Christian Rosenberg

Rejseleder

Christians rejselyst har bragt ham til store dele af verden, og han har arbejdet i rejsebranchen siden 1999 – både som rejseleder og producent af rundrejser med dansk rejseleder.

Christian har boet og arbejdet i Egypten, Israel og Spanien. Han har besøgt alle de Nordafrikanske og Mellemøstlige lande og rejst Sydeuropa tyndt. Christian har foretaget rejser gennem Sydøstasien fra Indonesien til Vietnam og har en stor lokal indsigt i de Sydøstasiatiske lande. Men det er ikke kunne de varme lande som trækker i Christian. Han har nemlig også en stor passion for Nordens guld, og har flere gange besøgt både Norge og Færøerne.

Christian har en stor historisk viden om områderne og formår at sætte landenes historie i et moderne perspektiv, således man får en grundig gennemgang af landenes historie og nutidige forhold. Christian har studeret Teologi på Københavns Universitet med fokus på Mellemøstens religiøse historie, derudover har han taget sidefag på Egyptologi og Assyriologi.

 

Rejseleder i følgende lande: 

Europa, Mellemøsten, Nordafrika & Asien

Christian_Rosenberg_

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!