Oplev smukke Cairns

Strande, regnskove & koralrev

Glæd dig til vandreture gennem verdens ældste tropiske regnskov, Daintree National Park, og snorkeltur på det storslåede koralrev, Great Barrier Reef!

I Cairns er der varme, men behagelige, temperaturer hele året rundt, som indbyder til afslapning på en af de mange lækre strande langs med kysten. På din ferie i Cairns kan du også nyde en behagelig dukkert i Cairns Esplanada Lagoon – en skøn saltvandslagune, der ligger helt ned til havnefronten, så du kan nyde udsigten, mens du ligger og plasker i lagunen. Hop også ombord på den naturskønne togtur til Kuranda, og nyd udsigten over det betagende landskab undervejs.

Cairns kystlinje med frodig natur og turkis grønt vand
Udsigt ned over Great Barrier Reef i Australien

Alle rejseforslag
til Cairns

Oplevelser og dagsture
i Cairns

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Smuk udsigt inde i verdens ældste tropiske regnskov – Daintree National Park og Cape Tribulation i Cairns
Udsigt over Cape Tribulation i Cairns
Smuk udsigt inde i verdens ældste tropiske regnskov – Daintree National Park og Cape Tribulation i Cairns

Verdens ældste, tropiske regnskov

Når du rejser til Cairns, er det et must at opleve verdens ældste tropiske regnskov – Daintree National Park og Cape Tribulation. Regnskoven er hele 180 millioner år gammel og hjemsted for mange fredede og truede dyrearter, hvilket skaffede regnskoven en plads på UNESCOs verdensarvsliste tilbage i 1988. Områdets rige dyreliv, tårnende bjerge, brusende floder og vandfald gør parken til en af de mest unikke naturoplevelser i Australien.

Du kan opleve Daintree og Cape Tribulation på egen hånd, men områdets spændende natur og dyreliv gemmer på mange fortællinger, så det kan klart anbefales at tage med en guide. Undervejs gennem junglen kan du se både farverige sommerfugle, kænguruer, krybdyr og hele 430 forskellige fuglearter. Tag også med på en sejltur på Daintree River, hvor du kan være heldig at se krokodiller svømme rundt i floden eller ligge i solens stråler på bredden. Regnskoven er i sandhed en af Queenslands must see-seværdigheder!

Great Barrier Reef

Cairns er et godt udgangspunkt til at opleve skønne Queensland og ikke mindst verdens største koralrev, Great Barrier Reef! Koralrevet, der er et af verdens 7 vidundere, er en af Cairns absolut største seværdigheder. Uanset om du er mest til at dykke, snorkle eller se den imponerende undervandsjungle fra en glasbundsbåd, er der rig mulighed for at opleve de farvestrålende koraller, tropiske fisk og skildpadder på din rejse til Great Barrier Reef.

Undervandsbillede af rev og fisk ved Great Barrier Reef
Undervandsbillede af rev og fisk ved Great Barrier Reef
Udsigt til Toget til Kuranda med Scenis Railway igennem frodig regnskov med vandfald
Billedskøn strand Port Douglas i Cairns Australien

Skønne strandbyer &  Kuranda Scenic Railway

Lidt nord for Cairns finder du de smukkeste strande, der ligger som perler på snor langs med kysten. På turen fra Cairns til Port Douglas, som ligger omkring en times kørsel fra Cairns, finder du blandt andet Kewarra Beach, Trinity Beach og ikke mindst den meget populære Palm Cove, der er kendt for sin flotte strand, de mange resorts med spa og wellness og ikke mindst den hyggelige og afslappede stemning.

Tag på en billedskøn togrejse fra Cairns til Kuranda – en landsby midt i regnskoven. Den berømte jernbane snor sig gennem spektakulær natur, og undervejs har du en betagende udsigt over de stejle kløfter, frodig regnskov og brusende vandfald. Den fortryllende togtur tager omkring 2 timer, inklusiv et stop ved Barron Falls Station, hvor du kan betragte vandfaldet fra en platform i fugleperspektiv. I Kuranda er der et bredt udvalg af aktiviteter – hop ombord på et flodcruise, hils på en sød koala eller tag forbi det lokale marked, hvor du finder en vifte af boder med kunsthåndværk og lokale råvarer.

Online rejseforedrag om Australien

Hør rejseekspert Jane Bering Smedsrud fortælle de bedste tips og tricks til oplevelser i Australien

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!