Den ultimative Canada-rejse

4,9 UD AF 5

Drømmerejse til verdens næststørste land – hvor eventyret fuldendes med et krydstogt til Alaska

På denne rundrejse har vi håndplukket det bedste af, hvad landet kan byde på, både i øst og vest. Rejsen begynder i det østlige Canada, hvor Montreal, Québkec og Toronto er nogle af storbyoplevelserne, og ved Niagara Falls kommer du til at stå ansigt til ansigt med det brusende vandfald på en sejltur.

Når rejsen går til det vestlige Canada, er der lagt op til storslåede naturoplevelser i de canadiske Rocky Mountains. Her vil du opleve en spektakulær natur, som mange steder ligger lige så uberørt hen, som da pelsjægere begav sig ud i vildmarken for at finde lykken. I nationalparken Banff mødes du af synet af sneklædte bjergtinder, smaragdgrønne bjergsøer og brusende vandfald, og på Icefields Parkway kommer du på en tur med ”snocoach” til Athabasca-gletsjeren.

Efter storbyoplevelser i Vancouver er det tid til et eventyrligt 7-nætters vildmarkskrydstogt til Alaska. Om bord på det luksuriøse ”Celebrity Solstice” får du unikke naturoplevelser, når sejlruten går gennem Inside Passage og til Icy Straight Point, Ketchikan og hovedstaden Juneau.

Bemærk
Afgangs- og ankomsttidspunkter gældende for krydstogtskibet er vejledende og kan variere alt efter rejsen.

Fra kr. 51.995

Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, hotelværelse osv.

23 dage med dansk rejseleder

Vores rejseledere er specialister og har stor faglig viden inden for hver deres felt, og de er samtidig dygtige formidlere af deres store viden om historie, kultur og natur

Overnatning

Overnatning i dobbeltværelse på gode hoteller/lodges og indvendig dobbeltkahyt

 • Du kommer helt tæt på imponerende Niagara Falls på en sejltur
 • Du kommer på en sejlads i smukke omgivelser i Thousand Islands National Park
 • Celebrity Solstice sejler gennem den spektakulære Inside Passage med gletsjerlandskaberne
 • Du forkæles med all inclusive på krydstogtet
 • Rejsen er en perfekt kombination af det østlige og vestlige Canada
Beskrivelsen af hvad der er på billedet - SEO
Den_Ultimative_Canada-rejse_AC
Bj_rne_Khutzeymateen_Provincial_Park_British_Columbia_iStock-1156933652_1__333-270
Den_ultimative_Canada-rejse.Sk_rmbillede_2023-09-25_132447

Dagsprogram

Fold alle dage ud
Dag 1Ankomst til Toronto

Ved ankomst til Toronto mødes du med rejselederen og bliver kørt til hotellet, hvor vi overnatter.

  

Her bor du

Hilton Garden Inn Toronto Airport

 LÆS MERE OM HOTELLET → 

12.canada.rundrejser-til-canada-den-ultimative-canada-rejse.Dag_1.555x450
Dag 2Byrundtur i Toronto med besøg i CN Tower og videre til Niagara Falls

Dagen starter med en byrundtur, hvor du bl.a. kommer gennem finansdistriktet, ser det gamle og det nye rådhus, underholdningsdistriktet og Chinatown. Du kommer også op i CN Tower og får en fremragende panoramaudsigt over bylandskabet. Tårnet havde højdeverdensrekorden i 32 år – mellem 1975 og 2009 – indtil Burj Khalifa i Dubai og Canton-tårnet i Kina efterfølgende overtog titlen.

Efter frokost går rejsen mod syd forbi industribyerne Oakville og Hamilton og Niagara-halvøens frugtplantager og vingårde. Glæd dig også til den naturskønne vej Niagara Parkway, der fører os til Niagara Falls – verdens bryllupsrejsehovedstad.

Fremme på hotellet følger rejselederen gerne med dem, der ved aftentid til fods, vil ned og se vandfaldene badet i flot lys.

