Dagen begynder med et besøg i Hoa Lo Fængselsmuseet, kendt som “Hanoi Hilton”, hvor tilfangetagne amerikanske soldater sad indespærret under Vietnamkrigen, heriblandt den tidligere præsidentkandidat, senator John McCain.

 

Herefter kører vi mod den UNESCO-fredede Ha Long-bugt, som vi skal opleve de næste to dage. Vi kører fra Hanoi sidst på formiddagen og køreturen bringer os gennem klassisk smukt nordvietnamesisk landskab med landbrugsområder, natur, rismarker og større og mindre byer, hvor vi fra bussen kan opleve det lokale liv.

 

Bugten, som rent faktisk er et ø-hav bestående af flere bugte, er ubestridt et af Vietnams mest fascinerende og smukke naturscenerier. Rejseguiden Lonely Planet omtaler bugten som en af verdens ti smukkeste sejladser, og i 2011 kom den på listen over verdens syv nye naturvidundere. Området er blændende smukt med tæt på 2.000 frodigt bevoksede kalkstensformationer, der rejser sig op over det smaragdgrønne vand i de mest fantastiske formationer.

 

Fremme ved Ha Long-bugten venter det 5-stjernede krydstogt, der naturligvis er valgt på grund af skibets kvalitet og programmets flotte indhold, men også fordi køreturen til havnen kun er på to timer. Efter vi er kommet om bord introduceres vi til livet på skibet, mens vi nyder en velkomstdrink. Vi indkvarteres i smukke og rummelige værelser med privat balkon.

 

Kaptajnen sætter kursen mod områdets største seværdigheder. Han sejler ad en anden rute end den gængse, til nogle af de mest oprindelige områder, så vi får fornøjelsen af at nyde de fantastiske omgivelser mellem de grønklædte kalkstensbjerge i egne af Ha Long- bugten, hvor næsten ingen andre kommer.

 

Efter en dejlig frokost om bord sejler vi til Lan Ha-bugten, der er kendt for sine uberørte og paradisiske strande, fordelt på de ca. 400 små øer, som udgør området. Vi tager med på en sejltur i mindre, lokale robåde kaldet “sampans”. Selve sejladsen tager en fra lokalbefolkningen sig af, og vi kan derfor læne os tilbage og opleve det magiske landskab.

 

Tilbage på båden bliver det muligt at tage en dukkert fra skibets agterdæk, nyde solnedgangen, slappe lidt af eller deltage i et madlavningskursus sammen med skibets kok. Inden vi sætter os til bords i skibets restaurant, hvor der serveres en udsøgt menu, er der happy hour på soldækket.

 

Er du til endnu flere oplevelser, kan du prøve at fiske efter blæksprutter, og ellers kan du stille og roligt runde dagen af med en drink på øverste dæk under nattehimlen.

stars-5

Grand Hotel La Pace

Måltider inkluderet

Morgenmad    Frokost    Aftensmad

Tilkøb flere oplevelser

AdobeStock_208479232

Lorem ipsum dolor sit cahi amet

895 kr. pr. voksen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut accumsan ligula quis neque fermentum, eget fermentum magna placerat. Quisque fringilla malesuada sapien. Nunc auctor ante mi, laoreet semper nibh semper non. Nulla consectetur mattis metus, sit amet suscipit sapien sollicitudin in…

AdobeStock_563354841
taylor-simpson-sbp5-76bwIw-unsplash
peter-hansen-MeGmdPNe36w-unsplash
Group_6924

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!