Oplev Great Barrier Reef

Verdens største koralrev

Det utrolige koralrev Great Barrier Reef strækker sig over mere end 2.000 km, og er verdens største naturlige "bygningsværk"

Langs Australiens østkyst, nord for Cairns, finder du det utrolige Great Barrier Reef, der er verdens største koralrev, og består af over 2.500 individuelle rev. 

Ved Great Barrier Reef kan du komme helt tæt på det rige dyreliv der lever under vandspejlet hvor smukke koraller, farverige fisk og fascinerende havskildpadder omfavner dig - det er som at træde ind i en anden verden, når du bryder vandspejlets overflade.

 Du kan nyde det imponerende koralrev fra en båd med glasbund, på en snorkeltur flydende i overfladen, eller blive ét med revet på en dykkertur svømmende side om side med de mange dyr, som har deres dagligdag under havets overflade. 

Great Barrier Reef blev i 1981 optaget på UNESCOs verdensarvsliste over verdens vigtigste fredede områder.

Great_Barrier_Reef-158186988
Great_Barrier_Reef_333x270

Oplevelser og dagsture
ved Great Barrier Reef

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Diving_Great_Barrier_Reef_iStock-1360323358
Great_Barrier_Reef_ba_d_og_dykning_333x270
_i_Great_Barrier_Reef-533909304_323x390

En naturlig skat i Australien

Great Barrier Reef er et af verdens mest imponerende naturlige vidundere. Beliggende ud for Australiens nordøstkyst strækker dette koralrev sig over 2.300 kilometer og er hjemsted for et utroligt dyreliv og en fantastisk biodiversitet. Med sine klare turkisfarvede farvande og farverige koralformationer er Great Barrier Reef et paradis for dykkere og snorklere. Udforsk de utallige undervandsverdener, svøm med farverige fisk og havskildpadder, og oplev den unikke skønhed, som dette UNESCO-verdensarvssted har at byde på. Uanset om du er en eventyrlysten dykker eller bare ønsker at nyde den spektakulære udsigt fra en båd, vil Great Barrier Reef helt sikkert efterlade dig forbløffet.

En oplevelse for livet

At besøge Great Barrier Reef er en oplevelse, du aldrig vil glemme. Tag på en guidet tur og lær om revets økosystem, dets betydning for miljøet og de bevaringsindsatser, der er i gang for at beskytte det. Du kan også tage på en bådtur og nyde den fantastiske udsigt over revet, mens du slapper af og nyder solen. For de mere eventyrlystne er der mulighed for at dykke ned i revets dybder og udforske de utrolige koralformationer og det farverige dyreliv. 

Great_Barrier_Reef_iStock-1425382824
Dj_vlerokke_ved_Great_Barrier_Reef_333x270
Great_Barrier_Reef_iStock-150942954_333x270
Great_Barrier_Reef_462791875

Bevaring af Great Barrier Reef

Som et af verdens mest sårbare økosystemer er bevarelse af Great Barrier Reef af afgørende betydning. Australiens regering og forskere arbejder hårdt på at beskytte og genoprette revet for at sikre dets overlevelse for kommende generationer. Som besøgende opfordres du til at respektere og bevare dette unikke naturområde ved at følge retningslinjerne for bæredygtig turisme. Ved at tage del i bevaringsindsatserne og støtte lokale initiativer kan vi alle bidrage til at bevare dette fantastiske naturlige vidunder.

Online rejseforedrag om Australien

Hør rejseekspert Jane Bering Smedsrud fortælle de bedste tips og tricks til oplevelser i Australien

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!