 

Her bor du

Ramada Niagara Falls Fallsview

LÆS MERE OM HOTELLET → 

Måltider inkluderet

Morgenmad 

 

6.canada.rundrejser-til-canada-den-ultimative-canada-rejse.Dag_2.555x450
7.canada.rundrejser-til-canada-den-ultimative-canada-rejse.Dag_2.270x333
Dag 3Oplevelser ved Niagara Falls og sejltur med Maid of the Mist

Dagens store oplevelse er en sejltur med Maid of the Mist på Niagara-floden, hvor du kommer til at befinde dig ansigt til ansigt med de kolossale vandfald, når over 2000 liter vand i sekundet kastes ud over bjergsiden fra 50 meters højde. Et mildt sagt ærefrygtindgydende syn – og ikke mindst en oplevelse for øregangene med de enorme vandmassers brølen.

Niagara Falls er en samlet betegnelse for de tre vandfald Horseshoe Falls, Bridal Veil Falls og American Falls. Og kan du ikke få nok af Niagara Falls, er det også muligt at tage en helikoptertur over faldene. Bookes og tilkøbes på stedet, hvis det har interesse.

Vi kører nordpå til områdets største by Huntsville, som ligger smukt placeret blandt bølgende bakkeandskaber og dybe søer.

 

 

Her bor du

Holiday Inn Express & Suites Huntsville –
Muskokae

LÆS MERE OM HOTELLET → 

Måltider inkluderet

Morgenmad   

 

4.canada.rundrejser-til-canada-den-ultimative-canada-rejse.Dag_3.555x450
2.canada.rundrejser-til-canada-den-ultimative-canada-rejse.Dag_3.270x333
Dag 4Gennem farvestrålende canadisk natur i Muskoka-regionen

Turen går mod nordøst, hvor det store vildmarkseventyr venter. Her kommer du til at befinde dig midt mellem dybe skovsøer, brusende floder, tætte skove og karakteristiske nordlige byer, især i Algonquin Provincial Park. Her er naturen typisk canadisk. I foråret er hele parken dækket af løv i alle nuancer af grøn, og i efteråret skifter skovene farve til stærke gule og røde farver. Et bjergtagende syn. Er vi heldige, ser vi undervejs bjørne, ulve og bævere.

Efter en dag fyldt med skønne naturscenerier, ankommer vi om aftenen til Canadas hovedstad Ottawa, hvor vi overnatter.

 

Her bor du

Hilton Garden Inn
Ottawa Downtown

LÆS MERE OM HOTELLET → 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

1.canada.rundrejser-til-canada-den-ultimative-canada-rejse.Dag_4.555x450
Dag 5Byrundtur og markedsbesøg i Ottawa og videre til den franske del af Canada

Dagen starter med en byrundtur i den charmerende og arkitektonisk imponerende hovedstad. Vi ser blandt andet det smukke område, der huser byens parlamentsbygning, som ligger lige midt i Ottawa ved bredden af floden Canal Rideau. Hovedbygningen præges af smukke stenrelieffer og gargoiler – og ikke mindst tårnet, Peace Tower, der rager smukt op i himlen. Vi kigger også forbi det travle Byward Market, der indeholder et væld af butikker og restauranter. Markedet er et af byens ældste og største og breder sig over flere gader.

Efter at have set nærmere på Ottawa kører vi østover til Québec, der ligger i den franske del af Canada. I Canada er de to officielle sprog engelsk og fransk, men i Québec-provinsen er det eneste officielle sprog fransk. Québec er landets ældste by og blev grundlagt i 1608, og er også hovedstaden i provinsen.

 

Her bor du

Traveldoge Hotel & Convention Center
by Wyndham Quebec City

LÆS MERE OM HOTELLET → 

Måltider inkluderet

Morgenmad 

 

16.canada.rundrejser-til-canada-den-ultimative-canada-rejse.Dag_5.555x450
3.canada.rundrejser-til-canada-den-ultimative-canada-rejse.Dag_5.270x333
Dag 6Byrundtur med Ile d'Orleans og Montmorency-vandfaldet og tid til egne oplevelser

Om formiddagen er det tid til at se nærmere på Quebec, og vi starter i den gamle bydel med den berømte bymur. Québecs gamle bydel er på UNESCO’s verdensarvsliste og gennemskæres af en 5 km lang bymur, der inddeler byen i en øvre del (Haute-Ville) og en nedre (Basse-Ville). Der bliver tid til en guidet tur inden for bymurene, og vi ser også Battlefields Park, som rummer omkring 50 historiske artilleri-dele – som f.eks. kanoner – der er spredt ud over parken.

