Oplev Melbourne

Metropolen der venter på at blive udforsket

Metropolen Melbourne byder på oplevelser med spændende arkitektur, kunst- og kulturoplevelser og store sportsarrangementer – og så er byen omringet af storslået natur

Oplev verdens største koloni af dværgpingviner, tag en afslappende dag på stranden eller gå en tur gennem en af byens grønne åndehuller. De mange seværdigheder i Melbourne venter bare på at blive udforsket!

Melbourne er kendt for sit brede udvalg af restauranter og barer, der byder på gastronomiske oplevelser i særklasse. Du kan finde alt lige fra Australske specialiteter til madoplevelser, der kombinerer smage fra hele verden. Byen er i sandhed et mekka for madelskere!

Melbourne skyline i Australien
Pingviner på Philip Island i Australien

Alle rejseforslag
til Melbourne

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Udsigt til Philip Island strand i Australien
Kystudsigt ved Philip Island i Australien
Pingviner på Philip Island i Australien

Oplev pingviner på Phillip Island

Syd for Melbournes kyst, kun et par timers køretur fra midtbyen, ligger Phillip Island – den perfekte lokation til en lille getaway fra Melbournes livlige gader. Uanset hvilken tid på året du besøger Phillip Island, venter der 100 kvadratmeter af ø-magi, der bare venter på at blive udforsket! Øen er kendt for at være hjemsted for den største koloni af dværgpingviner i verden. Du kan opleve magien ved at se de søde pingviner vralte fra havet og hjem til deres huler hver eneste aften fra udsigtsplatforme – det er et must see i Melbourne. Øen byder også på idylliste strande, betagende kystlinjer, smukke vandreruter og sjove aktiviteter for hele familien!

Naturskønne tilflugtssteder i byen

Kun en kort køretur fra Melbournes bymidte finder du Brighton Beach og St. Kilda Beach, der indbyder til en afslappende stranddag. På strandpromenaden af St. Kilda Beach er der en livlig stemning fra de mange joggere, vandrere og rulleskøjter, der suser forbi – alt imens kitesurfere, windsurfere og svømmere gør vandet til deres legeplads. Brighton Beach er en rolig strand, som især er kendt for sine farverige strandhuse. Badehytterne tæller intet mindre end 80 styk, der er ikoniske for området og en af Melbournes mest berømte seværdigheder.

Udforsk Botanisk Have når du rejser til Melbourne, og oplev den mangfoldige plantesamling på mere end 8.500 arter, der spreder sig over havens 38 hektar. I haven kan du blandt andet få et spændende indblik i aboriginernes kultur og historie, samt hvordan de brugte landets rige planteliv.

Strandhuse på Brighton Beach i Australien
Udsigt ned over St. Kilda Beach i Melbourne, Australien
Udsigt til vej med skilt til Great Ocean Road i Australien
Luftfoto ned på Great Ocean Road og havet i Australien

Sport & natur 

Melbourne er centrum for nogle af de helt store sportsbegivenheder som Australian Open i tennis, Formel 1 og ikke mindst Australiens mest populære hestevæddeløb, Melbourne Cup.

Australien byder på nogle af verdens flotteste køreture, og Great Ocean Road løber med sejren som Australiens smukkeste kyststrækning! Ruten, der strækker sig over 1.000 km, er fyldt med betagende kystlandskaber, grønne vindistrikter og regnskove samt indbydende strande. Undervejs kan du opleve The Twelve Apostles, som er en af rutens mest populære attraktioner. Fuldend din rejse til Melbourne med et roadtrip ad Great Ocean Road!

Online rejseforedrag om Australien

Hør rejseekspert Jane Bering Smedsrud fortælle de bedste tips og tricks til oplevelser i Australien

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!