Oplev Los Angeles

The Big Orange

En verden af oplevelser venter i magiske Los Angeles. LA. som byen ofte bliver omtalt som, er den mest folkerige by i staten Californien og USA's næststørste by lige efter New York City

Los Angeles er i manges øre den ikoniske by, hvor drømme bliver til virkelighed, og har gennem tiden fået flere tilnavne som “The Big Orange” og "City of Angels".

Der findes utallige forlystelsesparker i byen – brug f.eks. en dag i Disneyland eller få et indblik i filmens verden i Universal Studios, der er Hollywoods største og ældste filmby.

Los Angeles er nemlig kendt for sine solbeskinnede strande, stjernespækket Hollywood-glamour og en pulserende kultur og er ikke mindst hjemstedet for det ikoniske Hollywood-skilt, det berømte “Walk of Fame” med de mere end 2.000 bronzestjerner, og Beverly Hills med sine store villaer og fashionable butikker på Rodeo Drive, der bliver indrammet af tårnhøje palmetræer. Los Angeles opfattes af mange mere som et område, med flere små byer, som hver især rummer noget specielt. 

 

Palmer og hus ved vej i Los Angeles
Palmer og udsigt over strand i Los Angeles

Oplevelser og dagsture
i Los Angeles

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

New York skyline
Flotte appelsiner i træ viser appelsinproduktion i Los Angeles
Udsigt over bjerg ved New York

City of Angels og The Big Orange

Los Angeles kaldes "City of Angels" på grund af dens navn, der stammer fra det spanske sprog. Da de spanske immigranter først ankom til området i det 18. århundrede, gav de stedet navnet "El Pueblo de Nuestra Señora la Reina de los Ángeles del Río de Porciúncula," hvilket betyder "Byen Vores Frue, Dronningen af Englene ved Porciúncula-floden".

Det lange navn blev senere forkortet til Los Angeles, men tilnavnet "City of Angels" blev bevaret som en hyldest til den oprindelige spanske betydning. Byens officielle navn, Los Angeles, bærer dermed stadig den symbolske reference til engle, og det er derfor, Los Angeles er kendt som "City of Angels" i dag.

Los Angeles er også kendt som "The Big Orange" på grund af dens historiske tilknytning til appelsinindustrien. I det tidlige 20. århundrede var Los Angeles-området en af verdens største producenter af appelsiner, og byen var centrum for denne blomstrende industri. Det solrige klima og frugtbare jord gjorde det til et ideelt sted for appelsindyrkning, og det førte til, at området blev dækket af orange plantager og appelsinlunde, og den store produktion, blev solgt og eksporteret til forskellige dele af landet.

Selvom Los Angeles ikke længere er centrum for appelsinindustrien, lever tilnavnet "The Big Orange" videre som en del af byens historiske arv.

Et virvar af oplevelser

Los Angeles har noget for enhver smag! Når du er i L. A., kan du besøge ikoniske steder som Walk of Fame, Hollywood, Beverly Hills og Rodeo Drive, Universal Studios og Disneyland. Men Los Angeles har også meget mere at byde på end det. Byen har utallige seværdigheder, som venter på at blive besøgt, interessante kvarterer som er meget mere end palmetræer og glamourvillaer, og spændende museer, som hver byder på noget forskelligt.

Derudover er der også mulighed for at nyde solen, surfe og opleve den afslappende Californien livsstil på Santa Monica Beach og Venice Beach. Santa Monica er særligt kendt for sin fantastiske strand og strandpromenadee Santa Monica Pier der er en af de mest berømte seværdigheder og som byder på forlystelsespark, spilarkader, butikker og restauranter med udsigt over Stillehavet.

Los Angeles er også hjemsted for en pulserende madscene – fra street food på Grand Central Market til fine restauranter i Beverly Hills, så du kan være sikker på at finde noget for en hver smag. 

Indgangsareal ved Universal Studios Los Angeles
Aftenudsigt over havet og Santa Monica Beach
Skyline om aftenen i Los Angeles
Palmer og hus ved vej i Los Angeles

Kulminationen af kultur, kreativitet og stjernespækket glamour

Det, der gør Los Angeles til noget helt unikt, er dens magnetisme, der tiltrækker drømmere og stjerner fra hele verden. Byen er en kulmination af kultur, kreativitet og stjernespækket glamour, der konstant inspirerer og forandrer sig. Los Angeles har en unik blanding af kulturer, der giver en kulinarisk mangfoldighed og et kreativt klima, der er uden sidestykke. Byens ikoniske film- og musikindustrier har sat Los Angeles på verdenskortet og fortsætter med at lokke besøgende til denne skatkiste af muligheder og spændende oplevelser

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!