Oplev Queensland

Badeferie & tropiske oplevelser

Rejser til Queensland er lig med rejser med tropiske oplevelser og badeferie. Delstaten lokker med sol og sommer næsten hele året rundt, og den ene vidunderlige strand afløser den anden

Queensland er hjemsted for det berømte Great Barrier Reef, der byder på en fantastisk undervandsverden og en smuk kystlinje med tropiske paradisøer. Statens hovedstad, Brisbane, byder på en blanding af moderne arkitektur, parker og floder, mens Gold Coast og Sunshine Coast er populære destinationer for strande og surfing.

Great Barrier Reef, strækker sig langs Queenslands kystlinje og tilbyder dykkere og snorklere en utrolig oplevelse med farverige koralrev og en overflod af havliv.

Udover det marine paradis byder Queensland også på spektakulære strande. Gold Coast er kendt for sine gyldne sandstrande, høje bygninger og underholdningsparker som Surfers Paradise. Sunshine Coast tiltrækker besøgende med sin afslappede atmosfære, smukke strande som Noosa og et frodigt bagland med regnskov og vandrestier.

Queensland har også en række imponerende nationalparker. Daintree National Park er en ældgammel regnskov, der tilbyder muligheder for at udforske uberørt natur, gå på opdagelse i mangroveskove og opleve sjældne dyrearter. Queensland er desuden hjem for verdens største sandø,  Fraser Island, verdens største sandø, hvor du kan køre i firehjulstrækker langs kysten og svømme i ferskvandssøer. 

Du kans også besøge statens hovedstad, Brisbane, som byder på en blanding af moderne arkitektur, grønne parker og en livlig flodbred med trendy caféer, restauranter og butikker. Du kan tage en tur på Brisbane River, udforske South Bank Parklands eller besøge kunstgallerier og museer.

Udsigt over White Sunday i Queensland
Udsigt til vand og skov i Daintree regnskoven i Australien

Oplevelser og dagsture
i Queensland

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Undervandsbillede af rev og fisk ved Great Barrier Reef
Udsigt over Great Barrier Reef
Undervandsbillede af skildpadde ved Great Barrier Reef

Great Barrier Reef, Heron Island & Cairns

Great Barrier Reef er en af Australiens unikke rejse-oplevelser! Verdens største naturlige ”bygningsværk” følger Queenslands kyst fra Gladstone i syd til Torres-strædet ved Ny Guinea i nord. Det er ikke et sammenhængende rev, men består af et par tusinde små og store rev og 71 koraløer. Her ved Great Barrier Reef i Australien er der alle muligheder for en badeferie i topklasse. Rejser du til koraløer som f.eks. Heron og Lady Elliot, kan du dykke direkte ved øerne, da revet begynder, hvor sandstranden slutter. Du kan dykke året rundt ved Great Barrier Reef, da vandtemperaturen sjældent kommer under 22 grader. Ved Cairns i Queensland ligger koralrevet forholdsvis tæt ved kysten, og byen er derfor et godt udgangspunkt, hvis du på rejsen til Australien vil på sejlture til revet.

Frodig regnskov ved Daintree River

Halvøen Cape York er et af de mest uberørte områder i Australien og Queensland, og her dukker der stadig ukendte plante- og dyrearter op. Regnskoven ved Daintree River er den ældste levende regnskov i verden, og at bo midt i regnskoven og opleve naturen med alle sanser døgnet rundt, er en oplevelse, der sætter sig i erindringen. En sejltur på Daintree River med de frygtindgydende saltvandskrokodiller er også en interessant regnskovsoplevelse på rejsen til Australien.

Oversigt over Daintree Regnskov i Australien
Luftfoto over Fraser Island i Australien
Det tørre outback i Australien
Kænguru med unge i Australien

Den tørre outback

De fleste indbyggere i Queensland bor i det grønne, frodige område langs kysten. Jo længere du rejser mod vest, jo mere øde og tørt bliver landskabet, der er præget af vidtstrakte kvægfarme, tidligere guldgraverbyer og oversete nationalparker. Rejser du til grænsen mellem den tropiske regnskov og outback’en ved Undara i Australien, kan du opleve et naturfænomen af de sjældne – de underjordiske lavatunneler – men det kan være, at det er morgenmaden i bush’en i selskab med kænguruerne, du husker bedst fra din rejse til Australien.

Online rejseforedrag om Australien

Hør rejseekspert Jane Bering Smedsrud fortælle de bedste tips og tricks til oplevelser i Australien

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!