Oplev Montreal

Storby med franske fornemmelser

Montreal er en moderne storby på den ene side, og på den anden en gammel by med fransk atmosfære. Byen er den største i Quebec-provisen, og den næststørste i Canada

Spoler man tiden tilbage til 1642, var Montreal kun lige blevet grundlagt. I dag er den vokset til Canadas næststørste by og den største fransktalende by uden for Frankrig. Hvis man ikke vidste bedre, skulle man tro, at man var i Paris, når man bevæger sig rundt i bybilledet, læser menukort og hører folk tale sammen.

Byen er kendt for jazz-festivaler, som trækker en del turister til, men indbyggerne i Montreal nyder også selv musikken.  Byen byder på en skøn blanding af gammel charme med brostensbelagte gader og moderne akitektur. Montreal emmer af fremragende attraktioner, kunst, arkitektur, restauranter og meget mere, som bestemt er en oplevelse værd.

Vi har samlet de bedste forslag til din næste tur til Montreal.

Bybillede i Montreal i Canada
Udsigt ind over Montreal i Canada

Alle rejseforslag
til Montreal

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Skyskrabere i Montreal i Canada
Gammel bydel i Montreal i Canada
Skyskrabere i Montreal i Canada

"Bjerget" Mount Royal

Montreal er bygget rundt om dens navngiver, bjerget Mount Royal. Men hvis du forventer at se et himmelstræbende bjerg, bliver du slemt skuffet, for Mount Royal kan mere sammenlignes med en bakke. Til gengæld ligger her en hyggelig park, hvor du kan tage et afbræk fra storbytrængslen og nyde de frodige omgivelser til udsigten af byens prangende skyskrabere. I parken er der også mange stier, der er ideelle til små gåture, picnics og andre hyggelige udendørs aktiviteter.

Charmerende bydele

Bevæger du dig ned i byen, vil du finde mange dejlige bydele. Oplev Montreals gamle bydel med brostensbelagte gader, historisk arkitektur, den gamle havn og Notre Dame-basilikaens imponerende træudskæringer og kunstfærdige glasmosaikker.

Eller tag på en slentretur ned ad det charmerende latinerkvarter med victorianske stenhuse, gallerier og små intime restauranter. Begge bydele står i stor kontrast til bymidtens funklende skyskraberne og pulserende atmosfære.

Er du vild med spil og gambling, er bydelen Ville-Marie lige noget for dig, for her kan du nemlig lade dit indre legebarn slå sig løs i alverdens spil og spillemaskiner i Canadas største kasino. 

Notre Dame i Montreal i Canada
Et kig indenfor i flotte Notra Dame kirken i Montreal i Canada
Blomster i træ i Botanisk i Montreal i Canada
Botanisk Have i Montreal i Canada

Drivhuse og grønne temahaver

Er du mere til oplevelser, hvor du ikke skal være bange for at komme hjem med en tom pengepung, kan du besøge Montreals botaniske have. Den blev etableret i 1939 og strækker sig over 30 hektar land. Haven er er også kendt under navnet Jardin botanique de Québec, og er verdens tredjestørste. Haven gemmer på en oase af grønne temahaver - herunder en engelsk, fransk, og japansk have, og drivhuse med over 22.000 forskellige blomster- og plantearter – heriblandt 1.500 orkidevarianter.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!