Melia Hotel Sol Principe

Melia Hotel Sol Principe er et dejligt 4-stjernet hotel i kystbyen Torremolinos på den spanske solkyst. Hotellet har en skøn beliggenhed få skridt fra stranden og kun en gåtur fra det hyggelige centrum af Torremolinos, hvor du finder alt, hvad du kan ønske dig til ferien. 


På selve hotellet kommer du heller ikke til at savne noget. I hotellets hovedrestaurant serveres en alsidig buffet med både internationale retter og spanske specialiteter, og i hotellets to barer kan du tanke op med forfriskninger. Og vil du bare slappe helt af, så nyd det store poolområde med solterrasse og vajende palmer eller nyd udsigten fra Miramar-poolen med direkte adgang til strandpromenaden og stranden. Du kan også blive forkælet i hotellets egen skønhedssalon, der tilbyder manicure, massage m.m. mod betaling. 


Hotellets værelser er lyse, moderne og indbydende. De er indrettet med fladskærms-tv, telefon, aircondition, minikøleskab, terrasse eller balkon samt privat badeværelse. 
Hotellet har døgnåben reception og gratis Wi-Fi. 


Tilbage til rejsen

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!