten 40 m bredt, og det er delvist bygget ind i bjergsiden med fantastiske søjler, smukke statuer og relieffer med utrolig velbevarede inskriptioner.

Vi gør et stop ved de store Memnon Kolosser, som vogter indgangen til Amenophis’ d. 3. begravelsestempel. Kolosserne, der er fra det 14. århundrede f.Kr. troner op i det flade ørkenlandskab med deres ca. 20 meters højde. Et sagn fortæller, at den ene af kolosserne blev beskadiget af et jordskælv i 27 f.Kr., hvorefter den begyndte at udsende pibelyde om morgenen. Man mente, at det var den etiopiske konge Memnon, der sendte en hilsen til sin mor Eos. Statuen blev dog senere restaureret, hvilket satte en stopper på den mærkværdige lyd.

Landsbyen Deir el Medina kommer vi også forbi. Det var hjem for håndværkerne, der byggede og dekorerede de royale grave i Kongernes Dal. I landsbyen skal vi se ruinerne af de mere end 70 huse, der blev bygget af soltørrede lersten. De små huse er anlagt i et fascinerende rektangulært gittermønster med en omkransende mur, der beskyttede mod uvedkommende. Arbejderne udsmykkede deres egne grave med de flotteste vægmalerier, som er særdeles velbevaret og åbne for os.

Efter frokost er vi klar til afsejling fra Luxor og til at nyde en afslappende eftermiddag på soldækket, mens vi sætter kurs mod slusen ved Esna, som vi skal passere på vej til Edfu.

 

Her bor du

Krydstogtskib på Nilen

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

 

10.egypten.det-gamle-egypten-en-fuldendt-oplevelse.Dag_5.555x450
19.egypten.det-gamle-egypten-en-fuldendt-oplevelse.Dag_5.270x333
6.egypten.det-gamle-egypten-en-fuldendt-oplevelse.Dag_5.390x323
Dag 6Horus-templet i Edfu og besøg ved dobbelttemplet i Kom Ombo

I Edfu er den store oplevelse Horus-templet, der er det bedst bevarede tempel i Egypten. Alene de imponerende 76 m brede og 35 m høje pyloner, og inskriptionerne på væggene giver vigtig information om sprog, myter og religion i tiden 237-57 f.Kr., hvis man kan læse oldtidens kunstfærdige hieroglyffer. Heriblandt Horos’ kamp mod Set, som skildres i en serie relieffer.

Vi sejler videre til Kom Ombo og skal besøge det fascinerende dobbelttempel af samme navn, der blev bygget ca. 180 f.Kr. Det ejendommelige tempel står på en klippe med udsigt over Nilen og er Egyptens eneste dobbelttempel. Dobbelttemplet har to parallelle processionsveje til hver sin hellige gud. Det ene tempel er viet til krokodilleguden Sobek og det andet til falkeguden Horus. Templet er fyldt med relieffer, der viser typiske offerscener og beretter om de hellige guddomme.

Efter dagens oplevelser sejler vi videre til Aswan.

 

Her bor du

Krydstogtskib på Nilen

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

23.egypten.det-gamle-egypten-en-fuldendt-oplevelse.Dag_6.555x450
8.egypten.det-gamle-egypten-en-fuldendt-oplevelse.Dag_6.270x333
Dag 7Aswan-dæmningen, Philae-templet og den ufuldendte obelisk

Vi begynder dagen med et besøg ved verdens største kunstige sø, Nassersøen på grænsen mellem Egypten og Sudan, der blev skabt af Aswan-dæmningen på Nilen. Vi kører over den gamle dæmning og gør holdt på den nye dæmning.

Næste oplevelse er det berømte Philae-tempel også kaldet ”Nilens juvel”. Templet blev opført i 378-361 f.Kr. til dyrkelse af kærlighedsgudinden Isis. Templet lå tidligere på Philae-øen, men anlæggelsen af Aswan-dæmningen truede med at oversvømme templet, og det blev derfor flyttet til den lille ø Agilkia, som vi sejler ud til.

Papyrus blev udviklet i Egypten ca. 4.000 år f.Kr., og blev en af datidens største eksportvarer. Vi besøger Papyrus Instituttet i Aswan, hvor vi ser fremstillingen af papyrus og får mulighed for at købe en af de mange flotte kunstværker med hjem.

Herefter skal vi se den imponerende ufuldendte obelisk, som skulle have været Egyptens største obelisk med en højde på hele 42 meter og en vægt på 1200 tons. Arbejdet med obelisken blev påbegyndt for over 3.500 år siden, men blev aldrig færdigt, da man opdagede tydelige revner i granitten. Det ufærdige projekt giver god indsigt i det gamle Egyptens konstruktionsteknikker.