Vi tager også ud og besøger øen Ile d’Orleans og Montmorency-vandfaldet, som er det højeste i Québec-provinsen. Om sommeren afgiver det et nærmest gulligt skær på grund af flodens høje indhold af jern. Ile d’Orleans var et af de første områder i provinsen til at blive koloniseret af Frankrig, og en stor del af landets fransk-canadiere kan spore deres rødder tilbage til tidlige beboere på øen. De franske immigranter blev tiltrukket af øen på grund af dens frugtbare jord, og her voksede allerede dengang vilde vindruer – et paradis for franskmændene, der her befandt sig lang hjemmefra.

Eftermiddagen er afsat til, at du kan gå på opdagelse i byen på egen hånd. Uanset om du er til museumsbesøg, shopping eller hyggelige caféer, er der noget for enhver smag. Og når du bliver lækkersulten er det bare med at finde et sted, der serverer den fransk-canadiske klassiker poutine, der er en syndig blanding af pomfritter, sovs og smeltet ost.

 

Her bor du

Traveldoge Hotel & Convention Center
by Wyndham Quebec City

LÆS MERE OM HOTELLET → 

Måltider inkluderet

Morgenmad 

 

5.canada.rundrejser-til-canada-den-ultimative-canada-rejse.Dag_6.555x450
Montmorency_Vandfald_iStock-1344792805_333x270
Dag 7Byrundtur i Montreal og udsigt fra toppen af Mount Royal

Vi starter dagen med en fin køretur langs St. Lawrence-floden til Montreal. Ved ankomst får vi en spændende byrundtur gennem Montreal. Montreal er den største fransktalende by uden for Frankrig, og hvis man ikke vidste bedre, skulle man tro, at man var i Paris, når man bevæger sig rundt i bybilledet, læser menukort og hører folk tale sammen.

Et par af dagens højdepunkter er bolig- og finansdistrikterne, det historiske Old Montreal og det charmerende latinerkvarter, hvor latinstuderende og finere familier engang opholdt sig. Dagens tur går også forbi Montreal Olympic Stadium, gennem McGill-universitetets campus og til toppen af Mount Royal, hvorfra du får en enestående udsigt over byen.

 

Her bor du

Hotel Faubourg Montreal

LÆS MERE OM HOTELLET → 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

Skyline_Montreal_iStock-1467988287
Montreal_Pariserhjul_iStock-1339766717_333x270
Dag 8Sejlads i smukke omgivelser i Thousand Islands Nationalpark

Vi forlader Montreal og kører til Canadas mindste nationalpark Thousand Islands. Nationalparken ligger ved mundingen af St. Lawrence floden og indeholder 1864 små øer spredt ud i floden mellem Canada og USA. Siden 2002 har området været på UNESCOs liste over biosfærereservater. Vi tager på en sejlads mellem de mange øer og nyder den unikke og smukke natur som nationalparken har at byde på.

Om eftermiddagen venter der os et glædeligt gensyn med Toronto, når vi kører langs Lake Ontario tilbage til storbyen, hvor du har aftenen fri til at få de sidste canadiske minder med hjem.

 

Her bor du

Holiday Inn Express Downtown Toronto

LÆS MERE OM HOTELLET → 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

8.canada.rundrejser-til-canada-den-ultimative-canada-rejse.Dag_8.555x450
Skyline_Toronto_iStock-1040643480_333x270
Dag 9Afrejse fra Toronto til Calgary i det vestlige Canada

Vi tager til lufthavnen og flyver tværs over Canada til Calgary, hvor vi lander først på aftenen. Her har præriens olieforekomster sat deres præg på byen i form af himmelstræbende skyskrabere i glas og stål.

 

 

Her bor du

Holiday Inn and Suites Calgary South

LÆS MERE OM HOTELLET → 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

Finansdistrikt_Toronto_iStock-1133585345
Athabasca_glacier_iStock-1091920802_333x270
Dag 10Naturoplevelser i Banff National Park

Morgenen starter med sightseeing i Calgary, hvor vi hører om byens interessante historie. Vi kører forbi det store festivalområde, hvor det berømte Calgary Stampede finder sted en uge i juli hvert år med over 1 million besøgende. Vi ser også Calgary Tower og det flotte rådhus, der er bygget i sandsten. I centrum går vi en tur i Olympic Plaza, hvor præmieoverrækkelserne fandt sted under OL i 1988. På vores vej ud af byen stopper vi ved Den Olympiske By, hvorefter vi sætter kurs mod Rocky Mountains og byen Banff.

