Oplev Vancouver Island

Smuk natur og rigt dyreliv

Er du til smuk natur, rigt dyreliv, kultur og historie? Så er du nødt til at lægge turen forbi Vancouver Island. Øen ligger 1,5 times smuk færgesejlads fra Vancouver.

Når du rejser til Vancouver Island, kan du opleve alt fra hvalsafari til indianernes historie i området – tag for eksempel på hvalsafari fra Tofino, hvor en af Canadas 48 nationalparker, Pacific Rim National Park, ligger. Eller gå op opdagelse i indianeres historie i Victoria på Royal British Columbia Museum. Hvis du drømmer om vild natur og dyreliv, så tag til Knight Inlet! Her er et af områdets helt store trækplastre bjørnene, som du kan opleve i deres naturlige habitat.

Se alle rejser nedenfor, hvor du har mulighed for at opleve Vancouver Island.

Luftfoto af Vancouver Island
Gizzly bjørn i vandet på Vancouver Island

Oplevelser og dagsture
på Vancouver Island

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Totempæl foran hus på Vancouver Island
Totempæl i Duncan på Vancouver Island
Totempæl i Duncan på Vancouver Island

"Totempælenes by" – Duncan

Ligesom USA, har Canada også en rig indiansk historie, da indianerstammer levede her, inden de europæiske nybyggeres ankomst til landet. Samme dramatiske forhistorie og nuværende vilkår, som de amerikanske indianere, gør sig gældende i Canada, og på Vancouver Island er der rig mulighed for at lære om  den oprindelige befolkning. Her finder du landets arealmæssigt mindste by, Duncan, der med rette kan kalde sig for ”Totempælenes by”, da der rundt omkring i byen er rejst ikke mindre end 80 totempæle. Totempælene har mange udskårne figurer og har ofte relation til en betydningsfuld begivenhed. Byen har et fint museum, og man kan tage med på en gratis ”totemrundvisning” i Duncan, hvor man får et indblik i vestkystindianernes historie.

Det er også oplagt med et stop i Chemainus, hvor store vægmalerier pryder husmurene og fortæller områdets historie. 

Et rigt dyreliv på Vancouver Island

Også dyrelivet på øen er fantastisk, og her kan man være så heldig at spotte grizzlybjørne i vejsiden eller se bævere, murmeldyr, hvidhovedede ørne, canadagæs og bjerggeder.

Hvis du gerne vil opleve hvaler, er Vancouver Island et must, da det er et af de bedste steder i Canada at se hvaler. Selv om man ikke kan give garantier, er der gode chancer for at se spækhuggere, der er den største delfinart. De holder især til ud for den nordamerikanske vestkyst og lægger vejen forbi Vancouver Island på deres vej til Beringstrædet. Der er også chance for at se pukkelhvaler, vågehvaler, gråhvaler, sæler og søløver. 

Spækhugger som springer op af vandet ud for Vancouver Island
Sæler på Vancouver Island
Udsigt over den frodige Butchart Gardens på Vancouver Island
Hus i Victoria på Vancouver Island

Engelske Victoria

Victoria er hovedstaden i provinsen British Columbia, og byen har med sin beliggenhed på Vancouver Islands sydspids det mildeste klima i Canada. Victoria siges at være den mest engelske by i Canada, og kigger du indenfor på The Empress Hotel til ”afternoon tea”, vil du se en af grundene.

På Royal BC Museum, der er et af Canadas bedste museer, er det muligt at fordybe sig i det naturhistoriske museums udstillinger om blandt andet pionertiden og vestkystindianerne.

I Victoria kan du også opleve de verdensberømte haver i Butchart Gardens. Mere end 1 million besøgende kigger hvert år forbi til et fascinerende skue af havens imponerende designs i alle farvepalettens nuancer. 

Online rejseforedrag om Det vestlige Canada

Hør rejseekspert Susan Langerskov Buchhave fortælle de bedste tips og tricks til oplevelser i Det vestlige Canada

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!