Oplev Sydney

Operahuset, Harbour Bridge & Bondi

Sydney er en storby som ingen anden, og byen bliver da også ofte omtalt som en af verdens smukkeste storbyer

Sydney ligger billedskønt ud mod Stillehavet med et flot havneindløb, spændende arkitektoniske bygninger og hvide sandstrande. Her er samtidig et behageligt klima hele året rundt, og tilsammen danner det rammen om den perfekte rejse til Sydney. 

På en rejse til Sydney, vil du opleve, hvordan byens indbyggere, Sydneysiders, har en tilbagelænet livsstil, som giver byen en afslappet stemning. Du finder et stort udvalg af oplevelser og spændende steder og på trods af byens størrelse, er den nem og overskuelig at finde rundt i. Det er bare med at gå på opdagelse!

Udsigt ind til Harbour Brigde og Sydney
Aften udsigt til Operahuset i Sydney

Oplevelser og dagsture
i Sydney

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Udsigt til Harbour Brigde i Sydney
Udsigt til Harbour Brigde i Sydney
Udsigt fra vandet ind til skyline og Operahuset i Sidney

Sydney Operahus & Harbour Bridge

Leder du efter de bedste seværdigheder og oplevelser i Sydney, som du ikke må gå glip af på din rejse til Australien? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Vi har nemlig samlet en liste over MUST SEE i Sydney, og vi starter naturligvis ud med to af byens vartegn – Sydney Opera House og Sydney Harbour Bridge. Vi anbefaler, at du tager dig tid til at se de to bygningsværker fra flere forskellige vinkler, så du får den fulde oplevelse med hjem.

Gå eksempelvis en tur langs med havnen og betragt det imponerende operahus, der er tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon. Eller hop ombord på et mini cruise, hvor du bliver sejlet langs med Sydneys skyline og har en formidabel udsigt til begge seværdigheder. En guidet rundvisning i operahuset er meget anbefalelsesværdig, fordi du får en dybere forståelse for historien bag tilblivelsen af det arkitektoniske mesterværk.

Men hvorfor nøjes med at se Sydney Harbour Bridge nedefra, når du har muligheden for at bestige den? Når du tager med på en Bridge Climb-tur, får du en uforglemmelig oplevelse – du kommer op på toppen af den 134 meter høje bro og kan nyde det betagende 360 graders view over hele Sydney.

Shopping & strand

Er du en af dem, der mener, at storbyferie og shopping hænger uløseligt sammen? Så er det heldigt, at Sydney er en fremragende shopping-by med et bredt udvalg af både store indkøbscentre, designerbutikker og hyggelige strøg. Her er det værd at nævne Queen Victoria Building og The Strand Arcade som fabelagtige shoppingcentre samt The Rocks-området, der er fyldt med hyggelige brostensbelagte gader og en pulserende stemning. Du kan med garanti finde et smukt opal-smykke, noget spændende australske kunst eller noget lækkert, nyt tøj, som du bare må have med hjem fra din rejse til Australien.

Sydney har en 90 kilometer lang kystlinje med indbydende badestrande, der ligger i en endeløs række. En af Sydneys mest populære sandstrande er Bondi Beach, der er perfekt til en afslappende dag ved vandet. Langs med stranden finder du et bredt udvalg af caféer og forretninger, hvor du kan købe noget forfriskende at drikke – og hvis du vil prøve kræfter med at surfe på Australiens bølger, er Bondi Beach det perfekte sted!

Hvis du er i humør til en dejlig gåtur, kan Sydney Coastal Walk klart anbefales. Den starter i den sydlige ende af Bondi Beach og forbinder de små strande, der ligger langs med kysten.

Sydney har mange dejlige strande, og hvis du er til den mere familievenlige af slagsen, kan vi klart anbefale Manly Beach. Du kan hoppe på færgen fra Circular Quay til Manly, hvorfra du har en kort gåtur hen til stranden.

Udsigt til den smukke Bondi Beach i Australien
Udsigt til by og Bondi Beach
Botanisk Have i Sydney i Australien
Udsigt over Blue Mountains i Australien

Naturen i og omkring Sydney

Vidste du, at der venter store naturoplevelser lige udenfor Sydney? Under en times kørsel derfra ligger nemlig en af Australiens mest populære nationalparker: Blue Mountain National Park. Parken har fået sit navn fra den blå tågedis, der ligger sig over landskabet, når olien i eukalyptusbladene fordamper i varmen. Du kan opleve dette betagende naturfænomen fra Echo Point, hvor du får en fantastisk udsigt over de berømte klippeformationer The Three Sisters. Det er også herfra, de fleste vandreruter i området starter fra. Du kan både komme hertil med tog eller køre den korte tur i din lejebil.

Du behøver faktisk ikke tage udenfor byen, hvis du længes efter naturen. Midt inde i Sydney kan du nemlig opleve byens grønne åndehul, The Royal Botanic Garden. Haven ligger smukt helt ned til vandet med blomsterudstillinger i alle regnbuens farver, kæmpemæssige figentræer og farverige fugle, der gør parken til det perfekte frodige tilflugtssted.

Online rejseforedrag om Australien

Hør rejseekspert Jane Bering Smedsrud fortælle de bedste tips og tricks til oplevelser i Australien

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!