Oplev Queenstown

Hygge, adrenalinsus og smuk natur

Queenstown er en superhyggelig by, der ligger lige ud til Lake Wakatipu. Byen byder på et væld af forskellige oplevelser – alt fra store adrenalinsus til smukke naturoplevelser

Queenstown er samlingssted for backpackere og bliver kaldt intet mindre end “the adventure capital of the world”. Og gadebilledet emmer af adventure, da det vrimler med butikker, der sælger oplevelser i form af faldskærmsudspring, bungy jump, jet boats, river rafting, paragliding og meget mere.

Hvis du ikke er til hæsblæsende og adrenalinfyldte oplevelser, kan du naturligvis også nyde omgivelserne i den hyggelige by og den omkringliggende smukke natur. Byen er nemlig indrammet af bjerge, som giver stedet en helt særlig idyllisk stemning.

Nedenfor kan du se, hvad du skal opleve, når du rejser til Queenstown.

Bungy_queenstown
Cable_Car_Queenstown_iStock-1327273719_333x270

Oplevelser og dagsture
i Queenstown

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Lake_Wakatipu_Queenstown_iStock-638578534
Lake_Wakatipu_pier_333x270
Faldsk_rmsudspring_Queenstown_iStock-885511008_323x390

Gå på opdagelse i Queenstown

Byen er omgivet af bjergkæden The Remarkables og ligger smukt ved Lake Wakatipu, som indbyder til en dejlig slentretur langs med vandet. Queenstown har status som New Zealands førende actionby, og selv hvis man ikke er til river rafting og jetboating, er byen et godt bekendtskab.

Der ligger adskillige vingårde i nærheden af Queenstown, hvis du er interesseret i vin, og vil du vandre, er der mange afmærkede ruter. Et must er at tage en kabelvogn op på toppen af Bob’s Peak, hvorfra man bliver belønnet med en eminent udsigt over Queenstown, søen og de smukke bjerge. En anden idé kunne også være en sejltur med det historiske dampskib TSS Earnslaw, der sejler på Lake Wakatipu, og shopping i de hyggelige gader er naturligvis også en mulighed.

Har du brug for et adrenalinkick?

Queenstown er som “the adventure capital of the world” et sandt mekka for alle, der søger et adrenalinkick.

Få et sus i maven, og prøv bungyjumping fra den berømte Kawarau Bridge. Bungy jumping er en newzealandsk opfindelse, og det første spring blev taget fra Kawarau Suspension Bridge, 43 m ned til den brusende flod. Få vind i håret på jetbådstur gennem de snoede floder og fjorde, der omkranser Queenstown. Du kan også trække i sportstøjet og udforske de omkringliggende bjerge på mountainbike, vandre gennem de frodige landskaber eller stige til vejrs og prøve kræfter med paragliding, som giver dig en fantastisk panorama-udsigt over Queenstown og den omkringliggende natur.

Bungee_jumping_Kawarau_Bridge_Queenstown_iStock-1162474479
Mountain_bike_Queenstown_iStock-500627852_333x270
Lake_Wanaka_Queenstown_iStock-1343234215_333x270
Lake_Wanaka_Queenstown_iStock-841923842

Fra livlige Queenstown til rolige Wanaka

Der er en times kørsel i mellem Queenstown og Wanaka - to af de flottest beliggende byer i New Zealand.

Wanakas rolige og aflappende bymidte har mange hyggelige restauranter, caféer og butikker. Denne står i kontrast til Queenstown, der har det pulserende tilnavn som verdens “adventure” hovedstad. Byerne har dog det til fælles, at de begge har turkise gletsjersøer, snedækkede bjergtoppe og fantastiske udsigter – så langt øjet rækker. Hele området er et paradis for outdoor-aktiviteter og hvad enten du er til vandreture, mountain bike eller hesteryg, så er det at finder du det i området mellem Wanaka og Queenstown. 

Online rejseforedrag om New Zealand

Hør rejseekspert Jane Bering Smedsrud fortælle de bedste tips og tricks til oplevelser i New Zealand

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!