Oplev Grand Canyon

En uforglemmelig oplevelse

Grand Canyon er en af verdens mest imponerende naturlige vidundere. Den enorme kløft er skabt af Colorado-floden gennem millioner af år

Grand Canyon er en uforglemmelig oplevelse! Den farverige og spektakulære kløft, der går gennem staterne Utah, Arizona og Nevada, er 440 km lang og 1,6 km dyb.

Farvespillet i kløften er mindst lige så imponerende som størrelsen, og at se Grand Canyon fra luften er en helt speciel oplevelse. Med sine forbløffende klippeformationer, røde klippesider og dramatiske udsigter er Grand Canyon en uforglemmelig rejseoplevelse, der skaber minder for livet. 

Grand Canyon udsigt op igennem kløfterne
Grand Canyon udsigt i aftenlys

Oplevelser og dagsture
nær Grand Canyon

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Grand Canyon udsigt med vand i kløfter
Grand Canyon udsigt oppe fra en helikopter
Luftfoto af Grand Canyon i solnedgang

Lag efter lag af historie

Grand Canyon er ikke kun et naturligt vidunder, det er også en skatkiste af geologisk historie. De majestætiske klippesider, der har dannet sig gennem millioner af år, afslører de forskellige geologiske perioder i gennem tiden lag efter lag.

Ved Grand Canyon kan du dykke ned i stedets historie og se de forskellige farver og teksturer, der er skabt af forskellige typer af sten og mineraler - tag på en rejse gennem tiden, mens du står på kanten og ser ud over den enorme kløft.

Til vands, til land eller i luften

Grand Canyon tilbyder også en bred vifte af eventyr og aktiviteter for besøgende. Du kan tage en vandretur ned i canyonen og udforske de forskellige stier og terræner, der fører dig gennem uberørte landskaber og skjulte oaser.

Der er også mulighed for at tage en helikoptertur over området for at få en fugleperspektiv af dens enorme omfang og skønhed.

Hvis du tør, kan du også vove dig ud på en raftingtur langs Colorado River, hvor du kan opleve adrenalinfyldte strømfald og nyde det spektakulære landskab, omgivet af de storslåede klippesider. 

Grand Canyon udsigt fra vandet
Grand Canyon udsigt oppe fra en helikopter
Solnedgang over Grand Canyon
Grand Canyon udsigt i aftenlys

En himmelsk farvepalette

Grand Canyon byder på nogle af de mest betagende solnedgange og solopgange.

Når solen forsvinder ned bag klippesiderne, farver den himlen med en palet af orange, lilla og gule nuancer. Når natten falder på, afslører Grand Canyon også en storslået stjernehimmel, fri for lysforurening. Her kan du læne dig tilbage og  lade dig opsluge af universets uendelighed. 

Ligeså magisk et øjeblik er det at opleve solopgangen over Grand Canyon, når solens morgenstråler kaster et gyldent lys over kløften og skaber et øjebliks magi.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!