Oplev Auckland

Sky Tower, Mount Eden & Maungawhau

New Zealands største by, Auckland, er en metropol, som oftest danner rammen for første stop på New Zealand-eventyret

Auckland bliver også kaldt ”City of Sails”, da Haurakibugten, hvor Auckland ligger, næsten altid er tæt besat med hvide sejl, og der er mange muligheder for at finde adskillige aktiviteter i byen.

Når du rejser til Auckland, kan du kan give det ikoniske Sky Tower et besøg eller tage til Mount Eden, som er dannet af vulkanen Maungawhau. Hvis der er tid, kan en dagstur til Waiheke Island anbefales. Det er et lille paradis, som newzealænderne selv nyder at besøge.

Se vores forslag til en rejse til Auckland nedenfor.

City_of_Sails_Mechanic_Bay_Auckland_154326761
Skywalk_i_Auckland_333x270

Oplevelser og dagsture
i Auckland

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Mount_Eden_Ackland_iStock-1351430009
Auckland_Museum_94929034_333x270
Waiheke_Island_Auckland_iStock-538166737_323x390

Oplevelser i Auckland 

Auckland byder på et hav af spændende steder at besøge!

Auckland er omgivet af en betagende naturlig skønhed. Tag en tur til Waitakere Ranges, hvor du kan udforske regnskoven og nyde spektakulære udsigter over byen og havet. Du kan tage turen op til Aucklands højeste punkt, på toppen af den 196 meter høje udslukte vulkan, Mount Eden og nyde den 360-graders udsigt over byen og havneområdet. Tag på en gåtur i bydelen Parnell, som er kendetegnet ved sine charmerende gader med viktorianske huse og hyggelige parker, og besøg Auckland Domain – byens grønne åndehul. Eller besøg Waiheke Island, der er kendt for sine smukke strande og vingårde. Auckland har også mange parker og haver, hvor du kan slappe af og nyde naturen.

Hvis du er interesseret i  New Zelands historie og kultur, kan du lægge vejen forbi Auckland Museum, som ligger inde i parken. Museet har en  omfattende samling af spændende maori-genstande og kunstskatte fra Polynesien.  

Hovedgaden Queen Street begynder ved havnefronten og er et godt sted at begynde, hvis du vil shoppe, og du kan også nyde udsigten over Auckland fra søsiden på en dejlig sejltur langs kysten.

Mad og drikke

Auckland er også kendt for sit spændende mad- og drikkescene. Byen har et bredt udvalg af restauranter, caféer og barer, der tilbyder alt fra traditionelle retter til moderne fusion-køkken. Du kan smage på lokale specialiteter som hangi (en traditionel Maori-madlavningsmetode) eller prøve forskellige vine fra de omkringliggende vinområder. 

iStock-1690252759_450-555
Auckland_street_333x270
iStock-157192069_333-270
Ackland_Skyline_iStock-1306856993

Udsigt fra Sky Tower

Det 328 m høje Sky Tower, er en af Aucklands mest besøgte seværdigheder, og herfra kan du nyde udsigten over byen.

I  tårnet er det muligt at nyde en lækker middag i The Orbit Restaurant i 190 meters højde, der byder på newzealandske retter lavet på årstidens lokale råvarer. Restauranten roterer langsomt 360-grader rundt, og du kan imens nyde den flotte panoramaudsigt over hele Auckland, Hauraki-bugten og de udslukte vulkaner, der knejser i horisonten. Dette giver en helt unik oplevelse.

Online rejseforedrag om New Zealand

Hør rejseekspert Jane Bering Smedsrud fortælle de bedste tips og tricks til oplevelser i New Zealand

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!