Oplev Canada

Kilometervis af uberørt natur

Lad dig forbløffe af enestående landskaber med turkisblå bjergsøer, snedækkede bjergtoppe og prærielandskaber, der er som taget ud af en gammel western.

Canadas natur er rå og uspoleret og står for mange som et af de ultimative rejsemål. Her får du både bjerge og blomsterenge, og gletsjersøerne med de eventyrlige farver er et helt kapitel for sig. Du ser store flokke af wapitihjorte, der er søer fyldt med regnbue- og bækørreder, svævende ørne, bjerggeder, elge og (hvis du er heldig) grizzlybjørne, sortbjørne, pumaer og ulve. Naturen er det store trækplaster i Canada, og særligt det vestlige Canada rummer store naturoplevelser og huser verdensberømte nationalparker som Banff og Jasper, som er et absolut must-see på rejsen.

Drømmer du om natur og kultur på én og samme tid, kan du rent faktisk godt få i både pose og sæk, når du rejser til Canada. Her står storbyerne nemlig ikke tilbage for andre af verdens metropoler, og i det østlige Canada venter både storbyopdagelser og store naturoplevelser.

steffen-b-qDZ-Xd8dX6w-unsplash
tran-phu-yPP08FAft7I-unsplash

Spændende oplevelser i Canada

steffen-b-qDZ-Xd8dX6w-unsplash_1_
kiril-dobrev-v63UL8s28Ew-unsplash_1_
tran-phu-yPP-1

Oplev Canada med dansk rejseleder

På en rundrejse i Canada lærer du undervejs en masse om landet, takket være de dygtige rejseledere vi bruger. En rundrejse til Canada med dansk rejseleder er et godt valg, hvis du vil introduceres til de bagvedliggende historier, der findes overalt – men er også helt lavpraktisk et dejligt bekvemt valg, da rejselederen sørger for alt det praktiske. Vores rejseledere er specialister og har stor faglig viden inden for hver deres felt. De er samtidig dygtige formidlere af deres store viden om historie, kultur og natur, ligesom de alle sætter en ære i at yde den bedste service.

Rundrejser med dansk rejseleder er vores speciale, og vi har med succes arrangeret rundrejser i mere end 30 år – så vi ved, hvad de bedste rundrejser skal indeholde.

Autocamper-ferie i Canada

Ønsker du frihed og fleksibilitet på ferien, så tag på ferie i autocamper i Canada. Hos os er du altid sikker på at få den bedste rådgivning og en helt unik rejse, der er skræddersyet efter dine ønsker. Vi har sammensat en masse varierede rejseforslag, der giver dig en idé om potentielle ruter, eksempler på oplevelser og seværdigheder, samt hvor langt du kan nå på et givent antal dage. Alt sammen noget, som du kan lade dig inspirere af til din rejse, som vi så selvfølgelig tilpasser efter dine ønsker, så du får lige den rejse, du vil have.

Vores rejsekonsulenter er alle certificerede autocamper-eksperter. Det vil sige, at de både har prøvet at køre i autocamper i USA og Canada samtidig med, at deText on the buttonSE har bestået flere kurser, som gør, at du får Danmarks bedste rådgivning om din autocamper-ferie i Nordamerika.

tran-phu-yPP08FAft7I-unsplash_1_
jakob-owens-5F_c9i3JP0I-unsplash_1_
jakob-owens-5F_c9i3JP0I-unsplash
tran-phu-yPP08FAft7I-unsplash

Kør-selv-ferie i Canada

Er du ude efter en uforglemmelig kør-selv-ferie i Canada, er du kommet til det rette sted! Vi har nemlig Danmarks største udvalg af kør-selv-ferier i Nordamerika – til alle temperamenter og i alle prisklasser.

Hos os er du altid sikker på at få den bedste rådgivning og en helt unik rejse, der kan skræddersyes dine ønsker. Vi har sammensat en masse varierede ruteforslag, der giver dig en idé om, hvor du skal sove, eksempler på oplevelser og seværdigheder, samt hvor langt du kan nå på et givent antal dage. Alt sammen noget, som du kan lade dig inspirere af til din rejse, som vi selvfølgelig kan tilpasse efter dine ønsker, så du får lige den rejse, du vil have.

Sådan bestiller
du en rejse

Ring på 70 22 66 00 eller fortæl

os om jeres drømmerejse her

Group_6553
Group_6554
Group_6555

Fortæl os om din drømmerejse, så tager vi en snak om hvordan vi får drømmen til at gå i opfyldelse

Efter en god snak om dine drømmerejse laver vi en rejseplan, skræddersyet præcis efter dine ønsker

Når rejseplanen er lige efter dine drømme, booker vi rejsen, så du bare skal glæde dig!

Inden du rejser

Pas og visum

Valuta og toldregler

Vaccinationer, medicin & krav til fysisk formåen

Rejseforsikring

Bagage

Når du er afsted

Hoteller og transport

Mad og drikke

Møde med en anden kultur

Klima

Fakta om Vietnam

Lokale forhold

Tidsforskel

Drikkepenge

Sikkerhed

Elektricitet, mobil & Wi-fi

Rygning

Ideer til indkøb

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!