Luksuskrydstogt gennem Panamakanalen – fra Fort Lauderdale

4,7 UD AF 5

Stik til søs gennem en af menneskets største ingeniørmæssige bedrifter

Glæd dig til et uovertruffent eventyr, der forener to verdenshave og rejseoplevelser i intet mindre end seks forskellige lande på én og samme rejse: Colombia, Panama, Costa Rica, Guatemala, Mexico og USA – og derudover et besøg i det britiske territorium Caymanøerne! Selvfølgelig krydret med luksusliv til søs om bord på det prisbelønnede krydstogtskib Celebrity Summit – og i skønt selskab med en dansk rejseleder.

Rejsen begynder med sightseeing i farverige Miami, hvorefter vi stævner ud mod Atlanterhavet. Grand Cayman på Caymanøerne tager imod os med skøn caribisk stemning, og i Cartagena i Colombia følger vi i fodsporene på spanske søfarere og europæisk kolonihistorie. Rejsens ultimative højdepunkt venter, når vi begynder sejladsen gennem Panamakanalen, en ingeniørmæssig bedrift, der forcerer vild regnskov, og som for altid ændrede verdens søfart. Vi betages af de enorme slusemekanismer i verdens vigtigste smutvej, mens vi fascineres af den århundredlange og dramatiske historie, der førte til byggeriet af Panamakanalen.

Efter Panamakanalen venter oplevelserne på Stillehavskysten som perler på en snor med besøg i den fortryllende tågeskov Monteverde i Costa Rica, knejsende vulkaner og kolonihistorie i Antigua i Guatemala og ferieperlen Mazatlán på den mexicanske riviera. Ankeret kastes til slut i englenes by, Los Angeles, hvor vi runder krydstogtets mange oplevelser af med filmglamour, vajende palmer og californisk luksusliv.

Rejsen er et perfekt miks af skøn afslapning til søs, spændende udflugter med dansk rejseleder og stort set alt inkluderet! 

Fra kr. 42.995

Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, hotelværelse osv.

19 dage med dansk rejseleder

Vores rejseledere er specialister og har stor faglig viden inden for hver deres felt, og de er samtidig dygtige formidlere af deres store viden om historie, kultur og natur

Overnatning

Ophold i delt dobbeltværelse på flot 4-stjernet hotel

 

Overnatning i indvendig dobbeltkahyt på luksus-krydstogtskib

 • Du besøger 6 meget forskellige lande – med fuldt udflugtsprogram inkluderet
 • Du forkæles med luksusliv om bord på krydstogtskibet
 • Du sejler fra verdenshav til verdenshav gennem Panamakanalen
 • Du nyder all inclusive, drikkepakke og Wi-Fi-pakke på krydstogtskibet
 • Du kommer på sightseeing i både Miami og Los Angeles
Beskrivelsen af hvad der er på billedet - SEO
Cartagena_iStock-1292967541_323-390
Sluse_Miraflores_Panama-kanalen_iStock-1145264754_333-270
Rutekort over krydstogtet genenm Panamakanalen

Dagsprogram

Fold alle dage ud
Dag 1Afrejse fra Danmark og ankomst til Miami

Et eventyrtogt gennem Mellemamerika er i sigte – fra verdenshav til verdenshav! Med frit skue til skumsprøjt på bølgerne, blå himmelhvælving og utrolige oplevelser i intet mindre end seks forskelligartede lande. I dag flyver vi fra Danmark til Miami, hvor rejsens første af mange store oplevelser venter. Vi lander i lufthavnen sidst på eftermiddagen, hvorefter vi kører til vores hotel, hvor vi tjekker ind.

 

 

 

Her bor du

The Gates Hotel South Beach – Doubletree by Hilton

 LÆS MERE OM HOTELLET →

 

 

 

10.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_1.555x450
Dag 2Sightseeing i Miami og afgang med krydstogtskibet

Efter en dejlig nats søvn tager vi sammen med vores rejseleder på sightseeing i Miami, hvor vi oplever byens største højdepunkter og skønneste perler. Her stråler solen, neonskiltene og butiksruderne om kap med hinanden. Flankeret af palmetræer smyger Ocean Drive sig langs kysten – kun et stenkast fra den næsten endeløse sandstrand, hvor de ikoniske livredderhuse har frit kig til Atlanterhavets bølger. I Miami South Beach breder art déco-bygningerne sig dekorativt i gadebilledet. I bydelen Little Havana er det som at være dumpet ned på Cuba, og fra butikkerne på Southwest Street i det centrale Miami strømmer salsarytmerne ud og sikrer den helt rigtige muntre feriestemning. Og Collins Avenue, Washington Avenue og Lincoln Road er livsnerver gennem Floridas forførende og livlige metropol.

