Oplev Vancouver

Naturoplevelser, byliv og afslapning

Naturoplevelser, shopping eller afslapning på stranden? Du behøver slet ikke vælge, for Vancouver kan byde på det hele!

Vancouver, ligger med den flotteste placering ud til Stillehavet, og byen er en af de få storbyer, hvor naturoplevelserne er inden for rækkevidde.

Med sine imponerende skyskrabere, frodige parker, smukke strande og majestætiske bjerge, er Vancouver en destination, der har noget for en hver smag.

Så tag turen i kabelbane op på bjerget Grouse Mountain og nyd udsigten over naturen og den travle storby i fugleperspektiv, eller slentr en tur gennem den 400 hektar store Stanley Park, som byder på masser af hyggelige oaser.

Nyd en kop kaffe på en af de mange restauranter og caféer, eller tag på osetur i Vancouvers utallige butikker. Trænger du bare til en afslapningsdag, kan du tage en strandtur til den populære English Bay Beach, der er beliggende i Stanley Park. 

Se vores udvalg af rejser til Vancouver nedenfor. 

Udsigt fra Park i Vancouver
Spækhuggere i vandet ud for Vancouver

Oplevelser og dagsture
i Vancouver

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Aftenbillede af vej og bygninger i gaderne i Gastown
To bjørne der leger i vandet i Vancouver
Udsigt over Vancouver by og bjerge i aftenlys

Forkæl smagsløgene i Gastown

Vancouvers nr. 1 kvarter for restauranter er Gastown. På en gåtur gennem det livlige kvarter kan du forkæle smagsløgene hos de mange delikate restauranter, caféer og barer.

Gastown er en af Vancouvers ældste bydele, og de brostensbelagte gader, gamle gaslamper og charmerende bygninger tilbage fra slutningen af 1800-tallet, skaber en skøn atmosfære. Gastown er også hjemstedet for det berømte Steam Clock - uret der holdes i gang af en dampmaskine. 

Oplev Vancouver fra toppen

Med sin smukke placering i første parket ud til Stillehavet, byder Vancouver på både skønne naturoplevelser og sitrende storbypuls. Her kan du opleve Canadas storslåede natur, knejsende tinder og spektakulære udsigter fra Grouse Mountain, når du går ombor på en gondol der tager dig til toppen af bjerget.  På vej op ad kabelbanen er der rig mulighed for at kigge dig omkrinbg og se Canadas smukke natur og storbyen Vancouver fra oven. Udsigten er endnu mere imponerende fra toppen, hvor du kan nyde den imponerende panoramaudsigt over byen. 

Vandfald i Vancouver
Gondol over Grouse Mountain
Udsigt over kyst og Strand i Vancouver
Totempæl foran hus på Vancouver Island

Flere storslåede oplevelser i vente udenfor Vancouver

Vancouver ligger i det vestlige Canada i provinsen British Columbia. Byen har alt lige fra afslapning på stranden til højhuse og shopping. Med sin beliggenhed på den vestlige Stillehavskyst, er det et oplagt sted at tage hul på de storslåede oplevelser som venter på dig i Canada! 

1,5 times sejlads fra byen ligger Vancouver Island, som bl.a. byder på et rigt maritimt dyreliv ved Pacific Rim National Park, "totempælenes by" - Duncan, British Columbias hovedstad - Victoria, og vild natur og dyreliv ved Knight Inlet. Hvis du bliver på fastlandet og drager nordøstpå venter Whistler, der ligger smukt ved foden af de to bjerge Whistler og Blackcomb. Undervejs kan du tage et stop omkring byen Squamish, hvor Shannon Falls-vandfaldet kaster sig 335 meter ned over klippesiden. Sydøst på fra Vancouver ligger Harrison Hot Springs. Her er der mulighed for at strække benene og opleve de mineralholdige varme bade, som stedet er kendt for. Derudover er der også gode vandreruter ved Harrison Lake og forskellige aktiviteter på søen.

Online rejseforedrag om Det vestlige Canada

Hør rejseekspert Susan Langerskov Buchhave fortælle de bedste tips og tricks til oplevelser i Det vestlige Canada

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!