Oplev Ontario

Storbyer, vin & fantastisk natur

I det centrale Canada ligger provinsen Ontario. Her finder du flere af Canadas moderne storbyer – herunder hovedstaden Ottawa

Ontario har mange oplevelser – alt fra en tur i det bemærkelsesværdige CN Tower i Toronto til byrundtur i Ottawa eller en tur i den fantastiske rå natur i den nordlige del af Ontario. De mange og alsidige oplevelser gør provinsen meget besøgsværdig og oplevelsesrig. 

Du kan se vores forslag til rejser til Ontario herunder.

CN Tower i solnedgang i Ontario, Canada
Ottawa River i Ontario, Canada

Alle rejseforslag
til Ontario

Oplevelser og dagsture
i Ontario

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Udsigt til Victoria parlamentet i Ontario, Canada
Parlamentet i Ontario i lyserødt aftenlys, Canada
Udsigt ned over Ottawa River i Ontario, Canada

Canadas hovedstad - Ottawa

Ottawa er indehaver af titlen som Canadas hovedstad. En titel, som den britiske dronning Victoria gav den i 1857. På daværende tidspunkt var Ottawa, eller Bytown som den hed, kun en lille handelsby, men siden er den vokset til en storby med næsten 1,2 millioner indbyggere og en bred palette af museer, historisk arkitektur og sprudlende byliv, hvor du kan få tanket helt op på kultur- og historiekontoen. 

Ottawa-floden løber tværs gennem byen og udgør grænsen mellem den engelsktalende provins Ontario og den fransktalende provins Québec. Men i Ottawa forenes det engelsktalende og det fransktalende Canada, og du kan derfor opleve det bedste af begge kulturer.

Multikulturelle Toronto

I Ontario provinsen i det sydøstlige Canada finder du landets største by, Toronto, som samtidig en af verdens mest multikulturelle metropoler. Ikke mindre end 250 forskellige etniske grupper sætter kolorit på gadebilledet i Toronto og dets yderområder, og de mange små og store etniske bydele er bl.a. et spændende kulinarisk bekendtskab.

Når du er i Toronto er der især to ting, som er et must at opleve – CN Tower og Niagara Falls. CN Tower er et af byens og landets mest berømte vartegn og det 533 meter høje tårn, der skyder op i skylinen, er også uundgåeligt ikke at lægge mærke til, når du bevæger dig rundt i Toronto. Kører du 128 km sydpå fra Toronto, rammer du tonsvis af vand, der hvert sekund buldrer ud over Niagara Falls skrænter, der består af de tre vandfald Horseshoe Falls, Bridal Veil Falls og American Falls.

Niagara Falls i Canada
Horseshoe Falls i Canada
Vinstokke i Ontario, Canada
Vinstokke i Ontario, Canada

Smag på Ontario

Ontario er en af Canadas største vinproducerende regioner og er kendt for sin smagsfulde vinkultur. Provinsen har et ideelt klima og jordbundsforhold, der gør det muligt at dyrke en bred vifte af druesorter og producere højkvalitets vine.

Provinsen er især kendt for sin produktion af isvin, som er en sød og aromatisk vin lavet af druer, der er høstet efter den første frost. Isvin fra Ontario har opnået international anerkendelse og er en af provinsens mest berømte vine.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!