Oplev British Columbia

Tag på eventyr i den canadiske natur

Glæd dig til et væld af oplevelser i British Columbia! Smukke, lange sandstrande, frodig regnskov, betagende natur og skisportssteder. Du finder naturligvis også hyggelige byer, hvor du kan shoppe eller få en bid mad.

British Columbia, en provins på Canadas vestkyst, der imponerer med sine storslåede bjerge, dybe skove, krystalklare søer og lange kystlinje. 

Fra majestætiske Rocky Mountains, hvor du kan stå ansigt til ansigt med iskolde gletsjere, majestætiske bjerge og krystalklare søer som Lake Louise og Moraine Lake, til Vancouver Islands frodige skove og betagende kystlinje, hvor du kan være heldig at spotte hvaler bryde havet overflade. I hjertet af British Columbia ligger byen Vancouver, der er en pulserende metropol der byder på naturoplevelser, shopping og afslapning på stranden, med sin skønne placering ud til Stillehavet. 

Provisen har noget for en hver smag, og du kan være sikker på at komme hjem med storslåede oplevelser i bagagen efter dit besøg i British Columbia.

Se vores udvalg af rejser til British Columbia nedenfor. 

Lake Louise med turkis vand og bjerge i baggrunden
Gizzly bjørn i vandet på Vancouver Island

Oplevelser og dagsture
i British Columbia

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Stanley Park i Vancouver
Udsigt over øerne i British Columbia
Udsigt til sneklædte bjerge i Athabasca i British Columbia

Imponerende Rocky Mountains

Rocky Mountains er en bjergkæde i det vestlige Nordamerika, som strækker sig mere end 4.800 kilometer gennem både Canada og USA. Den storslåede bjergkæde er kendt for sine dybe dale, tårnhøje sneklædte tinder, turkisblå søer og majestætiske skove.

I Canada skærer Rocky Mountains sig igennem provinsen Alberta og British Columbia i Canada. Her er særligt nationalparkerne ved Banff og Jasper, de helt store højdepunkter på turen, og på vejen ned ad Icefields Parkway krydser du smukke bjergsøer som Lake Louise og Moraine Lake, mærker "det kolde gys" ved Athabasca-gletsjeren og oplever det vilde canadiske dyreliv - et overflødighedshorn af naturoplevelser!

Vancouver Island

Er du til smuk natur, rigt dyreliv, kultur og historie? Så er du nødt til at lægge turen forbi Vancouver Island der ligger vest for British Columbias fastlandskyst.

På Vancouver Island venter et utal af oplevelser! Tag på hvalsafari og se om du kan spotte bl.a. spækhuggere, pukkelhvaler og søløver - Vancouver Island er nemlig et af de bedste steder i Canada at se hvaler. Eller gå op opdagelse i Canadas mest engelske by Victoria, som også er hovedstaden i provisen. Lær om Canadas oprindelige befolkning i Duncan, der landets arealmæssigt mindste by,men der med rette kan kalde sig for ”Totempælenes by”, da der rundt omkring i byen er rejst ikke mindre end 80 totempæle. Hvis du drømmer om vild natur og dyreliv, så tag til Knight Inlet! Her er et af områdets helt store trækplastre bjørnene, som du kan opleve i deres naturlige habitat.

Totempæl i Duncan på Vancouver Island
Spækhuggere i vandet ud for Vancouver
Udsigt over Vancouver by og bjerge i aftenlys
Udsigt over bjerge og grønne træeri Vancouver

Smukt beliggende Vancouver

Ved at besøge Vancouver får du både smuk natur og sitrende storbypuls sendt gennem nervebanen. Ud over at være en af verdens grønneste og mest økovenlige storbyer, så ligger Vancouver smukt placeret ved Stillehavet og er en af de få storbyer, hvor naturoplevelserne er inden for rækkevidde. Man behøver f.eks. ikke at tage længere end til Stanley Park, der er et 400 ha stort naturområde med strande og udsigtspunkter. Fra Vancouver kan du også nemt komme videre til Vancouver Island, der kun ligger 1,5 times smuk færgesejlads fra byen. 

Online rejseforedrag om Det vestlige Canada

Hør rejseekspert Susan Langerskov Buchhave fortælle de bedste tips og tricks til oplevelser i Det vestlige Canada

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!