Oplev Brisbane

Koalaer, shopping & grønne åndehuller

I den sydlige del af solskinsstaten Queensland ligger millionbyen Brisbane, der på trods af at være Australiens tredjestørste by, har en charmerende og afslappende atmosfære

Byen ligger smukt placeret langs bredden af Brisbane River, og mellem de moderne skyskrabere finder du frodige parker, gyldne sandstrande, en fin gågade, spændende museer og kunstgallerier, samt et bredt udvalg af udendørs restauranter og caféer, som bliver flittigt brugt hele året rundt – her er nemlig et lunt og behageligt klima, uanset hvornår på årstiden du rejser til Queensland.

Uanset om du tager på kør-selv-ferie i Queensland eller er med på en rundrejse i Australien, er Brisbane bestemt et besøg værd og er oplagt som base for udflugter og oplevelser i området.

Brisbane panorama udsigt med botanisk have og flod med skibe
Brisbane udsigt til skyskrabere med lys i

Alle rejseforslag
til Brisbane

Oplevelser og dagsture
i Brisbane

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Hyggeligt udsigt til sti og træer og Brisbane Botanic Garden
Hyggeligt udsigt til Brisbane Botanic Garden
Hyggeligt udsigt til Brisbane Botanic Garden

Brisbanes grønne åndehuller

I hjertet af byen finder du det frodige parkområde South Bank, der er en af de helt store seværdigheder i Brisbane! Parken er anlagt som en slags forlystelsespark, og du kan gå på opdagelse i det 17 hektar store område. Der er masser at give sig til: Gå en tur gennem et stykke regnskov, shoppe på det lille marked, tage på en sejltur langs kanalerne eller tage på stranden midt i byen – i parken finder du nemlig også en menneskeskabt strand med en smuk lagune, der er omgivet af kridhvidt sand og frodige planter. Og hvis du rejser til Brisbane med børn, er det oplagt at besøge Aquativity – det lille vandland i nærheden.

Du kan finde mange grønne åndehuller i byen, og et af de mest populære er Brisbane Botanic Gardens. Her kan du glæde dig til at opleve den største samling af australsk indfødte regnskovstræer, naturligt dyreliv, en japansk have og den tropiske kuppel. Gå ad de små vandrestier gennem haverne, deltag i en gratis, guidet gåtur med en frivillig og besøg Sir Thomas Brisbane Planetarium, der også ligger i parken.

Shopping i Brisbane

Brisbane byder på spændende shoppingmuligheder og særligt det lille og hyggelige strøg, Queen Street Mall, er et besøg værd. Her finder du et bredt udvalg af butikker, caféer og restauranter – langt de fleste med udendørs servering, så du kan nyde en kold drink eller en lækker middag i solen blandt de hyggelige omgivelser.

Udsigt til buen på Queen street Mall i Brisbane i Australien
Udsigt over Brisbane Skyline i Australien
Lone Pine Koala i træ i Brisbane Australien
Koalabjørn i Brisbane i Australien

Lone Pine Koala Sanctuary

Kom helt tæt på koalaer, kænguruer og emuer når du besøger Lone Pine Koala Sanctuary. Reservatet åbnede i 1927 med formålet at redde koalaen fra udryddelse, men efterfølgende er parkens beboere udvidet med både kænguruer, emuer, næbdyr, fugle, den tasmanske djævel og en række andre australske beboere. På dit besøg i parken har du både mulighed for at holde en koala, håndfodre kænguruer og opleve fascinerende fugleshows – og så tager det blot 15 minutter at køre hertil fra Brisbane.

Online rejseforedrag om Australien

Hør rejseekspert Jane Bering Smedsrud fortælle de bedste tips og tricks til oplevelser i Australien

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!