Gitte Vigsø

Rejseekspert

Jeg er vokset op med familie i USA –  min kusine var gift med en amerikaner. Da min familie blev værtsfamilie for en sød amerikansk pige på 15, var jeg ikke i tvivl om, at det skulle jeg også. Efter 10. klasse tog jeg et år på High school i New Mexico – og det blev starten på min kærlighed for USA.

Syden kan virkelig noget – det er en helt anden kultur, end vi i vesten er vant til - jeg er fan af cowboy-stilen og det vilde vesten. 

Derefter har jeg rejst tilbage for at besøge og opleve USA utallige gange, for man bliver jo aldrig færdig med USA. Der er altid noget nyt og se og opleve ”over there”.

I 2005 var jeg til bryllup i Lake Tahoe.

I 2008 var jeg på en rundtur i vesten med min familie  - fra San Francisco til Los Angeles og igennem Grand Canyon med helikopter – og videre til Las Vegas. 

I 2014 var jeg selv afsted, hvor jeg startede i New York – og fløj videre til syden og besøgte familie, og sluttede i San Fransisco og Lake Tahoe.

I 2017 var jeg afsted med min datter, da hun var halvandet år,  vi besøgte San Francisco og Lake Tahoe – så smukt et område. 

Sidste år var min kæreste og jeg i New York uden børn – hvor vi fik set virkelig meget og gået New York tynd, en by der aldrig sover. 

jeg glæder mig til at hjælpe andre til at se, hvad det kæmpe USA har at byde på.

 

 

  +45 87 12 66 07

Gitte_Vigs_

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!