 

Her bor du

Krydstogtskib på Nilen

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

12.egypten.det-gamle-egypten-en-fuldendt-oplevelse.Dag_7.555x450
2.egypten.det-gamle-egypten-en-fuldendt-oplevelse.Dag_7.270x333
17.egypten.det-gamle-egypten-en-fuldendt-oplevelse.Dag_7.390x323
Dag 8Mulighed for udflugt til Abu Simpel eller formiddagen på egen hånd. Om eftermiddagen er der sejltur med felucca og fly til Cairo

I dag kan du vælge at tilkøbe en ½-dags udflugt til tempelkomplekset Abu Simpel med start meget tidlig morgen. Vælger du at bruge formiddagen på egen hånd kan du nyde skibets faciliteter, nyde udsigten over Nilen med de mange Felucca sejlbåde, gå en tur i byen, kigge ind i den store koptiske kirke eller nyde en forfriskning på det legendariske Old Cataract Hotel, hvor Agathe Christie boede, mens hun skrev på sin roman ”Døden på Nilen”. Herfra er der en betagende udsigt ud over Nilen og de mange små øer.

Frokosten nyder vi sammen på en lille charmerende ø, hvorefter vi tager en lille sejltur i felucca forbi Cataract Hotel. Vi sejler mellem en masse små øer og et naturreservat med et rigt fugleliv, ser ørkenområdet på Nilens vest bred og sejler rundt om den smukke Elephantine-ø. Øens navn, som i det gamle Egypten både betød “elefant” og “elfenben”, henviser til dens tidligere aktive rolle i datidens elfenbenshandel.

Sidst på eftermiddagen går vi en tur igennem Aswans imponerende basarområde og flyver tilbage til Cairo. Her tjekker vi ind på det 5-stjernede hotel, hvor vi tilbringer de sidste tre nætter af rejsen.

Her bor du

Hilton Cairo Zamalek Residences

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad    Frokost

 

26.egypten.det-gamle-egypten-en-fuldendt-oplevelse.Dag_8.555x450
13.egypten.det-gamle-egypten-en-fuldendt-oplevelse.Dag_8.270x333
Dag 9Citadellet i det islamiske Cairo, den koptiske Grottekirke og den berømte basar

I dag skal vi på opdagelse i det islamiske Cairo. Vi starter med at besøge de historisk vigtige Sultan Hassan og Al Rifa’i moskeer, hvis størrelse og arkitektur er et yderst fascinerende syn og smukt beliggende i området nedenfor det imponerende Citadel, som er næste stop på turen. Herfra er der en fantastisk udsigt over byen, og på en klar dag skimtes pyramiderne i horisonten. Citadellet er et fæstningskompleks med paladser, museer og moskeer, der blev bygget i det 12. århundrede af sultan Saladin og var i næsten 700 år hjemstedet for Egyptens herskere.

Herefter går turen videre til St. Simons kloster, også kaldet Grottekirken, der er bygget direkte ind i bjergsiden. Kirken har 2000 siddepladser og er dermed en af de største kirker i Egypten og hele Mellemøsten. Kirken er et imponerende syn og bestemt besøget værd. På vejen dertil ser vi en del af Cairo, som næsten ingen turister ser. Vi kører igennem ”skraldebyen”, som i dag huser ca. 30.000 indbyggere, der er koptisk kristne og lever af at indsamle og sortere affald.

Efter frokost går vi en tur ned ad Al-Mu’izz-gaden, der strækker sig fra nord til syd i det islamiske Cairo og er et af byens ældste gader. Vi passerer flere smukke historiske bygninger, som ligger langs gaden, og fortsætter ind i den berømte Khan el-Khalili-basaren, hvor lokale og udenlandske købmænd har handlet med varer siden det 14. århundrede. Basaren er den perfekte mulighed for at købe kuriøse souvenirs med hjem, da her findes alt fra smykker og parfumer til farverige lanterner, alabastvarer, musikinstrumenter og eksotiske krydderier.

 

Her bor du

Hilton Cairo Zamalek Residences

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

25.egypten.det-gamle-egypten-en-fuldendt-oplevelse.Dag_9.555x450
24.egypten.det-gamle-egypten-en-fuldendt-oplevelse.Dag_9.270x333
28.egypten.det-gamle-egypten-en-fuldendt-oplevelse.Dag_9.390x323
Dag 10Dagstur til Alexandria

På rejsens næstsidste dag kører vi til Alexandria, som blev grundlagt af Alexander den Store i år 332 f.Kr. Byen er smukt beliggende ved Middelhavet, og er med sine 5. mio. indbyggere den anden største og en af de vigtigste byer i Egypten .

Vi skal se Kom El Shoqafa-katakomberne, som er et større gravområde fra den græsk-romerske tid i Egypten og estimeres til at være næsten 2.000 år gammel. Gravområdet, som består af tre niveauer med et underjordisk system af korridorer og gravpladser, menes at have tilhørt en enkelt velhavende romersk familie, men blev senere udvidet af ukendte grunde. Vi kommer her til at se gravkamrene og deres smukke dekorationer.

