Oplev Toronto

En multikulturel storby

Ontarios hovedstad, Toronto, er en multikulturel storby. Byen repræsenterer både moderne skyskrabere og små, hyggelige boligkvarterer.

Det bemærkelsesværdige CN Tower stikker op mellem de mange skyskrabere og er bestemt en oplevelse værd – fra toppen af tårnet kan du på en klar dag se det betagende Niagara Falls. 

Toronto er også kendt for sine mikrobryggerier. For byens indbyggere betyder det, at en øl ikke “bare” er en øl. De går meget op i både mad og drikkevarer, og derfor er det en oplevelse at spise på en af byens mange restauranter. 

Når du rejser til Toronto, kan du opleve byens skyline fra Toronto Islands. Nyd turen på cykel med en lokal guide, der fortæller vidt og bredt om byen.

Torontos skyline
Niagara Falls i Canada

Alle rejseforslag
til Toronto

Oplevelser og dagsture
i Toronto

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Folk gående i Torontos gader
Luftfoto over Toronto Island i aftenlys
Chinatown i Toronto

Adskillige etniciteter og kulturelle nabolag

Toronto er Canadas største by og de mange mennesker der bor i byen og de omkringliggende yderområderne udgør tilsammen over 250 etniciteter og placerer dermed Toronto allerøverst på listen over Canadas mest multikulturelle byer. I byen vil du derfor opleve, at det vrimler med små kulturelle nabolag, lige fra Chinatowns snævre, sammenklemte butikker og blinkende neonskilte til little Portugals farverige vægmalerier og little Indias “chaat houses”.

Når du bevæger dig gennem de forskellige bydele, kan du ikke undgå at lægge mærke til de mange forskellige sprog, der tales. De adskillige etniciteter har nemlig medført, at der tales over 100 forskellige sprog blot i Toronto, så her har du rig mulighed for at slå dine sprogfærdigheder løs. 

Et madmekka og finanscentrum

I Toronto er der garanti for, at du ikke går sulten i seng. Den multikulturelle by er et kulinarisk mekka, og det spiller derfor ingen rolle, om du er til indiske cuisiner, grøntsagswokretter eller cremede italienske gelatoer, for blandt Torontos tusindvis af restauranter kan du med sikkerhed finde noget for dine smagsløg.

Millionbyen er ikke kun populær for madentusiaster, men også for finansfolk fra hele verden. Overalt i bydelen Financial District kan du opleve de himmelstræbende skyskrabere, hvorfra finans- og bankverdenen hver dag styres med hård hånd. Faktisk har hele 38 % af Canadas virksomheder hovedkontor i dette område.

Skyhøje bygninger i Toronto
Smuk grøn natur i Canada
Blå himmel og bygninger med Canadas nationaltårn CN Tower i Toronto
Blå himmel og Canadas nationaltårn CN Tower i Toronto

"Canadas nationaltårn"

Når du er i Toronto er der især én ting, som er et must at opleve – CN Tower. CN Tower er et af byens og landets mest berømte vartegn og det 533 meter høje tårn, der skyder op i skylinen, er også uundgåeligt ikke at lægge mærke til, når du bevæger dig rundt i Toronto. CN Tower, der har fået tilnavnet “Canadas nationaltårn", stod færdigt i 1976 efter at 1.537 arbejdere havde arbejdet på det 24 timer om dagen, fem dage om ugen i 40 måneder. I dag huser tårnet center for telekommunikation med over 16 canadiske tv- og radiostationer. Med tårnets elevator kan du drøne op til en panoramaudsigt, du med garanti ikke vil glemme foreløbigt.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!