Oplev Florida

Velkommen til solskinsstaten

Velkommen til solskinsstaten Florida! Når du rejser til Florida, vil du forstå, hvorfor staten har fået sit sigende navn – solen skinner nemlig stort set året rundt.

Florida lokker med et dejligt klima året rundt, og oplevelserne i staten ligger som perler på en snor. I magiske Miami, kan du både nyde storbyoplevelser og dase tiden væk på stranden. De verdenskendte temaparker i Orlando-området fylder godt på næsten enhver Florida-rejse, og selv om de fleste nationalparker findes i det vestlige USA, mangler der ikke naturoplevelser i Florida.

Palmer,, by og strand i Florida
Park i Florida

Alle rejseforslag
til Florida

Oplevelser og dagsture
i Florida

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Li
Solnedgang over havet med skib i Florida
Aftenbillede over Florida

Magiske Miami

I hovedbyen, magiske Miami, kan du både nyde storbyoplevelser og dase tiden væk på stranden. Dette kan du bl.a. gøre på Ocean Drive, der ligger et stenkast fra Atlanterhavets bølger og byder på en endeløs sandstrand. Derudover er Ocean Drive Miamis svar på Santa Monica Beach i Los Angeles, hvor det også her gælder om at se og blive set.

Området Miami South Beach er kendt for sin store koncentration af farverige bygninger i art deco-stil, ja, selv livreddernes små huse på stranden er bygget i art deco-stil. Men der er også andre spændende bydele, f.eks. Coconut Grove, der et farverigt kvarter med cafémiljø og fristende små lokale butikker, og den mere velhavende bydel Coral Gables med eksklusive butikker langs hovedgaden Miracle Mile. I bydelen ”Little Havana” bor der omkring 700.000 eksil-cubanere, og her bliver der drukket cubansk kaffe, rullet cigarer og hovedgaden hedder naturligvis Calle Ocho.

Floridas fantastiske forlystelsesparker & nationalparker

De verdenskendte temaparker i Orlando-området fylder godt på næsten enhver Florida-rejse – og sikkert endnu mere nu, hvor Harry Potter har indtaget Orlando med The Wizarding World of Harry Potter. Fra Orlando er der kun times kørsel til Kennedy Space Center, hvor man kommer på en rejse i amerikansk rumfartshistorie, som er lige så underholdende som Disney-universet. Der er dem, der hævder, at det vil tage 42 dage at opleve alle forlystelsesparker i Orlando. Mindre kan naturligvis gøre det, men mere end en om dagen, skal du nok ikke binde an med, hvis du vil holde feriehumøret højt.

Selv om de fleste nationalparker findes i det vestlige USA, mangler der ikke naturoplevelser i Florida. Du får dem bl.a. i det kæmpemæssige sumpområde, The Everglades. Shark Valley Visitor Center er et godt sted at begynde, og du møder allerede alligatorerne ved p-pladsen, hvor de ligger i solen. I området ved Crystal Springs længere mod nord kan du møde et af verdens mærkeligste dyr – den godmodige søko.

Luftfoto over Everglades i aftenbelysning i Florida
Søko i Crystal Springs Florida
Perlerække af øer syd for Florida
Koralrev ved Key Largo i Florida

Udforsk Florida Keys

Syd for Floridas fastland ligger en perlerække af øer, der bindes sammen af ikke mindre end 42 broer. Tag dig god tid til turen ud over de mange ”keys” og udforsk et par stykker af dem undervejs. Strandene på Bahia Honda går for at være blandt de bedste i USA og er et oplagt sted at nyde livet for en stund. Highway 1 ender i Key West. Når du har set Ernest Hemingways hjem, været på hans favoritbar, Sloppy Joe’s, besøgt Little White House og shoppet på Duval Street, er det ved Mallory Square, det foregår. Hver dag ved solnedgang samles gøglere, artister og musikanter (og naturligvis turister) og sender solen ned bag horisonten med et folkeligt show.

Et koralrev strækker sig 320 km langs Florida Keys, og ved Key Largo ligger revet forholdsvis tæt ved kysten, hvor det er det muligt at snorkle og dykke mellem farvestrålende koraller og tropiske fisk. Det er også ved Key Largo, du kan svømme med delfiner og søløver. Hvis du vil prøve kræfter med dybhavsfiskeri, er det bedst at gøre ved Key West.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!