Kør-selv-ferie i New Zealand

Velkommen til Danmarks bedste udvalg

Hos os er du altid sikker på at få den bedste rådgivning og en helt unik rejse, der kan skræddersyes dine ønsker. Vi har sammensat en masse varierede ruteforslag, der giver dig en idé om, hvor du skal sove, eksempler på oplevelser og seværdigheder, samt hvor langt du kan nå på et givent antal dage. Alt sammen noget, som du kan lade dig inspirere af til din rejse, som vi selvfølgelig kan tilpasse efter dine ønsker, så du får lige den rejse, du vil have.

Kør-selv-ferie i New Zealand er det oplagte valg. Landskabet bliver aldrig kedeligt, og afstandene er overskuelige. Motorveje findes kun omkring de største byer, og i nogle områder må du være forberedt på smalle og snoede veje, som kræver lavere hastighed. New Zealand har venstrekørsel, og specielt på Sydøen vil du komme ud for, at der kan være langt mellem bilerne, så her gælder det om at være ekstra opmærksom.

Vi har gjort det nemt for dig og tilbyder en række kør-selv-pakker, der inkluderer billeje, hotel, udvalgte udflugter og en udførlig kørselsvejledning inkl. kort. Alle overnatninger undervejs er bestilt på forhånd, og du behøver derfor ikke at stresse for at nå frem inden et bestemt tidspunkt.

NZ_bil_450x555
Lake_Tekapo_iStock_333-270

Alle kør-selv-ferier i New Zealand

Mt.Cook_bil_323x390
NZ_Roadtrip_sea_iStock-1460447747_333-270
Wai-O-Tapu_464514723_323-390

Oplev New Zealand på den nemme måde

Da ikke alle har lyst til at opleve New Zealand på den samme måde, tilbyder vi forskellige typer af kør-selv-ture, nogle er i 4-hjulstrækker, nogen er med overnatning i lodges og B&B og nogle er lange så du kan nå at se hele landet. Alle vores kør-selv-ture kan kombineres og tilpasses dine ønsker. Fortæl os hvad du vil opleve, så skræddersyr vi en uforglemmelig tur til dig.

Kør-selv-ferie inkl. sightseeing og guidede ture

Vores kør-selv-pakker inkluderer mere end billeje og hotelovernatninger. Det er nemlig først, når du parkerer bilen, at du oplever det ”ægte” New Zealand. Du kommer til at bo på dejlige hoteller med god beliggenhed, som vi kender fra vores egne rejser. Som alternativ kan du vælge at opgradere til førsteklasses hoteller, lodges eller lejligheder. Vi inkluderer også udflugter på vores kør-selv ture, men har du andre ønsker til oplevelser hjælper vi gerne med det. Vælger du en kør-selv-tur, der kombinerer Nordøen og Sydøen, er færgebilletten også inkluderet i prisen.

18.det-bedste-af-new-zealand..555x450
7.new-zealand-fra-nord-til-syd..270x333
Fox_Glacier_147918931_333-270
NZ_450x555

4WD - Off the beaten track til naturoplevelser ud over det sædvanlige

I New Zealand ligger de største naturoplevelser ikke nødvendigvis langs de trafikerede hovedveje. Med 4-hjulstrækker kan du komme til områder, der ikke kan nås i almindelig bil eller motorhome, da det ikke er tilladt at køre på veje, der ikke er asfalterede – og dem er der faktisk ganske mange af i New Zealand. Vælger du en af turene med 4-hjulstrækker kommer du ”off the beaten track” og til områder, man normalt ikke oplever som turist i New Zealand.

Du kan være helt tryg ved at begive dig af sted, da du får udleveret kort og en detaljeret beskrivelse af ruten inkl. forslag til sightseeing og vandreture, og når du bliver modtaget i lufthavnen, får du også en grundig instruktion til bilen. Der overnattes bl.a. på hyggelige Bed & Breakfast-steder – en enestående mulighed for at møde new zealænderne på hjemmebane.

Lej en bil i New Zealand og få vores erfaring med i købet

Vi samarbejder med Avis og GoRentals, som begge har fokus på kvalitet på både bilen og forsikringerne. Alle nødvendige forsikringer er inkluderet i lejemålet, således at du ikke overraskes af uforudsete ekstragebyrer, når du henter din udlejningsbil. Bemærk, at du hos GoRentals medbringer bilen på færgen mellem Nord- og Sydøen, mens du hos Avis afleverer bilen ved færgeovergangen og henter en ny bil på den anden side.

tran-phu-yPP08FAft7I-unsplash_2x
leio-mclaren-jEgQpfkHEWY-unsplash_2x

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!