Oplev smukke Hawaii

Vulkaner, vandfald og vilde delfiner

Hawaii! Bare vi nævner navnet, kan du næsten høre bølgeskvulp og mærke den blide stillehavsvind i ansigtet – måske du endda kan høre en lille ukulele spille for dit indre øre?

For mange kan tanken om en rejse til Hawaii synes lige så utopisk som øernes perfekte postkort-strande med vajende palmer og uforlignelige solnedgange, men faktisk er feriedestinationen Hawaii populær som aldrig før! Så selv om den frodige østat befinder sig en god flyvetur fra Danmark, kan drømmen sagtens være tættere på, end du måske går og tror!

Hawaii er beriget med en helt fantastisk natur og et dejligt klima året rundt, men derudover byder øgruppen også på en række uforglemmelige oplevelser, som tæller alt fra aktive vulkaner til brusende vandfald og enestående vandrestier. Det er oplagt at udforske Hawaii i bil, og uanset om du rejser til øerne for at surfe, snorkle eller blot for at nyde strandene og klimaet, kommer du med garanti hjem med uforglemmelige øjeblikke i bagagen.

 

Kystudsigt med flot strand og by
Aftenbillede med silouetter af palmer og flotte farver ved kysten på Hawaii

Oplevelser og dagsture
på Hawaii

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Solopgang på Hawaii
Havskildpadder i havet på Hawaii
Smuk udsigt til lille vandfald i sø-omgivelser på Hawaii

Øhop på Hawaiis smukke øer

Når du rejser til Hawaii, vil du opleve, at de forskellige øer har en meget afvekslende natur, og at de største øer har hver deres individuelle særpræg. Derfor vil det være en skam at rejse til Hawaii og kun opleve én af de dejlige øer. Fordyb dig i øerne herunder – måske du finder en favorit?

Husk på, at vi skræddersyer drømmerejsen til Hawaii i tæt samarbejde med dig og præcis efter dine ønsker. Vores dygtige rejseeksperter sidder klar til at hjælpe med planlægningen og deler hellere end gerne ud af egne rejseerfaringer!

Oahu og Big Island

På øen Oahu finder du den berømte Waikiki Beach med vulkanen Diamond Head i baggrunden. Hovedstaden Honolulu er øgruppens største by med ca. 350.000 indbyggere, og her valfarter surfere til Waimea Beach, mens dykkere tager til Pupukea Beach. Det er også på Oahu, du kan opleve historiens vingesus ved Pearl Harbor og USS Arizona Memorial.

The Big Island hedder egentlig Hawaii, men de lokale kalder den for The Big Island, da den er dobbelt så stor som de øvrige øer til sammen. Øen er kendt for sine mange aktive vulkaner, og her kan du blandt andet opleve en af verdens mest aktive vulkaner – at se den glødende lava lyse i mørket er en uforglemmelig oplevelse.

Glædende lave i mørke på The Big Island, Hawaii
Bjerglandskab på Hawaii
Udsigt til by udefra havet på Hawaii
Bjerglandskab på Hawaii

Maui og Kauai

Maui byder på alt fra frodige ananasplantager og gyldne strande til forrevne klipper og vulkaner. Byen Laihaina var tidligere øgruppens hovedstad og en vigtig hvalfangerby. Det bedste tidspunkt at tage på en hvalsafari er fra december til maj, når de store pattedyr boltrer sig ved kysterne! En tur til Haleakala National Park med den “sovende” vulkan er også et must på din rejse til Hawaii, da det er muligt at komme helt til toppen og få et kig ned i krateret.

Kauai er den sværest fremkommelige og mindst udbyggede af øgruppens største øer, og desuden den ø, der er rigest på flora og fauna. Her kan du blandt andet opleve Waimea Canyon, der er Hawaiis svar på Grand Canyon. Kløften er 16 km lang, 800 m dyb og et farveorgie af dimensioner. Der er mange vandrestier i området, bl.a. i Kokee State Park, og ikke overraskende har Kauai været kulisse til mange filmoptagelser.

Online rejseforedrag om Hawaii

Hør rejseekspert Jane Bering Smedsrud fortælle de bedste tips og tricks til oplevelser på Hawaii

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!