Banff er den mest populære by i Rocky Mountains og ligger i en bred dal ved Bow River med flot udsigt til de omkringliggende bjerge. Banff National Park blev oprettet allerede i 1885 og er dermed Canadas første nationalpark. Årsagen var, at man ville beskytte de mineralholdige kilder, der var fundet i området. Rejsens måske smukkeste udsigt kan du glæde dig til, når vi tager svævebanen til toppen af Sulphur Mountain. Herfra er der en pragtfuld udsigt over Bow Valley og floden, der skærer sig gennem bjergene. Vi kører forbi det prægtige Fairmont Banff Springs Hotel og nyder naturen ved Bow Fall. Om aftenen er der liv i den charmerende by og rig mulighed for at finde en hyggelig restaurant og bar.

 

Her bor du

Banff Aspen Lodge

LÆS MERE OM HOTELLET → 

Måltider inkluderet

Morgenmad   

 

Calgary_Tower_iStock-493840364
Dowtown_Calgary_iStock-1206333300_333x270
Dag 11Ad ikoniske Icefields Parkway til Lake Louise og tur med "snocoach" til Athabasca-gletsjeren

I dag skal vi tidligt afsted, da vi skal tilbringe hele dagen i den fantastiske natur, som området byder på. Vi kører den smukke strækning nordpå ad den sceniske rute Icefields Parkway, der forbinder Banff og Jasper.

Det bliver 230 kilometer med de flotteste naturscenerier, og er vi heldige, er der chance for at spotte en bjørn i vejkanten. Icefields Parkway snor sig mellem forrevne bjerge, forbi gletsjere, søer og vandfald og i højderne over de to pas: The Bow og Sunwapeta.

Vi stopper flere steder i løbet af dagen og nyder naturen. Første stop er ved søen Lake Louise, der er kendt for sit smukke, turkisblå vand. Det fortryllende grønblå farvespil i vandet skyldes små sten- og jordpartikler, som føres med fra gletsjernes smeltevand og reflekterer lyset. Vi får mulighed for at opleve det fantastiske syn, der i al sin pragt ligger lysende turkisblå mellem tæt nåleskov og vejrbidte bjerge med sne på toppen.

Dernæst betages vi af det smukke syn over Bow Lake og i særdeleshed over Peyto Lake, hvor smeltevandet fra Peyto-gletsjeren løber i, hvilket giver vandet sin flotte turkisblå farve.

Eftermiddagens højdepunkt er Columbia Icefields, der er det største gletsjerområde i Nordamerika med seks gletsjere. Her kommer du på tur med “snocoach” op til Athabasca-gletsjeren, hvor du kommer til at gå på sne, der faldt for 400 år siden – og det er tankevækkende, at iskappen visse steder er op til 350 meter tyk!

 

Her bor du

Banff Aspen Lodge

LÆS MERE OM HOTELLET → 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

14.canada.rundrejser-til-canada-den-ultimative-canada-rejse.Dag_11.555x450
Jasper_Bj_rne_iStock-935815792_333x270
Dag 12Smukke Emerald Lake og videre via naturskønne Rocky Mountains til byen Kamloops

Vi begiver os vestover gennem Rockiy Mountains billedskønne landskaber mod bjergbyen Kamloops. Vi gør stop ved den smukke sø Emerald Lake i Yoko National Park. Søen er en af de fineste i de canadiske Rocky Mountains og ligger omkranset af bjergkæden The President Range, der former et naturligt amfiteater omkring søen. Kombinationen af det fine bjergstøv, smeltevandet og solens stråler giver søen den helt unikke farve. Vi oplever den imponerende klippeformation Natural Bridge, hvor vandet fosser igennem. Vi stopper også ved udsigtspunktet til Spiral Tunnel, der åbnede i 1909 for jernbanen Canadian Pacific Railway for at reducere stigningsprocenterne gennem tunnellerne.

