Kør-selv-ferie i USA

Velkommen til Danmarks bedste udvalg

Bestil en pakkerejse til USA på minimum 10.000 kr. pr. person og få 1.500 kr. i rabat pr. person på rejsen. Gælder ved bestilling af nye rejser. Betaling af depositum skal ske senest 30/6-2024.

Er du ude efter en uforglemmelig kør-selv-ferie i USA? Så er du kommet til det helt rette sted! Hos os er du altid sikker på at få den bedste rådgivning og en helt unik rejse, der kan skræddersyes efter dine ønsker. Vi har sammensat en masse varierede ruteforslag, der giver dig en idé om, hvor du skal sove, eksempler på oplevelser og seværdigheder, samt hvor langt du kan nå på et givent antal dage. Alt sammen noget, som du kan lade dig inspirere af til din rejse, som vi selvfølgelig kan tilpasse efter dine ønsker, så du får lige den rejse, du vil have.

Vi har Danmarks bedste udvalg af kør-selv-ferier i USA – der passer til alle temperamenter og findes i alle prisklasser. Du kan bl.a. vælge mellem en af vores tre “Grand Tours”, som er vores bud på den ultimative kør-selv-ferie i USA, der er sammensat ud fra vores egne erfaringer og oplevelser.

Drømmer du f.eks. om en kør-selv-ferie på USA’s vestkyst, hvor du ser USA’s smukkeste nationalparker, så kunne turen “Grand Tour of the West” være lige noget for dig. Er du mere interesseret i at opleve moderne New York, Amish-land og resten af det østlige USA, anbefaler vi “Grand Tour of the East”. Du kan også tage på et familievenligt eventyr i solskinsstaten Florida på “Grand Tour of Florida”, hvor magien venter i Disneyland og Universal Studios.

 

Grand_Canyon_National_Park_iStock-1407277577_380-500
9.usa.koer-selv-ferie-i-usa-roadtrip-fra-new-york-til-miami..270x333
15.usa.koer-selv-ferie-i-usa-grand-tour-of-the-west..390x323
1.storslaaet-natur-i-det-nordvestlige-usa.Dag_10.270x333
6.usa.koer-selv-ferie-i-usa-roadtrip-fra-new-york-til-miami.Dag_6.390x323

Kør-selv-ferier i USA skræddersyet til dig

Alle vores kør-selv-ferier kan skræddersyes og tilpasses helt efter dine drømme og ønsker. Drømmer du for eksempel om nogle ekstra dage i San Francisco, et stopover i New York eller måske vil du afslutte et spændende vildmarkseventyr med afslappende badeferie i solskinsstaten Florida? Mulighederne er næsten uendelige, og vores dygtige USA-eksperter sidder klar til at hjælpe med gode råd og idéer – og deler hellere end gerne ud af egne erfaringer!

Vores rejseforslag er 100 % fleksible, og det er helt op til dig, hvor meget eller hvor lidt, du selv vil stå for at arrangere undervejs.

Hvilken bil skal du vælge til et roadtrip i USA?

Har du altid haft en drøm om at drøne gennem ørkenen i en rød Ford Mustang? Eller måske er I en stor familie, som har brug for en minibus til at rumme alle oplevelserne? Bilen, der er inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag er en bil i kategorien ”Standard SUV”, men stort set alle ønsker kan opfyldes, når det gælder biltype i USA.

Vores rejsekonsulenter kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige biltype til din rejse. Hvis I er en familie, der skal på ferie, er det naturligvis vigtigt, at der er god plads til alle – men det er også vigtigt at tænke over, hvordan I pakker, og om al jeres bagage får plads. Vi har lagt de fem mest populære biltyper online her på siden, men der findes mange flere, og vi hjælper hellere end gerne med at tale alle scenarier igennem og træffe det rette valg til de mange kilometer gennem USA.

USA_koer-selv_450x555
USA_bil_333x270
Hawaii_billede_03
Bil_sol_450x555

Værd at vide om billeje i USA

Når det gælder billeje, samarbejder vi med AVIS, som har en bred flåde af biler og er et godt valg til prisen. Vi har inkluderet alle nødvendige forsikringer og fri kilometer i billejen, og med i prisen hos AVIS får du desuden online check-in, så du sparer tid ved ankomst og kan cruise direkte ud mod solnedgangen på de amerikanske highways.

Prisen inkluderer blandet andet:

  • Alle nødvendige forsikringer (ingen selvrisiko)
  • Fri kilometer
  • Online check-ind
  • Detaljeret dansk kørselsvejledning

Lej en bil i USA og få vores erfaring med i købet

Der er mange faldgruber og meget at holde styr på, når du skal ud at leje en bil i USA. Vidste du for eksempel, at du som lejer skal være i besiddelse af et Mastercard, Diners eller American Express, når du afhenter din bil? Og at der ikke må være tale om et debitkort? Når du køber en kør-selv-ferie hos os, får du vores rejseeksperters mangeårige viden og erfaring med i købet, så du er klædt bedst muligt på til din rejse – også når det gælder praktiske detaljer, som du helt sikkert ikke vidste, du skulle vide

 

tran-phu-yPP08FAft7I-unsplash_2x
leio-mclaren-jEgQpfkHEWY-unsplash_2x

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!