Efter at have set nærmere på Miami kører vi mod Fort Lauderdale, hvor vores eventyrlige krydstogt gennem Mellemamerika starter. 

Om eftermiddagen går vi forventningsfulde om bord på skibet og tjekker ind. Det er nu tid til at vinke farvel til det amerikanske fastland for de næste mange dage, når vi stævner ud med kursen sat mod storartede oplevelser i både Grand Cayman, Colombia, Panama, Costa Rica, Guatemala, Mexico og til sidst atter USA. 

Resten af dagen har du tid til at udforske dine nye, luksuriøse rammer om bord på krydstogtskibet Celebrity Summit, mens det skyder ubesværet gennem Det Caribiske Hav.

Afsejling fra Fort Lauderdale kl. 16.00

 

 

 

Her bor du

Celebrity Summit

 LÆS MERE OM SKIBET →

 

 

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

30.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_2.555x450
34.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_2.270x333
Dag 3Vi nyder det søde krydstogtliv til søs

Vi tilbringer dagen til søs, så vi har god tid til at lære skibet godt at kende. Her kan du udforske skibets mange forskellige spisesteder og barer. Du kan nyde den caribiske sol danse over himlen fra en solseng på soldækket, tage forfriskende svømmeture i poolen eller måske forkæle dig selv med en afslappende tur i spa – med panoramaudsigt til hav og himmel – så er scenen vist sat for ultimativ afstresning. Du kan også prøve dit held af i kasinoet, shoppe løs i butikkerne, blive underholdt i teateret eller fordybe dig i biblioteket. Du kan altid holde dig opdateret i skibets eget aktivitetsprogram, der findes om bord.

Alt imens vi nyder det søde krydstogtliv, fører skibets kaptajn os gennem Det Caribiske Hav og sikrer os en fortryllende kulisse for vores rejse. Vores tanker går dovent til bløde bountystrande, vajende palmer, caribiske rytmer og revolutionshistorie, når vi passerer Cuba. Og vi begynder at glæde os til de mange eventyr, der venter i horisonten.

 

 

 

Her bor du

Celebrity Summit

 LÆS MERE OM SKIBET →

 

 

 

Måltider inkluderet

All inclusive og drikkepakke ombord på skibet

 

3.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_4-5.555x450
23.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_4-5.270x333
Dag 4Ankomst til Grand Cayman – med byvandring i hovedstaden George Town

Omgivelserne bliver næppe mere eksotiske og postkortskønne end på Caymanøerne i Det Caribiske Hav. Du kan derfor glæde dig til at gå i land på den største af øerne, Grand Cayman. Her hilser hvide paradisstrande, krystalblåt hav og en afslappet caribisk atmosfære dig velkommen. Caymanøerne er oversøisk territorium, der hører under Storbritannien og er bl.a. velbesøgt for sine fænomenale betingelser for dykning og snorkling. Ønsker du at give dig i kast med det fantastiske undervandsliv, anbefales det at tilkøbe en af skibets udflugter.

For dig, der vil opleve Grand Cayman til lands, tager vi i godt selskab med rejselederen på byvandring i Caymanøernes hovedstad, George Town. Byen er hjem for omtrent 27.000 indbyggere og har flere seværdigheder, der fortjener dit besøg. På vores byvandring bliver vi klogere på Caymanøernes historie og kultur. Videre i historiens spor træder vi, når følger promenaden til det maritime springvand udformet som en pigrokke. Her fortsætter vi gennem shoppingcentret Bayshore Mall, hvor vi midt mellem det moderne shoppingliv oplever Caymanøernes ældste historiske levn. Nemlig en trinbrønd tilbage fra det tidlige 1700-tal. Brønden blev opdaget i 2023 og er siden blevet fremvist gennem et glaspanel for sin historiske betydning. 

Vi fortsætter vores færd gennem Caymanøernes fascinerende historie, når vi begiver os mod Heroes Square. På vores vej møder vi møder et farvestrålende vægmaleri, der afbilder øernes historie. Derefter venter Wall of Honour, der er en mindevæg med navnene på 500 borgere, der har bidraget til positivt til udviklingen af Caymanøerne. Vi ser også klokketårnet fra 1937, der blev bygget til minde om King George 5. 