Herfra tager vi vejen igennem Glacier National Park, som blev etableret i 1886 og er en af syv nationalparker i British Columbia. Nationalparken er prydet med store aktive gletsjere, høje tinder og et af Canadas største hulesystemer. Vi passerer bjergpasset Rogers Pass, og vores sidste stop, inden turen slutter sidst på eftermiddagen i Kamloops, er i feriebyen Sicamous, der også er kendt som verdens husbådehovedstad.

Kamloops blev grundlagt i 1812 og var tidligere handelsstation. Her kom indianere og pelsjægere for at bytte skind til daglige fornødenheder. Vi overnatter en enkelt nat i byen Kamloops.

 

Her bor du

Hampton Inn by Hilton Kamloops

LÆS MERE OM HOTELLET → 

Måltider inkluderet

Morgenmad 

 

13.canada.rundrejser-til-canada-den-ultimative-canada-rejse.Dag_12.555x450
Grizzly_Knight_Inlet_iStock-497035202_333x270
Dag 13Ankomst til Vancouver og byrundtur med Stanley Park og Gastown

Midt på dagen når vi til Vancouver, der ligger med den flotteste placering ved Stillehavet. Byen er en af de få storbyer, hvor naturoplevelserne er inden for rækkevidde. Dét kommer du til at opleve på eftermiddagens byrundtur, hvor vi besøger Stanley Park – et 400 hektar stort naturområde med 10 kilometer kystlinje, strande, vandrestier, udsigtspunkter og ikke mindst en berømt samling af totempæle.

Vi oplever også den gamle bydel Gastown med brostensbelagte gader og gamle lygtepæle og ser dampuret, der hver time sender kaskader af damp afsted. Vi går også lidt på opdagelse i området omkring Canada Place. Vi kører gennem byens Chinatown, der opstod i 1890’erne, da kineserne valfartede til Vancouver for at arbejde i minerne og med etableringen af den trans-canadiske jernbane. I dag er kinesisk således det næstmest talte sprog i storbyen med engelsk som det mest udbredte.

 

Her bor du

Best Western Plus Sands

LÆS MERE OM HOTELLET → 

Måltider inkluderet

Morgenmad  

 

Downtown_Vancouver_iStock-1157634917
Sp_khugger_Vancouver_Island_iStock-1446112648_333x270
Dag 14Tid til egne oplevelser i Vancouver

Dagen er fri til at udforske Vancouver på egen hånd. For dem, der har lyst, vil rejselederen arrangere en tur med svævebanen til toppen af Grouse Mountain. Efter kun otte minutter er du oppe i højderne, hvor du kan nyde den spektakulære udsigt over Vancouver, der tydeligt understreger storbyens storslåede beliggenhed.

Hvis du vil shoppe, er hovedgaden Robson, bydelen Gastown og Granville Island oplagte muligheder. Når det bliver frokosttid, så er der et stort udvalg af hyggelige restauranter og caféer med madspecialiteter fra hele verden. Du kan også stille dig op i køen ved de små madtrucks, hvor folk stimler sammen om dampende varme retter serveret fra f.eks. en lille campingvogn. Du kan finde et godt udvalg  af foodtrucks i området bag Vancouver Art Gallery,  og det er ikke fast food, du får serveret!

Afslut eventuelt dagen i den roterende restaurant “Top of Vancouver”, der ligger i 167 meters højde på toppen af Harbour Centre. Her kan du slappe af og nyde en drink eller en dejlig middag – alt imens du bliver præsenteret for en imponerende udsigt og kommer alle verdenshjørner rundt i løbet af 60 minutter.

 

Her bor du

Best Western Plus Sands

LÆS MERE OM HOTELLET → 

Måltider inkluderet

Morgenmad 

 

11.canada.rundrejser-til-canada-den-ultimative-canada-rejse.Dag_14.555x450
Vandfald_iStock-171156780_333x270
Dag 15Det eventyrlige krydstogt begynder

Midt på formiddagen begiver vi os til havnen i Vancouver, hvor krydstogtskibet ”Celebrity Solstice” ligger klar ved kajen.

