Kør-selv-ferie i Australien

Velkommen til Danmarks bedste udvalg

Overvejer du en kør-selv-ferie i Australien? Hos os er du altid sikker på at få den bedste rådgivning og en helt unik rejse, der kan skræddersyes dine ønsker. Vi har sammensat en masse varierede ruteforslag, der giver dig en idé om, hvor du skal sove, eksempler på oplevelser og seværdigheder, samt hvor langt du kan nå på et givent antal dage. Alt sammen noget, som du kan lade dig inspirere af til din rejse, som vi selvfølgelig kan tilpasse efter dine ønsker, så du får lige den rejse, du vil have.

Det er nemt at rejse rundt i Australien i bil – uanset om du vælger en af vores kør-selv-ferier, der inkluderer billeje og hotel, eller om vi skræddersyer rejsen til dig. Vi har sammensat kør-selv-ferier med forskelligt fokus og i forskellige områder af Australien – alt efter om du vil opleve Australiens Outback, Great Barrier Reef, den tropiske del, de store vindistrikter, aboriginal-kultur eller en af de spændende byer f.eks. Melbourne eller Sydney.

Kør-selv-ferierne er selvfølgelig tilrettelagt, så du kan kombinere ruterne, køre ruterne i modsat retning og kombinere kør-selv-ferien med andre ferieformer, såsom autocamper-ferie.

Bil_i_Australien-178990262_450-555
ayers_rock_solopgang_333-270

Alle kør-selv-ferier i Australien

Arkaoola_Flinders_Ranges_450-555
Operahuset_Sydney_iStock-926529270_333-270
K_nguru_med_unge_-_redigeret_323-390

Oplev Australien i dit eget tempo

Australien er et kæmpe land, og det kan være svært at overskue, hvad du vil se på rejsen Down Under. Vi tilbyder både kør-selv-ferier, der foregår efter en fastlagt rute og skræddersyede rejser, der er tilpasset dine drømme. Lige meget hvad du vælger, er det vigtigste for os, at du får alle de gode oplevelser, du går og drømmer om.

Vi anbefaler, at der både er tid til sightseeing og til at falde i snak med de hyggelige “aussier”. Det er op til dig, hvor meget eller hvor lidt, du selv vil stå for. Uanset hvad du foretrækker, er vi klar til at stå for alt det praktiske, og du får udleveret en detaljeret beskrivelse af ruten og kan koncentrere dig om oplevelserne.

Kør-selv-ferie i Australien med børn

Det er oplagt med en kør-selv-ferie, hvis I er en familie med børn, der rejser til Australien. I bestemmer selv farten og kan gøre stop, når børnene trænger til en pause, eller fordybe jer i bestemte oplevelser på ferien. Vis børnene Great Barrier Reef eller Sydney, slap af på fantastiske strande eller oplev dyrelivet helt tæt på. Til familier med børn kan vi anbefale f.eks. Pacific Coast Touring på østkysten, der er tættere befolket, og hvor afstandene er kortere. Her ligger der skønne øer på stribe og nationalparker, hvor I bl.a. kan se koalaer.

Great_Barrier_Reef-158186988_450-555
Harbour_Bridge_Skyline_185893881_333-270
Australien_bil_333x270
Det_vestlige_Australien_bil_og_solnedgang_450-555

Lidt om at køre i bil i Australien - også i outbacken i 4WD

Det er nemt at rejse med bil i Australien, vejskilte og færdselsregler er nemme at forstå. Der er venstrekørsel i Australien, men du vænner dig hurtigt til det, og australierne er gode til at tage hensyn. På en kør-selv-ferie har du friheden til at improvisere undervejs, men vær opmærksom på, at afstandene er store, så en lille smuttur kan ende med at være en rejse på flere hundrede kilometer.

Er du ude på eventyr og vil opleve Australiens Outback og det tropiske nord? Vi har to kør-selv-ferier i 4WD, der begge starter i Darwin. Tag på Kimberley Adventure og oplev Australiens mest øde og mindst udforskede område eller vælg Top End Adventure, der går til tre nationalparker med natur og dyreliv, der ikke findes andre steder i verden.

Lej en bil i Australien og få vores erfaring med i købet

Der er mange faldgruber og meget at holde styr på, når du skal ud at leje en bil i Australien. Vidste du for eksempel, at du som lejer skal være i besiddelse af et Mastercard, Diners eller American Express, når du afhenter din bil? Og at der ikke må være tale om et debitkort? Når du køber en kør-selv-ferie hos os, får du vores rejseeksperters mangeårige viden og erfaring med i købet, så du er klædt bedst muligt på til din rejse – også når det gælder praktiske detaljer omkring billeje, som du helt sikkert ikke vidste, du skulle vide!

tran-phu-yPP08FAft7I-unsplash_2x
leio-mclaren-jEgQpfkHEWY-unsplash_2x

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Aloha! Rejseekspertens bedste tips til din Hawaii-rejse
3 dages udflugt fra Uluru/Ayers Rock til Alice Springs
Derfor er det en god idé at rejse til Australien i den danske sommer
Hvornår skal man rejse til Australien?

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!