Kør-selv-ferie i Canada

På eventyr i et af verdens største lande

Er du ude efter en uforglemmelig kør-selv-ferie i Canada, er du kommet til det rette sted! Vi har nemlig Danmarks største udvalg af kør-selv-ferier i Nordamerika – til alle temperamenter og i alle prisklasser.

Hos os er du altid sikker på at få den bedste rådgivning og en helt unik rejse, der kan skræddersyes dine ønsker. Vi har sammensat en masse varierede ruteforslag, der giver dig en idé om, hvor du skal sove, eksempler på oplevelser og seværdigheder, samt hvor langt du kan nå på et givent antal dage. Alt sammen noget, som du kan lade dig inspirere af til din rejse, som vi selvfølgelig kan tilpasse efter dine ønsker, så du får lige den rejse, du vil have.

I Canada venter der kilometervis af natur, der synes uberørt af tiden, og du er sikker på at komme hjem med helt fantastiske minder. Vi har sammensat rejseforslag, hvor du f.eks. kan nyde stilheden ved en turkisgrøn gletsjersø i Rocky Mountains, komme på bjørne- og hvalsafari i vildmarken og smage friskfanget hummer og østers i de maritime provinser på Østkysten.

Totem_Peaks_koer-selv-iStock-1042543000_380x500
Moraine_Lake_Banff_iStock-1319119933_333-270
Bakspejl_ved_Jasper_Icefields_parkway_iStock-1156294245_450-555
Hvaler_Vancouver_Island_BC_iStock-1136890610_1__333-270
Toronto_skyline_iStock-626545182_323-390

Kør-selv-ferier i Canada skræddersyet til dig

Alle vores kør-selv-ferier kan skræddersyes og tilpasses helt efter dine drømme og ønsker. Drømmer du for eksempel om nogle ekstra dage på Vancouver Island, et stopover ved Niagara Falls, eller måske vil du afslutte et spændende vildmarkseventyr med total afslapning på eksotiske Hawaii? Mulighederne er næsten uendelige, og vores dygtige Canada-eksperter sidder klar til at hjælpe med gode råd og idéer – og deler hellere end gerne ud af egne erfaringer!

Vores rejseforslag er 100 % fleksible, og det er helt op til dig, hvor meget eller hvor lidt, du selv vil stå for at arrangere undervejs.

Hvilken bil skal du vælge til et roadtrip i Canada?

Har du altid drømt om at cruise rundt i Canada i en stor SUV, som kan køre i vildt terræn? Eller måske er I en stor familie, som har brug for en minibus til at rumme alle oplevelserne? Bilen, der er inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag er en bil i kategorien ”Standard SUV”, men stort set alle ønsker kan opfyldes.

Vores rejsekonsulenter har selv rejst landet tyndt og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige biltype til din rejse. Hvis I er en familie, der skal på ferie, er det naturligvis vigtigt, at der er god plads til alle – men det er også vigtigt at tænke over, hvordan I pakker, og om al jeres bagage får plads. Vi har lagt de fem mest populære biltyper online her på siden, men der findes mange flere, og vi hjælper hellere end gerne med at tale alle scenarier igennem og træffe det rette valg til de mange kilometer gennem Canadas smukke natur.

Toronto_bil_450x555
6.canada.koer-selv-ferie-i-canada-grand-tour-of-western-canada..270x333
15.grand-tour-of-western-canada.herobillede-rejse.270x333
Bil_sol_450x555

Værd at vide om billeje i Canada

Når det gælder billeje, samarbejder vi med AVIS, som har en bred flåde af biler og er et godt valg til prisen. Vi har inkluderet alle nødvendige forsikringer og fri kilometer i billejen, og med i prisen hos AVIS får du desuden online check-in, så du sparer tid ved ankomst og kan cruise direkte ud i Canadas fantastiske nationalparker.

Prisen inkluderer blandet andet:

  • Alle nødvendige forsikringer
  • Fri kilometer
  • Online check-ind
  • Detaljeret dansk kørselsvejledning

Lej en bil i Canada og få vores erfaring med i købet

Der er mange faldgruber og meget at holde styr på, når du skal ud at leje en bil i Canada. Vidste du for eksempel, at du som lejer skal være i besiddelse af et Mastercard, Diners eller American Express, når du afhenter din bil? Og at der ikke må være tale om et debitkort? Når du køber en kør-selv-ferie hos os, får du vores rejseeksperters mangeårige viden og erfaring med i købet, så du er klædt bedst muligt på til din rejse – også når det gælder praktiske detaljer omkring billeje, som du helt sikkert ikke vidste, du skulle vide!

tran-phu-yPP08FAft7I-unsplash_2x
leio-mclaren-jEgQpfkHEWY-unsplash_2x

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!