Rammerne for de næste syv dage er luksuriøse og perfekte, når vi skal opleve Alaskas uberørte natur både til lands og til vands. Listen over skibets guidede ture er næsten endeløs, og du kan bestille dine favoritture enten hjemmefra eller om bord. Det store udvalg dækker alle aktivitetsniveauer og interesser. Du kan  for eksempel komme på fotosafari blandt rigt dyreliv, på fisketur, flyve med vandflyver eller helikopter til endnu mere øde områder, tage på whale watching – eller hvad med en tur ud i vildmarken for at spejde efter bjørne?

Rejselederen står naturligvis til rådighed på hele krydstogtet og vil undervejs arrangere fælles informationsmøder for at fortælle om Alaskas historie og de steder, vi oplever undervejs. Du kan altid spørge rejselederen om gode råd og hjælp til at bestille eventuelle udflugter. I de byer, hvor vi lægger til, vil rejselederen arrangere gåture for alle, som har lyst til at gå med.

Afsejling fra Vancouver kl. 16.30

Bemærk venligst!
Afgangs- og ankomsttidspunkter gældende for krydstogtskibet er vejledende og kan variere alt efter rejsen.

 

Her bor du

Celebrity Solstice Alaska Cruise

LÆS MERE OM HOTELLET → 

Måltider inkluderet

All inclusive og drikkepakke

 

9.canada.rundrejser-til-canada-den-ultimative-canada-rejse.Dag_15.555x450
Gastown_Ur_iStock-1371799403_333x270
Dag 16Sejlads i den canadiske skærgård gennem Inside Passage

Der sejles gennem den berømte Inside Passage – sejlruten, der snor sig mellem utallige små og store øer ud for Canadas vestkyst. Der er meget at se undervejs, men også rigtig meget at opleve om bord på skibet. De 1.200 ansatte servicerer dig 24 timer i døgnet og får dig til at føle, at du er den eneste gæst om bord.

Skibet er kendt for sin fremragende service og har ud over cocktailbar og restauranter, der tilbereder dejlige veltillavede retter, også fitnesscenter, biograf, jacuzzi og indendørs pool. Ud over hovedrestauranterne findes der også et udvalg af specialrestauranter, barer og caféer, hvor du kan spise, når du har lyst. Hver aften kan du se et af de mange fantastiske shows i det store to-etagers teater eller nyde live-musik i en af de mange hyggelig lounges.

 

 

Her bor du

Celebrity Solstice Alaska Cruise

LÆS MERE OM HOTELLET → 

Måltider inkluderet

All inclusive og drikkepakke

 

iStock-535167921_450-555
iStock-1416772927_333-270
Dag 17Der lægges til i Icy Strait Point

Icy Strait Point er det første sted, vi lægger til i Alaska. Her går vi i land først på eftermiddagen. Lidt syd for havneanløbet ligger den historiske by Hoonah, der er den største bosættelse med Tlingit-indianere i Alaska. Indianerkulturen trives her, og du kan se udskårne totempæle og kanoer lavet efter gamle traditioner. Omkring Hoonah er der en stor koncentration af Alaskas brune bjørne, og om sommeren kan man se de mange migrerende pukkelhvaler.

Der tilbydes flere forskellige ture i Icy Strait Point, blandt andet en tur der fortæller om Tlingit-kulturen, en tur til Glacier Bay National Park med vandflyver, hvalsafari eller bjørnesafari.

Ankomst kl. 13.30
Afgang kl. 21.00

 

Her bor du

Celebrity Solstice Alaska Cruise

LÆS MERE OM HOTELLET → 

Måltider inkluderet

All invluesive og drikkepakke

 

Totemp_l_Duncan_iStock-484824368
10.canada.rundrejser-til-canada-den-ultimative-canada-rejse.Dag_17.270x333
Dag 18Til den kæmpemæssige Hubbard Glacier

Om formiddagen sejler vi til den kæmpestore Hubbard Glacier – vi ser den fra alle vinkler og har god tid til at nyde synet og få taget en masse billeder. Gletsjeren er blandt Canadas største naturfænomener og er den længste gletsjer i Nordamerika samt den mest aktive i Alaska. Gletsjeren er 10 kilometer bred, strækker sig over 100 klometer fra Mount Logan dybt inde i Yukon og er fra vandoverfladen på højde med et 30 etagers højhus. Hvis vi er heldige, ser vi både fugleliv og sæler, og vi kan høre gletsjeren knage og brage, mens den skubber sig over landskabet og kælver små og store isbjerge.

