Oplev Niagara Falls

Et af verdens største vandfald

Bliv betaget af vandmassernes utrættelige brusen ved et af verdens mest berømte vandfald på grænsen mellem Canada og USA

Er du i nabolaget til Niagara Falls på din rejse rundt i Canada, skal du gøre dig selv den tjeneste at opleve det ikoniske vandfald, der ligger på grænsen mellem Canada og USA. Uanset årstid er der noget at opleve – fra de fossende vandmasser i højsæsonen til vinterens indvirkning på vandmasserne, der til tider kan fryse helt til.

Niagara Falls er en samlet betegnelse for de tre vandfald Horseshoe Falls, Bridal Veil Falls og American Falls. Her kommer du til at stå ansigt  til ansigt med de kolossale vandfald, hvor over 2000 liter vand i sekundet kastes ud over bjergsiden fra 50 meters højde. Et mildt sagt ærefrygtindgydende syn – og ikke mindst en oplevelse for øregangene med de enorme vandmassers brølen.

Der er mulighed for både at opleve vandfaldene til vands, til lands og i luften - eller alle tre dele hvis du ikke kan få nok af Niagara Falls.

Se alle rejser nedenfor, hvor du har mulighed for at opleve Niagara Falls.

Udsigt over vandfaldet Niagara Falls
Udsigt over vandfaldet Niagara Falls

Alle rejseforslag
til Niagara Falls

Oplevelser og dagsture
ved Niagara Falls

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Udsigt over vandfaldet Niagara Falls
Udsigt op til Skylon Tower Niagara Falls
Udsigt over vandfaldet Niagara Falls

Den ultimative udsigt

Selvom Niahara Falls kan opleves fra både den amerikanske og den canadiske side, så er det i Canada, du finder den ultimativt bedste udsigt. Her er der flere måder at beundre imponerende Niagara Falls på. Vil du helt tæt på vandmassernes brøl, kan du tage på bådtur med Maid of the Mist – her omsluttes du af vanddampene, vandets brølen og det kolossale tryk fra vandfaldene. Hvis du foretrækker en mere panoramisk udsigt, kan du besøge Skylon Tower og nyde en betagende udsigt over hele området fra en højde af 236 meter. Udsigten kan du kombinere med en middagsbuffet, for Skylon Tower rummer også en roterende restaurant, der drejer rundt om sig selv og med udsigt ned over Niagara Falls, der lyses op efter mørkets frembrud. Skylon Tower er områdets højeste udkigspost og i klart vejr kan du være heldig at se hele vejen til Toronto. 

Vandfaldene kan naturligvis også beundres fra bredden og udsigtspunkterne langs Niagara-floden. 

For dig, der søger eventyr, tilbyder området ziplining-eventyr med udsigt over vandfaldene, eller du kan vælge Journey Behind the Falls, hvor du kan gå bag vandfaldet og opleve styrken på nært hold.

Flere oplevelser 

Det siger sig selv, at Niagara Falls løber med al opmærksomheden. Men evner du alligevel at løsrive dig fra vandets ubønhørlige fossen, kan du gå på opdagelse i byen, hvor du finder butikker, restauranter, kasinoer og hoteller. Niagara-regionen er også kendt for sine vinmarker og gode madoplevelser. Tag en vintur og smag på lokalt producerede vine, og glem ikke at prøve de regionale specialiteter.

Du kan også udforske området på en cykeltur eller snøre vandreskoene til en vandretur. 

To personer på Vandretur i skoven ved området Niagara Falls
Vinmark med vinstokke så langt øjet rækker i Canada

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!