Ved Fort George oplever vi Grand Caymans gamle fort, der blev brugt til at beskytte øen mod spanske plyndringer og pirater. Fortet stammer fra 1700-tallet og har siden gennemgået en renovering, hvor der er lavet replikaer af bl.a. en kanon og en udsigtspost, brugt af den lokale forsvarsstyrke under 2. verdenskrig. Vi ser desuden et 3-fags vægmaleri, der viser forskellige scener fra fortets århundredelange historie. 

Vi bevæger os tilbage til nutidens Grand Cayman, hvor vi besøger et lokalt marked, hvor der handles kunsthåndværk, og fiskemarkedet, hvor dagens friske fangst langes over disken, inden der er afsejling med krydstogtskibet.

Ankomst kl. 09.00
Afsejling kl. 17.00

 

 

Her bor du

Celebrity Summit

 LÆS MERE OM SKIBET →

 

 

 

Måltider inkluderet

All inclusive og drikkepakke ombord på skibet

 

Caribisk strand med udsigt til krydstogtskib og palmer i George Town på Grand Cayman
Koralrrev ud for George Town på Grand Cayman
Havnepromenade og blå himmel i George Town på Grand Cayman
Dag 5Vi nyder det søde krydstogtliv til søs

Vi tilbringer endnu en dag til søs. Her har du en hel dag til at udforske de mange muligheder, aktiviteter og faciliteter, der findes om bord på krydstogtskibet. I skibets eget aktivitetsprogram, der findes om bord, kan du altid holde dig opdateret. Der er også rig mulighed for at nyde en dag med afslapning på soldækket, ved poolen, i spa eller i en af skibets mange restauranter og barer. Mens vi nyder krydstogtlivet, sætter vores kaptajn kursen mod nye oplevelser i Colombia.

 

 

 

Her bor du

Celebrity Summit

 LÆS MERE OM SKIBET →

 

 

 

Måltider inkluderet

All inclusive og drikkepakke ombord på skibet  

 

Celebrity-Summit-deck-450x555
Dag 6Ankomst til Colombia – med byrundtur i kolonitidens fodspor i Cartagena

I takt med at solen rejser sig over horisonten, nærmer vi os Colombias kyst. Vi kaster anker ved Cartagena, der blev grundlagt som en vigtig havneby af den spanske kommandør Pedro de Heredias tilbage i 1533. Kommandøren gav byen dens navn, Cartagena de Indias, som en reference til den spanske havneby Cartagena, hvorfra de første spanske tilflyttere stammede.

Vi følger i sporet på datidens europæiske opdagelsesrejsende og søfarere, når du i godt selskab med vores danske rejseleder begiver dig mod fæstningen Castillo de San Felipe de Barajas, der troner som en af Spaniens mægtigste fæstninger i de tidligere spanske kolonier. Ud over fæstningens massive størrelse, betages du også af den strategiske udformning med et netværk af tunneller, der sindrigt røbede selv den mindste lyd fra en fjendes indtrængen og muliggjorde, at spanierne nemt kunne kommunikere med hinanden under angreb. Du nyder selvfølgelig også den flotte udsigt over Cartagena by og havet, der for flere hundrede år siden sikrede spanierne godt udsyn til pirater og andre ubudne gæster på jagt efter spaniernes erobrede skatte.

Vi fortsætter dagens historiefortællinger, når vi besøger den gamle bydel i Cartagena, der er på UNESCOs verdensarvsliste som en af verdens bedst bevarede kolonibyer. Her skal vi se Las Bovedas, der med sin solskinsgule farve lyser smukt op i bybilledet. Bygningen er flankeret med 47 hvælvinger og 23 små kupler, og stemningen fra besøgende og boder med lokalt håndværk breder sig lystigt. Vi ser bygningen udefra – og lad ikke det venlige ydre snyde dig – for Las Bovedas blev i sin tid bygget som ammunitionslager til fortet og den spanske hær, og ifølge lokale legender blev bygningen under borgerkrigen brugt som fangehul, hvor fangerne på grund af bygningens maritime placering til tider sad i vand til knæene, når tidevandet skyllede ind.