 

Her bor du

Celebrity Solstice Alaska Cruise

LÆS MERE OM HOTELLET → 

Måltider inkluderet

All incluesive og drikkepakke

 

Celebrity_Solstice_-_skib_natur_450-555
iStock-136260540_333-270
Dag 19Ægte vildmarkseventyr i Alaskas hovedstad, Juneau

Omkring Alaskas hovedstad, Juneau, venter vildmarksoplevelserne på os. Det er tankevækkende, at ingen veje fører til Juneau, der trods alt har været hovedstaden i Alaska siden 1906. Det er kun muligt at nå byen via fly eller skib. Byen blev grundlagt i 1880 under guldfeberen, og på trods af at guldet og guldgraverne er væk, er naturens ressourcer stadig den vigtigste indtægtskilde. I havet omkring Juneau kan man se spækhuggere, pukkelhvaler og sæler boltre sig. Vi har hele dagen til rådighed i Juneau, og du har her mulighed for at tage på hvalsafari, komme på en flyvetur over gletsjerlandskabet til Mendelhall Glacier, eller tage med på fotosafari til lands og til vands.

Ankomst kl. 7.30
Afgang kl. 19.00

 

 

Her bor du

Celebrity Solstice Alaska Cruise

LÆS MERE OM HOTELLET → 

Måltider inkluderet

All inclusive og drikkepakke

 

15.canada.rundrejser-til-canada-den-ultimative-canada-rejse.Dag_19.555x450
Tofino_hval_iStock-590267960_333x270
Dag 20Tlingit-indianernes kultur og totempæle i Ketchikan

Først på eftermiddagen lægger vi til i den lille by Ketchikan, der er kendt som verdens laksehovedstad, og fiskeentusiaster valfarter til den lille fiskerby. Byen er også kendt for sine maleriske huse, der er bygget på pæle ude i vandet i den berømte og berygtede Creek Street. Det er også her i Ketchikan, at du kan opleve verdens største samling af totempæle.

Der tilbydes flere udflugter her. Du kan bl.a. komme på tur i det historiske Ketchikan inkl. et skovhugger-show, tage på en fisketur, hvor fangsten bliver tilberedt i hyggelige omgivelser på stranden, eller se det hele lidt fra oven på flyvetur til en lakseyngleplads, hvor bjørnene fisker. Ønsker du at komme på bjørnesafari, anbefaler vi, at du gør det her.

Ankomst kl. 14.00
Afgang kl. 20.30

 

 

Her bor du

Celebrity Solstice Alaska Cruise

LÆS MERE OM HOTELLET → 

Måltider inkluderet

All inclusive og drikkepakke

 

iStock-1645257055_450-555
iStock-499383853_333-270
Dag 21Nyd livet om bord på det luksuriøse skib

Der sejles atter sydpå gennem vestkystens imponerende sceneri i Inside Passage. Slap af og nyd synet. Og er du mæt af naturens mange oplevelser, er der masser af aktiviteter om bord, du kan fornøje dig med.

 

 

 

Her bor du

Celebrity Solstice Alaska Cruise

LÆS MERE OM HOTELLET → 

Måltider inkluderet

All inclusive drikkepakke

 

Celebrity_Solstice_-_skib_450-555
Dag 22Farvel til krydstogtskibet og hjemrejse fra Vancouver

Om morgenen ankommer vi til Vancouver, hvor vi vinker farvel til krydstogtskibet. Her venter bussen på os, og vi skal på en smuk køretur nordpå ad Highway 99 til Shannon Falls Provincial Park, der er hjem for det 335 meter høje vandfald, Shannon Falls. Hen på eftermiddagen kører vi mod lufthavnen og flyver tilbage til Danmark.

Ankomst i Vancouver kl. 6.00

 

Bemærk: På afgangen 14. juli 2024 kører vi direkte fra skibet til lufthavnen og kommer derfor ikke til Shannon Falls.

 

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Drikkepakke

 

17.canada.rundrejser-til-canada-den-ultimative-canada-rejse.Dag_22.555x450
Vancouver_Skyline_iStock-504657339_333x270
Dag 23Ankomst til Danmark

Vi lander igen i Danmark – med kufferten fuld af skønne rejseminder.