I byen gør vi stop ved Pompey søjlen, en 30 meter høj søjle, der er rejst til ære for den romerske kejser Diocletian.

I løbet af dagen vil der gøres stop ved Qaitbay fæstningen. Qaitbay er en fæstning fra det 15. århundrede hvor den forsvarede Egypten og Middelhavskysten.

Frokosten nyder vi på en fiskerestaurant med flot udsigt over bugten og til verdens første fyrtårn, som blev rejst år 298 f.Kr. Fyrtårnet er dog i dag gået til, og stedet er markeret med en fæstning lignende bygning.

Sidste stop i Alexandria er rundvisning ved byens nye og flotte bibliotek. I antikken var biblioteket i Alexandria oldtidens største og vigtigste lærdomscenter. Desværre er biblioteket brændt ned flere gange, men i dag er der bygget et nyt 11-etagers bibliotek, der indeholder omkring 500.000 enheder, med lidt over 5.000 originale manuskripter. Et imponerende bygningsværk såvel udefra som indefra, der blev indviet i 2002 og er tegnet af det norske arkitektfirma Snøhetta, som også står bag Operahuset i Oslo.

 

Her bor du

Hilton Cairo Zamalek Residences

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

9.egypten.det-gamle-egypten-en-fuldendt-oplevelse.Dag_10.555x450
7.egypten.det-gamle-egypten-en-fuldendt-oplevelse.Dag_10.270x333
Dag 11Hjemrejse til Danmark

En særdeles oplevelsesrig rejse er slut, og efter morgenmad på hotellet kører vi til lufthavnen, hvorfra vi flyver tilbage til Danmark.

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

1.egypten.det-gamle-egypten-en-fuldendt-oplevelse.Dag_11.555x450

Afrejsedatoer

Afrejse dato
Varighed
Pris pr. person
Rejseleder
Afrejse fra
11. oktober 2024
Varighed11 dage
22.495 kr. pr. person
RejselederChristian Rosenberg
Afrejse fraKøbenhavn
Afrejse fra København
25. oktober 2024
Varighed11 dage
21.995 kr. pr. person
RejselederChristian Rosenberg
Afrejse fraKøbenhavn
Afrejse fra København
08. november 2024
Varighed11 dage
21.995 kr. pr. person
RejselederChristian Rosenberg
Afrejse fraKøbenhavn
Afrejse fra København
07. februar 2025
Varighed11 dage
23.995 kr. pr. person
Rejseleder
Afrejse fraKøbenhavn
Afrejse fra København
14. marts 2025
Varighed11 dage
21.995 kr. pr. person
Rejseleder
Afrejse fraKøbenhavn
Afrejse fra København
11.egypten.det-gamle-egypten-en-fuldendt-oplevelse.Dag_10.555x450
5.egypten..270x333
Pyramider_iStock-96318973_323-390

Rejsen inkluderer

Med i rejsens pris

 

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang

 • Overnatning på gode, håndplukkede 4- & 5-stjernede hoteller samt 4 overnatninger på 5-stjernet Nilkrydstogt

 • 10 x morgenmad, 7 x frokost og 9 x aftensmad

 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program

 • Oplevelser ved pyramiderne i Giza

 • Besøg i Saqqara og Mereruka-gravene

 • Rundvisning på Det Egyptiske Museum og besøg i det koptiske Cairo

 • Oplev Karnak-templet i Luxor, museet og Luxor-templet

 • Udflugt til Kongernes dal og Hatshepsuts tempel

 • Besøg i Horos-templet i Edfu og dobbelttemplet i Kom Ombo

 • Se Aswan-dæmningen og Den ufuldendte obelisk i Aswan

 • Sejltur til Philae-templet samt besøg på Papyrus institut

 • Skøn sejltur med felucca omkring Aswan inkl. Elephantine-øen

 • Oplev Citadellet i Cairo og den berømte Khan el-Khalili basar

 • Heldagsudflugt til Alexandria

 • Engelsktalende lokalguide

 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 5.095
 • Administrationsgebyr kr. 125
 • Visum til Egypten kr. 195 (vi arrangerer det for dig ved ankomst til Egypten)
 • Halvdags-udflugt til Abu Simbel (Dag 8) kr. 875

Mød din rejseleder

NÅR REJSEN GÅR TIL EGYPTEN

Få styr på pas, visum, vaccinationer, klima & valuta

Når du tager afsted på en rundrejse til Egypten med dansk rejseleder, er der nogle praktiske oplysninger, som du skal have styr på både før, under og efter rejsen. Nedenfor finder du et overblik over al den relevante praktiske information såsom pas- og visumregler, lokale skikke og gode råd til din rejse i Egypten.

 

Dansk_pas
Globus

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!