Videre går dagens udflugt til den lille grønne oase Parque Marina med sin flotte placering ud til Det Caribiske Hav og den smukke katedral, hvis fint dekorerede tårn skuer ud over byens tage. Vores byrundtur fortsætter til Plaza de la Aduana, der er den gamle bydels ældste og største plads. Pladsen blev under kolonitiden brugt til parader og var ramme om flere vigtige regerings- og administrationsbygninger. Her ser vi Columbus-statuen i midten og byens rådhus’ smukke ydre, inden vi tager videre til San Pedro Calver-kirken, som er endnu et prægtigt eksempel på kolonitidens arkitektur. Hvis kirken har åbent, kigger vi indenfor. Udflugtens sidste to stop er ved pladserne Plaza Bolivar og Plaza Santo Domingo. På Plaza Bolivar betragter vi kolonitidens fine, balkonklædte bygninger, der kaster kølende skygger i den caribiske varme, og på Plaza Santo Domingo ser vi en af byens mest berømte pladser. Pladsen er beliggende i hjertet af den gamle bydel og var under den spanske inkvisition en dyster kulisse for henrettelser af folk, der ikke delte den katolske tro. Fortiden gyser i os og står i skærende kontrast til det muntre folkeliv, der møder os på pladsen i dag.

Efter en oplevelsesrig byrundtur i den gamle spanske koloniby, begiver vi os om eftermiddagen tilbage mod krydstogtskibet og nyder aftenen om bord, mens kaptajnen sætter kurs mod Panama.

Ankomst kl. 8.00
Afsejling kl. 16.00

 

 

 

Her bor du

Celebrity Summit

 LÆS MERE OM SKIBET →

 

 

 

Måltider inkluderet

All inclusive og drikkepakke ombord på skibet  

 

33.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_6.555x450
19.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_6.270x333
31.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_6.390x323
Dag 7Ankomst til Panama – byrundtur i Panama City og besøg ved sluserne ved Miraflores

Først på formiddagen går vi i land i Panama, hvor vi skal på byrundtur i landets hovedstad, Panama City. På vejen hertil får vi lejlighed til at nyde synet af Panamakanalen, inden den moderne bydel med høje skyskrabere, der spejler sig i tropesolen, stjæler vores opmærksomhed. Panama City opstod helt tilbage i 1519, men med byggeriet af Panamakanalen og byens strategiske placering voksede byen stødt. Byen har således i dag et betydningsfuldt finanscentrum og ligger desuden smukt flankeret med hvide sandstrande og Panamabugtens azurblå vande. 

På byrundturen besøger vi den nye bydel, hvor vi beundrer de moderne bygningskonstruktioner, og vi spoler tiden tilbage i den gamle bydel, Casco Antiguo, også kendt som Casco Viejo. 

I løbet af dagen begiver vi os forbi flere af byens seværdigheder såsom kunstmuseet i bygningen Las Bovedas, hvor man tidligere opbevarede guld. Vi slentrer langs promenaden Las Bovedas, hvorfra vi nyder en af de bedste udsigter over Panama City. Videre går turen til ruinerne af Santo Domingo-kirken og dens berømte flade hvælving, ”flat arch”, San Jose-kirkens smukke guldbelagte alter, San Francisco de Asis-kirken, Panamakanal-museet, det nationale teater, katedralen, præsidentpaladset og talrige øvrige kirker og monumenter fra kolonitiden. 

I løbet af dagens byvandring spiser vi frokost på en lokal restaurant. 

Efter byvandringen tyvstarter vi på rejsens ultimative højdepunkt – selvfølgelig Panamakanalen! Vi skal nemlig se nærmere på en af de mægtige sluser, Miraflores! Her ser vi slusemekanismerne i selskab med en lokalguide, der gør os meget klogere på ingeniørkunsten – og forhåbentlig får vi chance for at se slusen i aktion, når skibe tager turen gennem kanalen. Vi besøger også den tilhørende udstilling, hvor vi bliver klogere på panamakanalens fascinerende historie og dens vægtige internationale betydning. 

Til slut på dagen besøger vi gruppen af tre øer kaldet ”Causeway”, der er brofast forbundet til Panamakanalens munding. Øerne var tidligere brugt af USA som en strategisk forsvarsposition af Panamakanalen. 

