Elena Plougmann

Rejseleder

Elena Plougmann har arbejdet som rejseleder siden 2005 i en række lande verden over. Landene tæller: Grækenland, Italien, Skotland, Japan, Mexico, Syrien, Jordan, USA, Costa Rica og Cuba. Derudover har årene som rejseleder bragt Elena og hendes mange rejsende med krydstogt over Atlanten, med krydstogt ad Ruslands floder og endelig med krydstogt i de caribiske farvande. To lande, der står hendes hjerte særligt nært, er USA og Cuba.

De fjerne himmelstrøg har Elena fået ind fra barnsben med sin spanske far, og i dag taler hun derfor udover dansk også spansk og engelsk. Inden Elena sprang ud i livet som rejseleder, har hun boet i Frankrig, Spanien, Portugal og England. Og pt. udfolder Elena sine stærke formidlingsevner i sit projekt med at skrive en bog om sit liv, inden hun blev rejseleder. Når Elena ikke tager sine rejsende med ud at opleve verden, bor hun enten i Danmark eller er ude at udforske verden på egen hånd. Her hjælper Elena bl.a. et hold arkæologer med at kortlægge mayaruinerne i junglen, som forbinder Belize og Guatemala.

Eventyrlysten har drevet Elena til mange oplevelser, og hendes motto er ”carpe diem”. En rejse med Elena bag roret er således en rejse, hvor du kan glæde dig til at gribe øjeblikkets fortræffelige oplevelser.

 

Rejseleder i følgende lande:

Grækenland, Italien, Japan, Jordan, Mexico, Skotland, USA, Caribien, Costa Rica og Cuba.

Elena_Plougmann

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!