Oplev Bay of Islands

Uberørte strande og bølgende bakkelandskaber

Når du rejser til Bay of Islands vil du opleve uberørte strande, et smukt kuperet landskab, og der er endda mulighed for at se hvaler og legesyge delfiner i det smukkeste blå hav

Bay of Islands bliver kaldt intet mindre end New Zealands fødested, da det var her at den britiske regering og maorierne indgik fred i 1840. Det er her, du kan besøge “The Waitangi Treaty Grounds”, hvor New Zealand blev skabt som nation – så glæd dig til at opleve dette smukke historiske sted, og få en større forståelse af Māori-kulturen. 

Oplev legesyge delfiner og snorkel med farverige fisk og skildpadder, ved nogle af landets bedste dykkersteder. Tag på en sejltur omkring Bay of Islands, hvor du vil se “Hole in the Rock” På land kan du få et væld af oplevelser til fods eller på cykel. 

Du kan også se Bay of Islands 144 øer fra oven med en flyvetur i helikopter eller en flyvetur til New Zealands nordligste punkt, Cape Reinga – her vil du opleve Cape Reingas fyrtårn, Te Rerenga Wairua.

Vi har samlet en række rejseforslag til Bay of Islands nedenfor - lad drømmene begynde...

Bay_of_Island_fern_view_155307148
Bay_of_Islands_boat_124183435_333x270

Oplevelser og dagsture
ved Bay of Islands

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Dolphins_Bay_of_Islands_iStock-481237654
Bay_of_Islands_iStock-543563380_333x270
Waitangi_Regional_Park_Bay_of_Islands_iStock-950040634_323x390

The Waitangi Treaty Ground

The Waitangi Treaty Ground, er en af de mest betydningsfulde steder for New Zealands historie. Det var her mere end 500 maori-høvdinge sammen med kaptajnen William Hobson, der repræsenterede den britiske krone, underskrev Waitangi-traktaten i 1840. Traktaten beseglede maoriernes fremtidige skæbne og deres landrettigheder, og forenede New Zealand som nation under Det Britiske Imperiums herredømme.

New Zealands nordligste punkt

På det nordligste punkt i New Zealand, troner det kridhvide, Cape Reinga fyrtårn. Fyrtårnet står på kanten af en stejl, stenet bakke, hvor Det Tasmanske Hav og Stillehavet mødes. Te Rerenga Wairua, fyrtårnet, var det sidste af slagsen, der blev bygget i New Zealand og er i dag et af landets ikoniske kendetegn.

Maorierne anser også området omkring Cape Reinga, som et af de vigtigste og mest spirituelle steder i hele New Zealand - det er nemlig herfra deres ånder tager afsted på rejsen mod efterlivet til den polynesiske mytologis hjemland, Hawaiki. 

Cape_Reinga_lighthouse_Bay_of_Islands_iStock-157402428_380x500
Bay_of_Islands_iStock-543563380_333x270
Hole_in_the_Rock_Bay_of_Islands_iStock-1130782533_333x270
Hole_in_the_Rock_140257305

Oplev Hole in the Rock på en sejltur

Tag på en sejltur omkring Bay of Islands, hvor du vil se “Hole in the Rock”, som er skabt af vind og vejr gennem tiden – det er helt forståeligt, at mange i dag anser det som et af de smukkeste naturskabte steder på hele New Zealand. Hvis vejret er stille, er der endda mulighed for at sejle igennem hullet. 

En sejltur er en af de bedste måder at opleve området på. Her du kommer ind mellem bugtens små øer med de hvide sandstrande og oplever de legesyge delfiner på tæt hold. 

Online rejseforedrag om New Zealand

Hør rejseekspert Jane Bering Smedsrud fortælle de bedste tips og tricks til oplevelser i New Zealand

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!