Ankomst kl. 9.30
Afsejling kl. 18.00

 

 

Her bor du

Celebrity Summit

 LÆS MERE OM SKIBET →

 

 

 

Måltider inkluderet

Frokost   All inclusive og drikkepakke ombord på skibet  

 

Udsigt over skyline i Panama City
Smuk bygningsfacade med blå skodder i den gamle bydel Casco Viejo i Panama City
Miraflores-slusen i Panamakanalen
Causeway-vej i Panama City med orange bænk, træ og blå himmel
Dag 8Gennem et af menneskehedens vidundere – Panamakanalen

Tidligt om morgenen kan du slå øjnene op til rejsens ubetingede højdepunkt! Vi begynder nemlig sejladsen igennem Panamakanalen. Et af verdenshistoriens største menneskeskabte vidundere – og bag det enorme projekt gemmer der sig en næsten endnu mere fascinerende historie! En historie om europæiske opdagelsesrejsende med visionære ambitioner, kuldsejlede drømme, mægtige bedrifter, internationale disputter, ukendte tropesygdomme, tusindvis af døde og milliarder af dollars. En flere hundreder år lang og dramatisk historie, der til sidst ændrede verden og søfarten for altid, da de to største verdenshave blev forbundet tværs igennem et kontinent og dermed sparede sejlende den mange tusind kilometer lange vej rundt om Sydamerika. Når du først står og spejder ud over rælingen og overværer de komplekse slusesystemer, der fører dig gennem den verdensberømte kanal, er dét ord, der bedst beskriver oplevelsen, ganske enkelt ”Wauw”!

I 1914 stod byggeriet af Panamakanalen færdigt, og USS Ancon sejlede som det første skib igennem kanalen d. 15. august. Siden har resten af søfarten fulgt i kølvandet, og den dag i dag passerer op imod 15.000 skibe årligt gennem verdens vigtigste smutvej, Panamakanalen. Alt fra enorme container- og krydstogtskibe til sejlbåde på jordomsejling tager turen.

Sejladsen gennem kanalen tager ca. 8-10 timer, så det sikrer os masser af tid til at beundre kanalens frodige junglebreder, betragte de enorme slusemekanismer og ikke mindst blive meget klogere på den fascinerende historie bag det skelsættende byggeri.

Ankomst kl. 6.00 – sejlads gennem Panamakanalen indtil ca. kl. 18.00

 

 

 

Her bor du

Celebrity Summit

 LÆS MERE OM SKIBET →

 

 

 

Måltider inkluderet

All inclusive og drikkepakke ombord på skibet  

 

4.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_8.555x450
2.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_8.270x333
27.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_8.390x323
Dag 9Vi nyder det søde krydstogtliv til søs

Efter rejsens helt store højdepunkt – sejladsen gennem Panamakanalen – nyder vi en dag til søs, nu på Stillehavssiden af Mellemamerika. Du har derfor rig mulighed for at fordøje gårsdagens oplevelser – måske fra en solseng, måske fra spaafdelingen eller måske fordybet på biblioteket? Du kan også orientere dig om aktiviteter og underholdning om bord på skibet eller begynde at glæde dig til de kommende dages spændende oplevelser, der venter os i det nye verdenshav.

 

 

 

Her bor du

Celebrity Summit

 LÆS MERE OM SKIBET →

 

 

 

Måltider inkluderet

All inclusive og drikkepakke ombord på skibet  

 

9.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_9.555x450
Dag 10Ankomst til Costa Rica – med tågeskov, vulkaner og vildt dyreliv i Monteverde

Om morgenen slår vi øjnene op til oplevelser i Costa Rica, hvor tågeskove, vulkaner, jungle og sandstrande sætter dagsordenen. En fjerdedel af landet udgøres af nationalpark, og her er naturen rig og farvestrålende som få andre steder i verden. Den frodige natur er et eldorado for landets enestående dyreliv med alt fra rødøjede løvfrøer til brøleaber og havskildpadder.

Vi lægger til kaj i havnebyen Puntarenas, og i kyndigt selskab med vores rejseleder og en lokalguide skal vi i dag besøge Monteverdes berømte og forunderlige tågeskov, der troner i 1.400 meters højde. Naturreservatets høje træer fanger skyerne, når de ruller ind fra havet og skaber et unikt klima med seks forskellige mikroklimaer. Tågeskoven bugner til følge med tusindvis af plantearter, og træerne er dækket af andre planter som bromelia, mos og orkideer. Der er en eventyrlig stemning, og den frodige verden er hjemsted for flere hundrede dyrearter, deriblandt seks katte bl.a. puma, magay og den lille vildkat jaguarundis. En af de mest berømte af de mere end 400 fuglearter, der findes i området, er også beboer i skoven – nemlig quetzal’en, der med sine metallisk grønne og røde farver er utroligt smuk. Det mest betagende er dens yndefulde bevægelser med de lange halefjer, der ligner smalle opslidsede palmeblade. Halefjerene blev højt værdsat af aztekerne og mayaerne. Vores lokalguide gør os klogere både på historierne, der knytter sig til den forunderlige tågeskov, og selvfølgelig på skovens eksotiske og unikke flora og fauna.