 

Vancouver_bjerg_tr_iStock-466256299

Afrejsedatoer

Afrejse dato
Varighed
Pris pr. person
Rejseleder
Afrejse fra
25. august 2024
Varighed23 dage
51.995 kr. pr. person
RejselederSøren Dalsgaard
Afrejse fraKøbenhavn, Aalborg
Kontakt os på
70 22 66 00
[email protected]
Afrejse fra København Kontakt os på
70 22 66 00
[email protected]
Indenrigstilslutning Aalborg lufthavn+ 1.250 kr. pr personKontakt os på
70 22 66 00
[email protected]

Der er desværre ikke flere afgange lige nu – hold øje med siden eller kontakt os på [email protected] eller 70 22 66 00 .

De nye datoer bliver også annonceret i vores nyhedsbrev, så hvis du ikke allerede er tilmeldt, er det en god ide at melde dig til her .

NIagara_Falls_Horseshoe_Ontario_iStock-1346270784_450-555
Vancouver_skyline
Elg_Jasper_NP-iStock-1208695753_323-390
Chateau_Frontenac_Quebec_iStock-534601687_323x390
Mount_Royal_Park_iStock-1213933482_333x270

Rejsen inkluderer

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på gode hoteller/lodges
 • Overnatning indvendig dobbeltkahyt I2 på luksus-krydstogtskib
 • 14 x morgenmad
 • Al transport og udflugter inkl. entréer og nationalparkgebyrer jf. program
 • Sightseeing i Montreal, Quebec, Toronto og Ottawa
 • Sejlads i Thousand Islands National Park
 • Adgang til observationsdækket på CN Tower i Toronto
 • Sejlads ved de mægtige vandfald Niagara Falls
 • Sightseeing i Banff Nationalpark
 • Tur med Banff Gondola til Sulphur Mountain
 • Besøg ved Lake Louise og Emerald Lake i Banff National Park
 • Icefields Parkway og tur med "snocoach" til Athabasca-gletsjeren
 • Byrundtur i Vancouver
 • 7-nætters krydstogt til Alaska med Celebrity Cruises og mulighed for spændende udflugter
 • All inclusive på krydstogtskibet
 • Underholdning på krydstogtskibet
 • Classic drikkevare-pakke (værdi kr. 5.195 og gælder et stort udvalg af sodavand, læskedrikke, juice, øl, vin, cocktails, drinks og spiritus til en værdi af maks. 9 USD pr. drikkevare)
 • Basic Wi-Fi-pakke (værdi kr. 990 og som giver mulighed for at browse på nettet, sende e-mails og sms)
 • Drikkepenge om bord på skibet og havneskatter (værdi kr. 2.475)
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg inkl. enkeltkahyt i indvendig kategori kr. 19.995
 • Visum til Canada: CAD 7 (ETA-ansøgning udfyldes og betales direkte på internettet inden afrejse)
 • Visum til USA: USD 21 (ESTA-ansøgning udfyldes og betales direkte på internettet inden afrejse)
 • Drikkepenge til chauffør – beregn ca. 3 dollars pr. dag pr. person
 • Opgradering til Udvendig kahyt O2: kr. 2.195
 • Opgradering til Balkon kahyt V2: kr. 4.495
 • Opgradering til Udvendig singlekahyt O2 kr. 4.390
 • Opgradering til Balkon singlekahyt V2 kr. 8.990
 • Ved afrejse fra Aalborg kr. 1.250 (på forespørgsel)
 • Administrationsgebyr kr. 125

Mød din rejseleder

NÅR REJSEN GÅR TIL CANADA

Få styr på pas, visum, vaccinationer, klima & valuta

Når du tager afsted på en rundrejse til Canada med dansk rejseleder, er der nogle praktiske oplysninger, som du skal have styr på både før, under og efter rejsen. Nedenfor finder du et overblik over al den relevante praktiske information såsom pas- og visumregler, lokale skikke og gode råd til din rejse i Canada.

 

Dansk_pas
Globus

På krydstogt med Celebrity Cruises

Inden afrejse

Ombord på skibet

Mad og drikke på skibet

Drikkepenge, sygdom og rygning

Gæster med specielle behov

Sikkerheden ombord

I land og udcheckning

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!