Efter mødet med naturens rige tager vi til den nærliggende by Santa Elena, hvor vi spiser frokost på en lokal restaurant. Herefter kører vi retur til skibet, hvor vi letter anker først på aftenen. 

Ankomst kl. 8.00
Afsejling kl. 18.00

 

 

 

Her bor du

Celebrity Summit

 LÆS MERE OM SKIBET →

 

 

 

Måltider inkluderet

Frokost   All inclusive og drikkepakke ombord på skibet  

 

29.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_10.555x450
7.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_10.270x333
Dag 11Vi nyder det søde krydstogtliv til søs

Dagen tilbringes til søs med kurs fra Costa Ricas jungleklædte kyster forbi Nicaragua, Honduras og El Salvador. Om bord på skibet nyder vi vældet af lækre faciliteter, der kan fornøje enhver krydstogtgæst. Så hvad end du er til skønne middage, selvforkælelse i spa, svømmeture i poolen, afslapning med din yndlingsroman eller noget helt femte – så finder du det garanteret på krydstogtskibet. Alt imens vi fornøjer os med det bedste, krydstogtlivet har at byde på, har vores kaptajn sat kursen mod nordvest til Guatemala, hvor nye oplevelser venter.

 

 

 

Her bor du

Celebrity Summit

 LÆS MERE OM SKIBET →

 

 

 

Måltider inkluderet

All inclusive og drikkepakke ombord på skibet  

 

6.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_11-13.555x450
Dag 12Ankomst til Guatemala – med knejsende vulkaner og kolonihistorie i Antigua

Tidligt om morgenen lægger krydstogtskibet til kaj i havnebyen Puerto Quetzal i Guatemala, hvor en ny dag møder os! Havnebyen er Guatemalas største havn mod Stillehavet og er ikke blot en portal til resten af verden, men også til Guatemalas landfaste oplevelser. Vi begiver os således herfra via Marina Pez Vela mod byen Antigua, hvor den spanske kolonihistorie lever i arkitekturen i gadebilledet, og hvor monumentet Arco de Santa Catalina og udsigten til den aktive vulkan Agua er ultimative must see-oplevelser. Byen bor i en dal mellem tre vulkaner, og ud over vulkanernes tinder udgøres naboerne af frodige skove og kaffeplantager, da landets frugtbare jord også er yderst gunstig for produktionen af kaffebønner. 

På en byrundtur fordyber vi os i byens spændende og velbevarede historie, der har sikret Antigua en fornem plads på UNESCOs verdensarvsliste. Mens vi går på opdagelse i myriaden af charmerende brostensgader og smukke kolonitidsbygninger, lærer vi, at byen var Guatemalas tidligere hovedstad. Byen var central for spanierne og er blandt Latinamerikas pragteksempler på spansk byplanlægning. På byrundturen besøger vi bl.a. byens flotte katedral fra 1545. 

Efter den fælles byrundtur er der tid på egen hånd til at gå lidt på opdagelse i byen, inden turen går tilbage mod krydstogtskibet. Retur på skibet spiser vi en sen frokost og nyder resten af dagen. 

Ankomst kl. 7.00
Afsejling kl. 15.00

 

 

 

Her bor du

Celebrity Summit

 LÆS MERE OM SKIBET →

 

 

 

Måltider inkluderet

All inclusive og drikkepakke ombord på skibet  

 

Flot gul port over gade i Antigua i Guatemala
Gammel og farverig gade i UNESCO-fredede Antigua i Guatemala med vulkan i baggrunden
Dag 13Vi nyder det søde krydstogtliv til søs

Om bord på skibet nyder vi vældet af lækre faciliteter, der kan fornøje enhver krydstogtgæst. Så hvad end du er til skønne middage, selvforkælelse i spa, svømmeture i poolen, afslapning med din yndlingsroman eller noget helt femte – så finder du det garanteret på krydstogtskibet

 

 

 

Her bor du

Celebrity Summit

 LÆS MERE OM SKIBET →

 

 

 

Måltider inkluderet

All inclusive og drikkepakke ombord på skibet  

 

Celebrity-Summit-deck-2-450x555
Dag 14Vi nyder det søde krydstogtliv til søs

Vi tilbringer endnu en afslappende dag på havet. Og alt imens vi fornøjer os med det bedste, krydstogtlivet har at byde på, har vores kaptajn sat kursen mod nordvest op langs Mexicos kyst, hvor nye oplevelser er i sigte.

 

 

 

Her bor du

Celebrity Summit

 LÆS MERE OM SKIBET →

 

 

Måltider inkluderet

All inclusive og drikkepakke ombord på skibet  

 

Celebrity-Summit-p_-hav-450x555
Dag 15Ankomst til Mexico, byvandring i feriebyen Mazatlán

Om formiddagen går vi fra borde langs den mexicanske riviera, hvor vi skal opleve feriebyen Mazatlán. Byen er også kendt under det fornemme kælenavn ”Stillehavets perle” – og på en byrundtur i selskab med rejselederen skal vi opleve det, den mexicanske ferieperle har at byde på. 

I den historiske bydel, Centro Histórico, går vi på opdagelse i stemningsfulde gader flankeret af kolonitidens bygninger. Vi ser bl.a. torvet Plazuela Machado, teatret Angela Peralta og byens katedral. Undervejs bliver vi klogere på byens arkitektur og historie. 

Vi ser også havnepromenaden, hvor det maritime liv summer, og både fra nær og fjern vugger i takt med feriestemningen. Mazatlán er også kendt for sine skønne strande, der strækker sig kilometervis langs kysten. Blandt de populære strande er Playa Norte, Playa Gaviotas og Playa Cerritos, hvor krystalklart vand og gyldent sand lokker til solbadning, svømmeture og surfing. Efter byvandringen er der tid på egen hånd til at udforske mere af byen, shoppe eller måske nyde en dukkert i Stillehavets bølger.

Sidst på eftermiddagen går vi atter om bord på krydstogtskibet. 

Ankomst kl. 10.00
Afsejling kl. 17.00

 

 

 

Her bor du

Celebrity Summit

 LÆS MERE OM SKIBET →

 

 

Måltider inkluderet

All inclusive og drikkepakke ombord på skibet  

 

Traditionelle mariachi-musikere i feriebyen Mazatlan i Mexico
Flot stenbelagt promenade med pink blomster og havudsigt i feriebyen Mazatlan i Mexico
Dag 16Vi nyder det søde krydstogtliv til søs

Fra vores oplevelser i Mexico går krydstogtet nu tilbage mod det amerikanske fastland – kursen er nemlig sat mod englenes by, Los Angeles. Vi tilbringer de næste to dage til søs og nyder det sidste af krydstogtskibets mange muligheder. 

 

 

 

Her bor du

Celebrity Summit

 LÆS MERE OM SKIBET →

 

 

Måltider inkluderet

All inclusive og drikkepakke ombord på skibet  

 

Celebrity-Summit-restaurant-450x555
Dag 17Vi nyder det søde krydstogtliv til søs

Vi er nået til krydstogtets sidste dag til søs. Vi nyder den i fulde drag i skibets luksuriøse rammer. Måske er der en bar, du endnu ikke har besøgt til cocktails i solnedgangen? Måske er det blevet tid til at shoppe souvenirs med hjem fra dit eventyr til søs? Eller måske skal du nå at klemme den sidste ro og afslapning ud af krydstogtet, inden feriens sidste spændende oplevelser venter i L.A.

 

 

 

Her bor du

Celebrity Summit

 LÆS MERE OM SKIBET →

 

 

Måltider inkluderet

All inclusive og drikkepakke ombord på skibet  

 

15.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_15-16.555x450
Dag 18Ankomst til Los Angeles – med filmglamour og sightseeing

Et eventyrligt krydstogt gennem Panamakanalen er ved vejs ende. Men vi har heldigvis stadig rejsens sidste skønne oplevelser i kikkerten, når kaptajnen kaster anker i Los Angeles. Her omfavner Californiens brede sandstrande og Hollywoods fortryllende filmglamour os. Vi starter vores tur i Down Town L.A., hvor skyskraberne strækker sig mod himlen. I Santa Monica kalder den legendariske forlystelsespark ved Santa Monica Pier på vores opmærksomhed, og ved Venice Beach emmer der af ærkecalifornisk kyststemning langs strandpromenaden. I Beverly Hills beundrer vi de riges enorme villaer og de eksklusive butikker på Rodeo Drive. På Hollywood Boulevard er fortovet dekoreret med de berømte ”Walk of Fame”-bronzestjerner. Måske kan du spotte din yndlingsskuespiller? Eller gå (bogstaveligt talt) i skuespillernes fodspor på betonfriserne foran filmpaladset TCL Chinese Theater, hvor du kan se både signaturer, fodspor og håndaftryk fra verdensberømte skuespillere som Meryl Streep, musikere som Michael Jackson og instruktører som Quentin Tarantino. 

Efter sightseeing er det tid til at køre mod lufthavnen og flyve hjem mod Danmark.

Indsejling og ankomst til L.A. kl. 7.00

 

 

 

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

17.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_17.555x450
16.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_17.270x333
Dag 19Ankomst til Danmark

Vi ankommer til Danmark efter en fantastisk krydstogtrejse gennem Panamakanalen. Et eventyr er slut, men kufferten er heldigvis sprængfyldt med utrolige og eksotiske rejseminder fra både Caymanøerne, Colombia, Panama, Costa Rica, Guatemala, Mexico og USA!

 

 

5.panama.luksus-krydstogt-gennem-panamakanalen.Dag_18.555x450

Afrejsedatoer

Afrejse dato
Varighed
Pris pr. person
Rejseleder
Afrejse fra
16. april 2025
Varighed19 dage
42.995 kr. pr. person
RejselederElena Plougmann
Afrejse fraBillund, København
Afrejse fra Billund
Afrejse fra København
Arenal_153824056_450-555
Colombiansk_dame_iStock-1476784905_333-270
iStock-1362370702_323x390

Rejsen inkluderer

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på 4-stjernet hotel i Miami
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • 1 x morgenmad, 2 x frokost
 • Sightseeing til de største seværdigheder i Miami
 • Sightseeing til de største seværdigheder i Los Angeles
 • 16 nætters krydstogt fra Fort Lauderdale gennem Panamakanalen til Los Angeles
 • Overnatning indvendig dobbeltkahyt (I2) på luksus-krydstogtskib
 • Rejseoplevelser i seks lande: USA, Colombia, Panama, Costa Rica, Guatemala og Mexico – plus det britiske territorium Caymanøerne
 • Udflugt Grand Cayman – byvandring i George Town
 • Udflugt Colombia – byvandring i Cartagenas gamle bydel
 • Udflugt Panama – byvandring i Panama City og besøg ved Miraflores-sluserne ved Panamakanalen
 • Udflugt Costa Rica– på opdagelse i tågeskoven Monteverde
 • Udflugt Guatemala – byvandring i smukke Antigua
 • Udflugt Mexico – byvandring og tid på egen hånd i Mazatlán
 • All inclusive på krydstogtskibet
 • Underholdning på krydstogtskibet
 • Classic drikkevarepakke om bord på krydstogtskibet (gælder et stort udvalg af sodavand, læskedrikke, juice, øl, vin, cocktails, drinks og spiritus til en værdi a maks. 9 USD pr. drikkevare)
 • Xcelerate Surf Wi-Fi pakke om bord på krydstogtskibet (basispakke, der giver mulighed for at browse på nettet, sende e-mails, skrive sms’er m.m.)
 • Drikkepenge om bord på skibet samt havneskatter
 • Drikkepenge på inkluderede transfers og sightseeing før og efter krydstogtet
 • Drikkepenge til chauffør, 5 dollars pr. person
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Opgradering til delt udvendig kahyt (O2) pr. person kr. 2.995
 • Opgradering til delt balkonkahyt (V2) pr. person kr. 9.995
 • Enkeltværelsestillæg for hotel og indvendig kahyt (I2) kr.  23.495
 • Enkeltværelsestillæg for hotel og udvendig kahyt (O2) kr. 26.495
 • Enkeltværelsestillæg for hotel og balkon kahyt (V2) kr. 39.995
 • ESTA: USD 21 (ESTA-ansøgning udfyldes og betales direkte på internettet inden afrejse)
 • Administrationsgebyr kr. 125
 • Mulighed for tilkøb af skibets egne udflugter i stedet for de programsatte udflugter med dansk rejseleder (udvalg og priser kan ses i skibets eget udflugtsprogram) 

Mød din rejseleder

NÅR REJSEN GÅR GENNEM PANAMAKANALEN

Få styr på pas, visum, vaccinationer, klima & valuta

Når du tager afsted på en rundrejse gennem Panamakanalen med dansk rejseleder, er der nogle praktiske oplysninger, som du skal have styr på både før, under og efter rejsen. Nedenfor finder du et overblik over al den relevante praktiske information såsom pas- og visumregler, lokale skikke og gode råd til din rejse.

 

Dansk_pas
Globus

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!